2010 júniusi babák (beszélgetés)
sziasztok lányok...
mit érdemes...???
fogadott doki vagy nem???
pro-kontra????
Gondolom nállatok sokkal jobban felszereltek a korházak meg kedvességböl sincs hiány
Nem panaszkodok mert szeretek itt élni csak ne keljen orvoshoz menni!!
Itt nállunk sok a pénzéhes szülész kettő van aki normálissab és eggy akinél én szeretnék szülni meg nem fogad el pénzt se és lelkiismeretes orvos!!
vajdasági vagyok igy a hozzánk legközelebbi korházba ami 20percre van tőllünk
igen első és már nagyon várjuk
szerintem attol van mert unatkozok,pihiznem kéne de nem tudom mi tartozik ebbe
olvasgatok meg ebédet főzök,összerakodok meg olvasgatok és elfogott az álmosság
Olyan jó idő van de nem merek lemenni a hintaágyba pihizni mert attol tartok,h anyós szól valamit
Szia!!
Gratulálok a picurhoz!!Üdv köztünk!!
Szia!
Még nagyon korai terheség,de ez nem jelenti hogy nem terhesség:)Gratulàlok a babohoz!Milyen érdekes,az elsö nehezen jött össze,a màsodik meg hipp-hop itt terem.
Szerencsés vagy.
Sziasztok!!
Hogy vagytok??
Köszönöm, aranyos vagy:)
Ma már jól vagyok. Nem hagyom,h kiborítsanak az orvosok, majd ráérek akkor kiborulni, ha baj van. Addig fő a nyugalom és a boldogság. :)
Sziasztok!!
Most értünk haza egy kis sétábol kb 1km megtettünk!!Kicsit sok is volt ugyhogy megyek is mert szurkál a pocim meg ott lent!!Tul sok volt ez!!
Azta ég is az ölem!!Na ma sétáltam utoljára ekkorát kicsit ilyesztő!!
A legfontosabb hogy ne idegeskedj!Tudom,nehéz ,de muszàly elterelni a gondolataidat.
És csak pozitivan àllj a dolgokhoz!
Köszi megnyugtatsz!!De azért kezdem én is érzeni rendessen,h van valami odabent mert a hányinger nem kerül el meg a melleim nagyon feszülnek!!
Voltam anyuákkal autót regisztráltatni és hát apu hajt ám rendessen és azt hittem a nyakába köt ki a vacsorám!!
Most voltam diabetológián, annyira elkeserítő, h senki nem mond egy jó szót sem. :( Aztán nőgyógyásznál is voltam. Még nem láttam a szívét a kicsinek. A doki sem biztat... Nem tudom,mi lesz. Nagyon elvagyok keseredve. :(
Nem akarom a második babámat is elveszíteni.
Annyira tehetetlennek érzem magam. És azt sem érzem,h jó kezekben vagyok. Olyan orvosoknálakikben bízok és tudom,h mindent megtesznek értünk.
Neharagujatok,de ki kellett öntenem a szívem.
remélem akkor most már egy kis segítséggel de minden rendben lesz:-)
azért próbálj meg vigyázni magadra