2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nah, voltam dokinál. Napra pontosan 6hét 5napos!:) Még nemvolt szívhang,de a doki azt mondta az ő gépe csak 1hét múlva mutatja ki.
Igen, kivizsgáltattam magam a vetélés után és inzulinrezisztenciám van. E miatt mehetett el a babám. Ezért most is nagyon aggódom.
Sajnos ez nagyon lappangó betegség mert éh gyomri vérvételre nem derül ki, csak cukor terhelésre.
Remélm sok-sok pici baba fog születni az itt fórumozók között! :)
kívánom hogy minden rendben legyen.
és jövő júniusban mindegyikünk boldog anyuka lesz és akkor majd arról fogunk beszélgetni, hogy kinek mit csinál a babája...:)
nekünk ő az első lesz és bizony nagyon várjuk már az érkezét..
és nekünk is kellett az orvosi segítség de bárhogy is most velünk van és mindennek rendben kell mennie...
most nem történhet meg az ami májusban...
és jövő jún.az egyik legboldogabb anya leszek a földön:-)
mint ahogy itt mindannyian...
Drága bibócska. Ugy lesz minden rendben lesz segíteni fog az urjézus,hogy ő megmaradjon.
Én mindennap arra kértem az istent,hogy még egy babát adjon meg nekem. És itt van és már most nagyon szeretem.
ugyan már az a pár nap nem sok...:-I
írtóra félek ám a szüléstől de előbb jussak el odáig aztán amikor kell kialakulnak a dolgok...
annyira szeretném hogy ez a baba most összejöjjön minden nap kérem az urat hogy minden rendben legyen...
de remélem így is lesz
sziasztok!
én még csak 4 hetes terhes vagyok. tehát nekem még van 3 hetem hogy orvoshoz menjek, de már alig várom. nekem is van már egy 2 éves kislányom. így nem lesz újdonság a terhesség.
De jó neked,hogy hamarabb fogsz szülni.
Na kiváncsi vagyok mi lesz a uh-on.
Én tegnap mikor megláttam és meghallottam a szívhangját elpityeregtem magam. Nagyon megható volt. Sajnálom,hogy a férjem nem tudott bejönni mert ő meg a fiammal volt kint a kocsiba... :(
reméljük hogy minden rendben lesz...én hat nappal hamarabbra leszek kiírva:-)
holnap mi is megyünk uh.-ra már nagyon várom...
remélem csupa jó híreket kapunk.
szia barack..gratula neked hogy kismami vagy...
nos nekem nem kellett egészségügyi kaparásra mennem mert a vetélésem spontán beindult és teljesen kitakarította a méhem.
csak valami cseppet kaptam hogy minden rendben zajlódjon le ha már megtörtént.
nálunk sem lehetett tudni csak találgatni...
vagy hormon gond vagy genetikai rendellenesség...
vagy más de ez a kettő a leggyakoribb....
szóval jövőhéten kezdhetek frászt kapni de persze csak nyugodtan mert az idegesség árthat amit szintén nem akarok!!!
Ha 8 hetesen elmegy a gyerkőc, akkor menni kell a kórházba műtétre?
Inkább ne menjen el!!!
Sziasztok! Csatlakozom, tényleg az a hét lehet a mumus. És én is remélem, hogy egyikünkkel sem ismétlődik meg mégegyszer! Amúgy nálatok kiderült, hogy mi volt a baj mert nálunk nem.
Úgyhogy most ezért izgulunk, de annál erősebben bizakodunk is, hgy minden rendben lesz!!!........:)Mindenkinek szorítok! Puszi
Sziasztok,
Csatlakozhatok hozzátok?
Én cirka 6 hetes terhes vagyok a másodikkal. Már van egy fiam 2,5 éves.
Most meg jön a tesó, egyik szemem sír a másik nevet...
Gondoltam ha csatlakozom hozzátok megnyugszom...
Sziasztok!
Újra itt vagyok.
hát úgy tűnik itt a 8 hét a nagy MUMUS mert sokunknak ekkor ment el a babája...
az enyém is és bizony hogy közeleg ez az idő nagyon aggódom hogy a dolog mégegyszer megismétlődhet....
de bízom benne hogy nem fog!!!
és kívánom hogy egyikünk se élje át mégegyszer ezt a poklot!!!
Szia!
Az én történetem is nagyon hasonló.
Nekünk tavaly decemberben 8hetesen ment el a babánk:( És most szintén 7hetes vagyok, ugyhogy nagyon izgulok,h ne legyen semmi baj. Ma megyek ultrahangra. Alíg várom,h lássam a kis szive dobogását!