2010 júniusi babák (beszélgetés)
Hát borzasztóak ezek a mini alvások,nem?Mire épp belemerülnék valamibe már fent is van:D
Mesi, tök jó csajod van, nagyon ügyes Zsófika! :) Innen nincs megállás, bárhova bármikor elcsászkál! :)
Csonginak még nem ennyire összetett és rendezett a mozgáskultúrája, még nem jött rá, hogy így kell. És ilyen hosszú távon sem halad egyszerre. :)
Nekem szerencsére Tami imádja a kiságyat. aludni mindig is ott szeretett(teával), most meg hogy mászik, meg üldögél, ki se jön belőle, pedig az egyik rács fel sincs téve, ki-be evickélhetne az ágyunkra is, csak legyen körbepakolva játékkal.
Aludni meg 2x alszik 30-60 perc között.
Ez már nekem is eszembe jutott,hohy akkor mi lesz:S
csajok, most jol megijesztettetek, nem akartam elkiabälni, de pär hete az elalväs magätol is megy, nincs hiszti, max negyed ora alatt egyedül elalszik este is, nappal is. De ha majd megtanul ällni, akkor ujra küszködni kell? :((
és ha nappal is a kisägyäba tennéd, amikor nem tudtok kimenni sétälni, lehet ott jobban aludna?
na, majd a pancsolos Pancsis képen kiderül! :)
Mesi, nem lätom sajna mobilrol, csak holnap tudom megnézni :(
És a gyógytornász szerint ez is kúszás... :) Jó mi?
Na mennem kell lányok. Holnap jövök. Jó éjt!
Egyébként sztem se dagi,nehezek a csontjai mint nekem;)
biztos keményedik majd az inyük. Probäld belemorzsolni darabosra, ha megpuhul, biztos befalja Pancsi, olyan fini. :) És egyältalän nem dagi, pont jo, olyan belevalo kis csaj a fotokon! :)
De délben kel b@sszus mikor aludna???:D
naponta többször alszanak ennyit a csajaitok? Cs csak 1-2x max 1 orät. :(
Milyen ügyi,mindjárt mászik:)
Hogyan fognak darabosat enni? El nem tudom képzelni...
na ettöl paräzom én is, nem mertem még a kezébe adni, csak belemorzsolom a täpiba
vagy gyümibe. Max 2-3 db/nap. A H@ppeset nem adom, amiota anyos tejcukorallergiäja kiderült. Tesc@ban vettem tej- és gluténmentes babakekszet, védönö ajänlotta, vmi Fosf@vit a neve.
Facebook-ra a videóim közé (fényképek-videók). Nem osztottam meg.
botmixerre? Biztos azért, mert utäna kaja jön. :)
Már feltettem, nézd meg! Várom a visszajelzéseket. :) Csongi is így csinál?
de ügyes Nori is! Teletalppal äll mär, vagy läbujjhegyen?
Előfordul, de nem veszélyes. Leginkább akkor, ha a feje ütközik. :)
Zsófi a botmixerre meg a hajszárítóra allergiás, de nagyon. Ha meghallja valamelyiket, akkor úgy sír, mint akit nyúznak.
Az igen! Mi sajnos nem nagyon hízunk... :(
Szép nagy lány.:D Hány centi?
köszi gratut, de csak kis rece van, lätni alig, csak ujjammal érzem. Igy harapäs sem fäj még. Ällitolag mär megértik, le kell olyankor venni a ciciröl és el kell magyaräzni, h ez fäj anyänak. :) Mesi, videot alig värom! :)
További ajánlott fórumok: