2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
lányok..
van aki ma nem kapott gyest és családit???mert 3.-a van.pénz meg sehol...
VIO!! A mákos guba recepted olyan sikert aratott, hogy a teli jénaiból alig maradt valami! ÉÉÉS hárman vagyunk itthon! :)
Kösziiii!
Hellóka!
Elvileg nem megyünk sehova, mivel apát nem engedik el a szezonban..szeptember végén meg már hová menjünk...de majd kiderül...lehet, hogy pár napra azért mi is lejutunk a Balcsira!:-)
Elhiszed, hogy majdhogynem napi szinten mondogatva van neki, hogy ő a példa Brigi számára, s ahogy ő viselkedik, úgy fog a tesó is...?! Szerintem már a könyökén jön ki a sok duma erről.:)
A furi az, hogy ha Brigi csinálja azt a hülyeséget, amit Balázstól tanult el, akkor rá rászól Balázs, de saját magába nem veszi észre ugyan azt a hülyeséget...
Más: S.O.S. segítség!
Ahol nagyobb tesó van, ki, hogy látja a következőt. Röviden nálunk az a szitu, hogy amit a nagy csinál, a kicsi ugyan azt követi. Legyen az jó, vagy rossz.
Csak pár pl., hogy értsétek, mire gondolok: Ha Balázs eszik levest, a kicsi is, ha a nagy nem, a kicsi sem.
Ha Balázsnál be van dugva az éjszakai fény, akkor Briginél is be kell, de ha nála nincs, akkor Briginek sem kell.
De ezt úgy kell elképzelni, hogy Brigi megkérdezi mindig, hogy "Balázsnak van éjszakai fény a szobába?" Jó, akkor nekem is kell, vagy épp nem...
Balázs kiment pisilni, akkor nekem is kell...
Balázs szörpöt iszik, akkor én is azt szeretnék...
Balázs a homokba vágta a cicát, akkor ő is, csak hogy csóri macska a betonon landolt. Azt hittem, túl se éli az éjszakát... Mikor megkérdeztem miért csinálta, az volt a válasza, hogy "Balázs is volt!"
Normális viselkedés ez Briginél? Vagy csak nekem furi, mert nincs tesóm?
Húúúúúú, a tököm teli már ezzel!
Miért nem önálló lény? Vagyis miért ennyire tesófüggő???
Kehidatermál valszeg, szokás szerint :D De csak 3 napra.. mi általában egy évben kétszer megyünk 3 napra, ha van 3 áráért 4 éj akció, akkor 4 napra :)
többet nem bírnánk távol lenni, ennyi elég, de így legalább kétszer ki lehet kapcsolódni.
Hahó Csajok!
Meséljetek ki hova megy nyaralni???
hát támadjunk fel:DDDDDDD
kivel mizujs?????
szia.......
tényleg rég hallottunk rólatok..ti jól vagytok???
facebook-on esetleg????
Sziasztok!
Jó látni, hogy még eltetitek ezt a topicot! Hogy vagytok csajok? Minden kisfiú és kislány rendesen, egészségesen cseperedik? Sajnos én Lili születése óta keveset ülök gép előtt, de sokszor eszembe juttok! Esetleg megvan valakinek Hóemberke e-mail címe? Úgy értesültem, hogy légzési nehézségei voltak a kis Fanninak, és szeretném megkérdezni a Krisztát, hogy vannak, de sajnos új levelezőprogramom és Windows rendszerem van, nem tudom a címet! Tudtok segíteni? Köszi, Judit