2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szia! Gratulálok!:)
Akkor most kb 4hetes vagy?
Sziasztok!!
Tegnap este derült ki hogy terhes vagyok!! És a számításaim szerint júniusra leszek kiírva!!!
Tehát én még nagyon friss a terhességem, de remélem csatlakozhatok hozzátok.
Már van egy kislányom aki, november 6-án lesz 2 éves.
Hát ne aggódj, de én meg algopyrint vettem be, amikor még barnáztam, és tutira vettem, hogy meg fog jönni. De gondolni se akarok olyasmire, hogy árthatott a babának. Nem szugerálom bele. Végül is annyi mindenki nem tudja az elején, hogy terhes és éli a mindennapi életét!
Nekem a fogorvosom azt mondta, kaphatok érzéstelenítőt, úgyhogy hajrá!
szia,
a fogorvosnak meg kell mondani, hogy babát vársz, és olyan érzéstelenítőt fog használni, amilyet lehet terhesség alatt is. egy aspirintól szerintem meg nem lesz gond. halk grat amúgy a babóhoz.
a többieknek is gratulálok, egy hétre lelépek, és babadömping. :)
Nekem kb 4hetesen látták már,hogy ott van a kicsi. Persze hüvelyi ultrahangon nézték.
De szerintem 1-2 hét csúszás lehet. Mert nem mindenki hónap közepén esik teherbe. Nekem pl. 6hetesen a multkori terhességemnél már volt szívangja a kicsinek. A mostaninál múlt héten voltam 6hetes és semmi. Holnap megyek megint dokihoz, remélem most már fogom látni a szíve dobogását. :)
pothmari, naiv drukkolok!
sziasztok!!
Az éjszaka nagyon fájt a fogam és bevettem egy aspirin 500-ast de olyan lelkiismeretfurdalásom van!!Mekkora bajt csináltam??Ettöl elmehet a picurom??
Hát nem nagyon tudsz mit csinálni, csak várakozni. De ha pozitív a teszted, nyugodj meg, a nagyon fiatal terhességnél még nem nagyon látnak semmit.
Hüvelyi ultrahang volt?
Én most 5 hetes lehetek, de a doki végül is azt mondta, még ne csináljunk UH-ot, mert ha nem látunk semmit, csak feleslegesen idegesítem magam. Mehetek jövő héten, de én inkább két hét múlva megyek, addigra már látszik is valami.
Szóval én is várakozó állásponton vagyok, és próbálok pozitívan gondolkodni. Ennél többet nem tudunk tenni.
Sziasztok!!Megjöttem!!Semmi ujdonság még mindég alig látszik valami a doki annyit mondott,h továbbra is folsav meg egy hét mulva megint uh ha addig nem jön meg a mensim!!
Na most erre ne parázzak!!Nem tudom mit csináljak??
Gondolom, sokan még várakozó állásponton vannak, és ha biztos lesz a dolog, többen bejelentkeznek. Nekem most a mellfeszülésen kívül nem sok jele van a terhességnek. A lányommal a kimaradt mensi után már undorodtam a kávétól, meg a szagoktól, most ilyen nincsen.
A szörnyű álmosság meg az Utrogestantól lehet, 3x2 szemet szedek, és rövid időn belül állva elalszom tőle.
Egy kis hányingert most nem bánnék, hogy biztos legyek a dolgomban, pedig hogy utáltam annak idején!
hiányoztatok ám már,mert ugy gondolom juniusi babóm lessz de majd ma többet mond a doki
szép napot majd jövök beszámolni
Kedves Boszy28,
meglesz a beavatkozás és hipp-hopp már újra kismama is leszel, meglátod! És a legnagyobb nyugalommal várhatod a picit! Lépésről lépésre közelebb kerülsz hozzá, hidd el!
Sziasztok!!Én se tervezek lenni!!Mert szép az idő és kiülök a hintaágyikómba és olvasgatok!!
Mindenkinek szép napot!!
Jo reggelt!
Sehol senki??????????Vagy csak szombat hatàsàra mindenki uton van?
Én is àlok neki takaritani.
Szia. Én is.
Nálunk borongos idő van...
Ez nagyon szomorú.:(
Sok erőt kívánok a folytatáshoz!
Sziasztok
Ma nincs itt senki?