2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Sziasztok, megint pár napig távol voltam. A péntekeim mindíg nagyon zsúfoltak, így igyekszem végigolvasni most a történéseket.
Szegény Boti, még jó hogy nem nyafi, nem viseli meg jobban a dolog! Hasmenése, láza nincs? Nálam ilyen tünetekkel volt. Nyugodt, eseménymentes hétvégét nektek.
Fülöpke, gratulálok a főzőcskézéshez. SOk sikert a finom falatokhoz!
Caali, nagyon ügyes Bence, hogy már kúszik.
Úgy hiszem nálunk is elindult a fogacska. 2 napja folyik az orra, ma 9 óta már 2x felsírt. Remélem azért pihi is lesz éjszaka!
Calli gratula Bencének a kúszáshoz! Mostmár neked is résen kell lenned:))
Reka gondolunk rád holnap! Együttérzek veled mert én is nagy fogfájós vagyok úgyhogy tudom milyen szörnyű tud lenni!
Pfúúú!Szegény!
Teljessen át érzem,mert Tamás is sokatszenved a fogával.Látom rajta hogy mennyire rossz.
Vettem be jó erős fájdalomcsillapítót.
Az a helyzet,hogy a hanyagságom miatt van ez...Ezzel a fogammal már volt gondom.Hónapokig kezelte egy doki,aztán 3 hónap után még mindig csak próbatömést tett bele.Negyedszerre is.bemérgedtem és nem mentem vissza.Ez volt 2 éve.Azóta ugye kiesett már ez a tömés és nrm mentem el dokihoz...De ugye,míg nem fájt nem volt gond...Ezért gondolom hogy húzás lesz a vége.Főleg ügyeleten.Reggel 8-ra megyek.Gondoljatok rám lécci...
Sziasztok!
Szörnyű napom van...Tegnap este elkezdett fájni a fogam,de még nem volt annyira vészes.Délelőtt elugrottunk boltba és a Kiki ment is már dolgozni.Aztán élesbe ugrott a fogfájás.Elmentem az ügyeletre és közölték csak délig van rendelés.Remek...
Egy fogorvos se rendel szombaton.
Úgyhogy szuper éjszaka előtt állok,holnap pedig egy foghúzáson...
Szegény:( Azért remélhetőleg ma nyugisabb napja lesz.
Azt nem tudom hol lehet a városligetben szoptatni mert a múltkor mindenki cumisüvegből adta a tejet vagy tápszert a babáknak.
Mi Lénát már újszülött korától ahhoz szoktattuk, hogy ne csak velünk maradjon el. Pár hetes volt amikor először itthon hagytuk anyuval de azóta is simán elvannak:) Szilveszterkor nála is éjszakázott:) Meg együtt is sokat eljárunk - épp most gondolkodtam, hogy négy hetes volt amikor először mentünk "plázázni":)
28 fok az rengeteg! Huh, nem is tudom hogy bírtátok! Én már a 25 foktól hőgutát akartam sokszor kapni, pláne mikor még mozgok is, teszek-veszek, szakad rólam a víz! Sokszor még ezt a 24-et is soknak érzem! :S
Öltözzetek be duplán, nehogy megfázzatok!
Sziasztok!
Szofi, köszönjük! :)) Szegénykém tuti ezért volt olyan nyűgös, de most már remélem hogy lesz egy kis nyugi! :) Most nagyon jó kedvű, már felébredt, itt vigyorog és beszélget mellettem. :D Mióta ébren van be nem álla szája! :)))
Olvastam a naplódba hogy 22 fok van nálatok. :S Hú az elég kevés a 26-hoz képest.
Nálunk 24 van egyfolytában. Megérdeklődtem, nálunk sincs már fűtés, de azért nem hül lejjebb a lakás mert jó a szigetelés. Tavaly csinálták. :)
Levi Manó fogacskájához mi is gratulálunk (itt is)! :D
Jó reggelt!
Anita jobbulást neked és gratula Gabuci új fogacskájához!
Mondtam, hogy lassan Léna lesz az egyetlen fogatlanka:))