2010 júniusi babák (beszélgetés)
sajnálom a történteket
gyere nyugodtan hozzánk nem zavarsz minket!!
Én is még fiatal kismami vagyok még csak 5 hetes és 6 napos vagyok ugyhogy még csak izgulok és reménykedek
Sziasztok Kismamik!
Régen jártam erre, remélem mindenki jól van. Szurkolok, hogy mindenkinek minden rendben legyen!
Én már túl vagyok a mensin, ma voltam a belgyógyászomnál, aki felvilágosított, hogy nem is tarthattam volna meg a babát, mivel véralvadásgátlót szedek. :(
Minden esetre október 19-én meglesz a szívkatéteres ablációm, utána már nem kell véralvadásgátló, és jöhet a baba. :)
Remélem nem baj, hogy még olvasgatlak Benneteket. :)
Most lennék 6 hetes, kicsit szomorkás vagyok, de majdcsak elmúlik.
Húú, akkor neked sem volt könnyű. Én is hasonló helyzetben vagyok. Csak nekem inzulinrezisztenciám van.
Jaj, és nem mellesleg gratulálok a kicsihez! :)
HUUU jol lemaradtam,ahogy visszaolvasok:)
Nekem nem volt fogadott orvosom,de nagyon jol jàrtam,3 fiatal hölgy volt velem.És 4 orahosszàs volt a szülés is.Gyors volt,és nem panaszkodhatok,agyon jo helyen szültem.Mindenben segitettek.
szió...
és köszönöm:-)
Sziasztok. Elbucsuzom mára.
Holnap jövök,ha elaludt a fiam.
Addig is puszi nektek és vigyázzatok magatokra.
Átéled és nagyon boldog leszel.
Kívánom tiszta szívből.
tudom és ezzel egy új meber születik a mi szeélyünkben is...úgy hívják anya..
ezt akarom én is átélni:-)
ámen így legyen....
mindannyiunknak:-)
én sűrűn vagyok mivel a nap nagyon sok részét a francián kell töltenem de ha remélhetőleg túl leszek a 12 héten talán már kicsit fellélegezhetek...
:-)
azért gyere ha tudsz...
hát igen nincs garancia hogy könnyű lesz...
de amikor a keznünkben tartjuk a picikéinket semmi nem fog számítani...
csak a hatalmas öröm és boldogság
annyira nem csakhát nics már időnk...neki ott van petra és ha jól sejtem hamarosan terv.a kistesót..
mi is házat vettünk alakítottuk aztán a sok meló és a baba projekt mert az az igazság hogy az én manóim nem term.úton fognatak hanem lombikkal.
most is nagyon sokat kell pihennem főleg az előző vetélésem miatt...
szóval vannak elválsztó tényezők:-(
hú ez gáz de már nem emlékszem már ebben a hónapban 2 éves lesz a csajszi..
de kb:3 kg és 52-53 cm nem volt pici baba...
az a baj hogy nem egy városban élünk és már egy éve nem taliztunk...néha beszélünk telefonon vagy neten tartjuk a kapcs.
Én az ÁEK-be (volt MÁV kh)
Igen én nagyon élveztem a szülést is talán azért is szerettem volna még egy gyerkőcöt. Gyors és könnyű szülésem volt. Este 7-kor értünk be és 22:30-kor meg is volt a fiam.
Szia!
Jó ennyire pozitív véleményt olvasni a szülésről.
Te melyik kórházban szültél?
Én most a délpestiben vagyok, de volt már az istvánban is orvosom. De még nem találtam meg azt az orvost aki mellett biztonságban érezném magam.
remélem hogy így lesz..én is nagyon félek de próbálok csakis a jóra gondolni és nem arra hogy mégegyszer elvetélhetek...
most sikerülnie kell és minden rendben lesz...
remélem...
hajdú bihar megye
hajdúbszörény??
te hol tartasz??