2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Whá!Hát de ha ilyen szépen fejlödött,akkor már csak ok lesz minden!Doki mit mondott?Szerinte?Gondolom latott mar ilyet..nem?
Aztan majd behozza a lemaradast!
Megy a drukk tovabbra is!
hali!
Hát vegyesek az érzelmeim.
Az elmúlt 2 hétben 2 hétnek megfelelően fejlődött.
Most van egy 12 mm-es szabályos még üres petezsákom.
5+4-nek felelek meg (mensi, és szex szerint pedig 8+3-nak), szóval megint várni kell 2 hetet...
Lassan megszokom az ideget a gyomromban...
Nagy nagy drukk és sokat gondolunk rád :) Minden rendben lesz.
Aztán írj minél előbb h mit mondtak!!!!
Puszi
Nagyon köszönöm!
Nektek pedig sok örömteli babakészítős percet kívánok!
Sziasztok!
Holnap este fél7-re megyek uh-ra, és kiderül, hogy nőtt-e, vagy baj van....
Nagyon ideges vagyok már, pedig egész jól bebeszéltem magamnak, hogy nem lehet baj. De valahogy most nagyon utolért a para...
Szorítsatok!!
Köszönöm szépen Aáncsi,nagyon kedves vagy!
Ma voltam orvosnál, mindent rendben talált,én már ennek is örülök. Szóval próbálkozunk tovább. Remélem hamarosan sikerül.
Jobbulast a kicsikéknek!!!
Sziasztok.
Wixyke,nagyon sajnálom!!El sem tudom képzelni milyen lehet anyaként elveszíteni 1babát.Remélem nem bánt amit írtam,de tényleg nagyon sajnálom,még a könnyem is kicsordult.De a lényeg h pozitívan állsz a dolgokhoz.
Nálunk az utóbbi időben nagyon összejöttek a dolgok,mind2 lány egyik péntek estére belázasodott,dokihoz nem tudtunk ugye menni,így ügyeletet hívtam,először a pici lázasodott be,hirtelen 39,2,aztán Angelika is 38fokra kapott kúpot,1óra múlva 39,5lett neki,a doki szerint madnulagyuszi volt.Antibiotikum mind2nek.Rá 1hétre megfázás,most meg hasmenés volt 1hete,ami úgy kicsapta Angi fenekét h még most is nagyon csúnya neki.Neogranormon és sudocremmel se javult neki.Tegnap óta kamillás vízbe fürdik és törlöm neki,hátha.
Remélem mostmár mindenkivel minden ok.
Sziasztok
Szia Csajszi!
Nagyon sajnálom :(
Pedig nagyon szorítottam és fogok is. össze fog jönni ne aggódj!
Puszi
Sajnálom! Én is 2-szer voltam már így...át tudom érezni.
Fel a fejjel! Majd legközelebb!!!
Sajnos nem lehet hogy később.
Mindenesetre teljes erőmmel szurkolok neki, hogy nagy legyen 2 hét múlva.
Sziasztok lányok!
Tegnap voltam orvosnál, és sajnos nem sok jó volt.
A baba 2 héttel kisebb mint kellene.
Bővebben nem ragozom, mert már voltak kisregény hozzászólásaim ebben a témában más fórumokra.
Most kap még 2 hetet a baba, hogy összekapja magát, és behozza a lemaradást.
Remélem sikerül neki, mert nagyon féltjük, és várjuk.
Szorítsatok kicsit, ha ráértek.
Puszi Nektek!