2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Hello csajok!
Én nem tudnám megmondani anyás vagy apás -e, azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy ez egy szerelmi háromszög.:DDD Puszizik és ölelget mindegyőnket, bújik mindkettőnkhöz, amelyikőnk épp nincs itt, azt hiányolja.
Hiszti: persze, hogy van. Meg szoktam kérdezni tőle, hogy ezt most muszáj? Vagy kimosolygom, vagy egyszerűen nem veszek róla tudomást, csak kicsit arrébb terelem, hogy hátha el tudom terelni a figyelmét. Általában bejön. Van olyan hisztis műsírása, és néha beleröhögök...hát ettől teljesen kész vagyok..ilyenkor úgy de úgy megcsikizem!!!
A körömtépkedést szerintem is kinővi majd Bence, de nem tudom addig is mit lehetne csinálni.
Biztos "kinövi" majd!Nem tudom miért lehet ez...
Gréti meg egy időben ütötte a fejét,nem tudni,hogy honnan szedte ezt,hisz soha nem bántottuk....szerencsére már nem csinálja....
A másik kérdésem pedig az,hogy kinél mennyire apás ill. anyás a gyerkőc?
Nálunk továbbra is nagy a szerelem apa és Grétike közt!
Sziasztok!
Csajok,Gréti nagyon akaratos,sokszor hisztizik,ha nem az van amit ő elgondol!
Gondolom másnál is hasonlóképp van ez!?
Ti mit tesztek ilyenkor?Hogyan "fegyelmeztek"?
Ekkora gyerekeknél van értelme egyáltalán?
sziasztok..
Andi már úton van a kórház felé..;'(((
Hellóka!
Nálunk reggel esett egy kis hódara, de 10 után elállt, és onnantól sütött a nap. Sajna nálunk is szmogriadó van, így csak annyira mentünk ki, amennyire muszáj volt!
Aries!
Milyen most nálatok az állatkert? Tavaly Ti voltatok ugye?
Ha szép idő lesz, akkor vmikor leugrunk majd Vp-be, mert Zsoltinak vannak ott barátai, és meg akarja mutatni a Nórit Nekik, és gondoltuk, hogy megnéznénk az állatkertet is, mert Nonót biztos érdekelné!:-)))
Ja, és köszi a gólyát!:-))))
sziasztok..
sehol senki?
újra éled a fórum?de jó:)))
itt is szakad a hó és meg is marad,sajna..majdhogy nem szürkület van kint,úgy be van simulva,pedig az előbb már sütött a nap...
menjünk,rúgjuk seggbe tavasz Tündit...tudja ám már,hogy hány kiló,meg hogy mért kapja a fizuját:)))nahát.:))
Sziasztok,
itt nem esik a hó, de szép idő sincs.... Budapest... jah most olvastam h a szmogriadó tájékoztatási fokozatát elrendelték. Jó, hogy a város szélén lakunk :)
Aki hó elől menekülne, várom szívesen, van szép játszótér 2perces sétára innen :)
Nyuszogó!
Gondolok Rád holnap!
Nem lesz semmi baj!!!!
Csajok! Lépnem kell, mert már csak 10% van az aksiból...:(
a nappaliban meg állnom kellene a laptop mellett, ha visszadugom a helyére...:(
Gergő így is itt van velem a konyhában, és teljesen körbepakolta a székemet edényekkel, dobozokkal. pakolhatok vissza.
szerintem a hó ellenére lemegyek vele levegőzni, itthon csak unja a banánt. és utána tuti alszik 3 órát, mindig kiüti a friss levegő. :)
Pedig még legalább 2 szer fogok :DDDD
Lassan úgy érzem magam mint valami vándorcigány :DDD
igen, az a csillag tér tényleg rémálom, nagyon utáltam. :(
igen, kezdem érteni, h miért nem szeretsz költözködni...:)
Hát ezért még most se a legjobb környék a csillag tér,nekem legalábbis.Nem szívesen laknék arra.Nekem is a rossz élmény mikor a csongin laktam ott én is 10 emeletes panelban és tele volt csótánnyal asszem 3 napot laktam ott!:DD
Jaa még a Bánomkert soron is laktam :DD
Jaaa és még laktam Salzburgban is és Stockholmban Tabyben és Vastertorpban:) itt utcanevet hiába írok :DDDD
Asszem ezek a bejegyzések után nem kell elmesélnem miért utálok költözni :DDD