Konteósok élete + zaklatások (beszélgetés)
5. Egnisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:33
Szerintem nem az a legnagyobb baj, hogy ezekben hisz, hanem, hogy másokat nem hagy ezzel békén.
A vallásos emberek is nagyon idegesítőek tudnak lenni.
Mondd meg neki, hogy te ezzel nem értesz egyet és többet nem akarsz erről a témáról beszélgetni vele. Ezt csak megérti.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 20:49
Nyugodtan mondd meg, hogy erre nem vagy kíváncsi. Ha nem érti, keresse meg a baráti körét.
3. fülemüledal
ma 20:15
Sok magányos emberből lesz konteóhívő.
2. Panna.33
ma 18:34
Nem tudom, én tiltanám szerintem.
ma 18:18
Van egy unokatestvérem, akivel korábban egész normálisan lehetett beszélgetni. Pár éve valami átkattant nála. A családi ebédeken már csak nagyon óvatosan tudok beszélni vele, mert bármilyen téma előkerül, ő mindig megpróbál felvilágosítani az igazságról, amit "a média eltitkol" mindenki elől, amit csak az okosak, meg a "nem vakok" látnak és tudnak. Egyre nehezebb vele kapcsolatot tartani, mert szinte mindent támadásnak vesz, vagy manipulációnak gondol. Ráadásul állandóan a hülyeségeiről szóló linkeket küldözget. Más is tapasztalt ilyet? Ti mit csináltatok? Én nagyon utálom, hogy zaklat ezekkel, de hiába kérem, hogy hagyjon. Tiltsam le? Családi találkozókon már így is kerüli mindenki, tök ciki, de nem veszi észre magát. Talán ha lenne párkapcsolata, kevesebb ideje lenne ezekre, de sajnos így még az is nehezebb téma, mert melyik normális nő tud így élni?