2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!
Sehol Senki? Mindenki kiment a szabadba?
Nyugi, ne idegeskedj, nem a Te hibád!!!
Remélem Meezy átgondolja a dolgokat, lehiggad és visszajön hozzánk!!!
Igen ez lemaradt!
Én is remélem,hogy hamar lehiggad ő is,és visszajön!
Nem idegeskedek tovább!
És köszönöm,hogy nem nekem estek hanem meg értitek a helyzetet.Jól esik!
:)
Erről beszélek, hogy ez a második eset mikor értetlenül állsz az egész előtt, nem tettél semmit, amit igen, azt meg megbeszéltétek, mégis a végén tesz egy lépést ami miatt te érzed magad kellemetlenül.
ÉS mindezt a nyilvánosság előtt kell megbeszélni, mert ő a naplójából üzengetett, ahelyett, hogy kettőtök közt maradna ami kettőtökre tartozik.. majd kiregel, ezzel belekényszerítve téged a bűnbak szerepbe.
Valszeg nem szándékosan, de akkor is ez történt.
Ezért szólok hozzá a dologhoz metr lényegében a kiregeléssel mindnekiben ott a kérdés, hogy ez meg mi?!
Hát ez ez: Egy buta szituáció amiről az én véleményem szerint Te nem tehetsz, mégis te borulsz rajta ki. És én nem akarom, hogy ezen idegeskedj!
Nyusz! Most olvasom csak a fórumon, hogy mi történt... Nem voltam eddig képbe, de szerintem ne legyen lelkiism.furdalásod!
Timi meg vissza fog jönni, ha megnyugszik, meg lesz csinálva a gépe! Remélem, hogy nem olyan ember, aki pikk-pakk eltűnik közülünk ilyen butaság miatt!
Meezy! Gyere vissza!
Nyusz! Neked pedig nyugi! Ne gyötörd magad!
Tudod tényleg nem haragszom rá de nem értem miért csinálta ezt!:(
Korán reggel még a szemem tiszta csípa megkért h segítsek,írtam neki,mit csináljon lépésről lépésre,még fordítottam is mert angolul jelenítette a gépe meg az egészet,és mikor negyed órája szórakoztam kibökte,hogy őt nem is érdekli,kétszer kértem hogy ha elkezdtük fejezzük már be!
Azt mondta nem tojik rá nem érdekli.Nem akartam fel bosszantani magam korán reggel és amíg le nem higgadtam kikapcsoltam a gépet!
Ezért most én vagyok a hibás.
Én is sajnálom mert nem túl rég már volt kreált konfliktus!
Sosem gondolja végig, hogy megbánt-e valakit az ilyenekkel.
Felnőtt emberek vagyunk, meg kéne beszélni a problémákat.
Nemtók mit mondani. Nem értem miért kell egy ilyen remekül működő fórumot elhagyni hirtelen felindulásból.. barátoknak hátat fordítani, kellemetlen helyzetbe hozni őket..
Sajnálom Nyussz, hogy megint te jöttél ki így egy helyzetből, amit nem is te kreáltál.
Gondolom miattam törölte magát,és a kreált problémája miatt mikor megmondtam neki h nem haragszom rá semmiért!
Nem értem miért csinálja ezt,mondtam neki h nem haragszom és próbáltam naki segíteni ma reggel mert el állított valamit a gépén.Aztán azt mondta nem érdekli!Fel bosszantott vele akkor pillanatnyilag de nem haragudtam és ezt mondtam neki!
Mégis elment.Én vagyok a ludas...
Nem értem miért kell hogy lelki ismeret furdalásom legyen azért mert nem bántottam senkit!:(
Egyebet nem tudok mondani.
Meezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neeeeeeeee!!!!
Légyszi gyere vissza!!!! Sírok!!!! :,((
Értem,köszi Vio!
3x2-őt adtam eddig is,ahogy a dokinéni javasolta,
és akkor maradok is ennél!
Szerintem jó a 15-ös is... figyelj, igazából a homeopata orvosok tudják leginkább a megfelelő hígítást és potenciált, meg az adagokat. Amúgy meg ahány "szakember" annyi vélemény.
Van aki egy golyót tenne vízbe és a vízből egy kortyot itatna.. más meg azt vallja, hogy vegyél be több golyót egyszerre.
Elvileg Teljesen mindegy, hogy hányat vesz be, ezt túladagolni nem lehet mert szinte kimutathatatlan a kemikália benne.
De ha gondolod, adj neki 3x2-t, és akkor a doktornéni javaslata is teljesül valamennyire :)
Sziasztok!
Vio!Szeretném a segítségedet kérni!(vagy bárkiét,aki ért a homeopátiához)
Rhus toxicodendron nevű homeos bogyót ajánlott tegnap a doktornő Grétinek a pöttyeire!
Ő 9ch-t írt a papírra,és 3X2 golyót!
De a gyógyszertárban 15ch-t kaptam,és ott 3X5 golyót javasoltak (és a csomagolásra is 5golyó=1adag van írva)!
Kérdésem az lenne,hogy most akkor mennyit is adjak a nagylánynak??
sziasztok..
kösszentyűűűűűűűű:)))
sziasztok..
remélem mindenkinek jól telik a hosszú 7vége:)))
raktam egy videót,Dalma köszön nektek:)))