2010 júniusi babák (beszélgetés)
De jo,akor nagy az öröm:)10 nappal hamarabb vagy kiirva mint én.
Elsö baba?
Sziasztok!
Azt hiszem, csatlakoznék. :)
Vasárnap egy halvány pozi tesztet produkáltam, majd szerdán ismét egyet, amin erősebb volt a csík, de nem valami megnyugtatóan.
Holnap ismételek, de szerintem baba van a pocimban, a számítások szerint 2010.06.05. a szülés várható ideje, úgyhogy pont ide férek. :)
Ha lesz időm, írok, most sajnos mennem kell dolgozni.
Köszi!
Probàlok rà vigyàzni,amennyire csak lehet!
Sziaztok!
Köszi a gratulációt!És én is garatu mindenkinek :)
Igen ez lesz az első baby :)De látom sokan vagytok itt akinek már van egy vagy két gyereke...szóval nem kezdő.
szép napot nektek
Szia üdvözöllek!
Remélem most minden rendben lesz veletek.2 fiad van,akkor 3. alkalommal jön az öröm:)
Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni hozzátok! :)
Van 3 pozitív tesztem, hétfőn megyek
a dokimhoz. Múlt hónapban sajnos nem maradt meg a baba, az 5. héten elment. Most itt marad velünk, és júniusban makkegészségesen megszületik. Van két fiam, a kicsi 1 éves múlt.
szia
elhiszem hogy nagyon nehéz lehet , sok feladatot ad egy picibaba, és most még becsúszik a 2., és a párodnak is nagyon nehéz lehet.
nekem most volt egy vetélésem, már 17 hónapja próbálkozunk, és ha 3-as vagy 4-es ikreim születnének azokat is megtartanám, hisz belőlünk van, a miénk
én nagyon szorítok nektek, hogy sikerüljön ezt megbeszélnetek, és sikerüljönjó döntést hoznotok,ha a férjed a karjába veszi akkor már vége lesz a dalnak, ki sem lehet robbantani a kezéből
egyébként mi pont így szerettük volna hogy ha az első megszületik akkor minnél hamarabb teherbe esni, hogy a lehető legkevesebb korkülönbség legyen köztük
Szia!
Örülök neked.Nàlam se làttak legutobb semmit csak petezsàkot,de reménykedem.
Elsö babàs lennél?
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt!
A hét elején csináltam egy tesztet és pozitív lett...(azóta minden nap csinálok egyet, annyira nem hiszem el).Elmentem a nőgyógyászhoz de sajnos :( nem látott még semmit. Úgy számolom 3-4 hetes lehet.
Két hét múlva vissza kell mennem de lehet nem bírom ki addig.
Ahogy olvastam a hozzászólásotokat, mi se terveztük a férjemmel. mikor a teszt pozitív lett kétségbe estem, de mostanra viszont tudom, hogy semmit nem akarok jobban...csak a köv. két hét lesz nehéz.
Zs
Én megtartom.De azért belegondolsz,nem mindenki tudja ezt megtenni.Nekem is egy hathonapos gyerekem van,és ugy estem teherbe.Màs elvetette volna,és megértem!
Ja és védekeztem,ezt az elejétöl irom...
Tudom,aki nehezen esik teherbe ez fàjdalmas,hogy màs olyan könnyen.De én még mindig azt mondom,mig nincs szivhang és nagyon muszàly,akkor hadd tegye az anyja azt amit jonak làt!
Sziasztok!
Megdöbbenve olvasom, h többen is nemtudjátok,h megtartsátok-e a babát. Szerintem ő már egy kis élet. Nem egy műanyag pohár. Ha megfogant én nem tudnám kikapartatni magamból.
Ajánlom figylemébe azoknak az anyáknak akik még hezitálnak:
Nekem 1éve volt egy missed ab. műtétem, mert 8 hetesen már nemvolt szívhangja a kicsinek. Lelkileg a mai napig nem vagyok túl rajta.
De most talán újra terhes vagyok.
Ne dobjátok el magatoktól azt a csodát, h babátok lesz.
Kedves Kismamik! Keresem a 2010 tavaszi/nyári babavárókat az iwiwen. Valamiért a keresőben nem hozza elő de ha szeretnétek csatlakozni írjatok privit! Szeretném, ha minél többen lennénk!!
puszi
Én voltam nögyogyàszhoz.Szivhang még nem volt,de petezsàk igen.
Végül is terhes vagyok,baba marad,naplomban is irtam.
Nem talàlom a bizonyos 2010 juniusi babàk for5umjàt.Àllitolag van egy.Mindegy...Beléptem a màjusiba:)
Màr ha jön...
Most mennem kell ebédet fözni,délutàn nögyogyàszhoz idöpontot kérni(tegnap nem tettem meg),de majd jövök még!