2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Csajok,holnap este óraállítás!
Elvesztünk 1órát....
Vagyok és maradok...
Akit érdekel sétáljon el a titkosomig... :)
Rebcsi
Köszi csajok!
Anyuéknál neki is van már, de még az a tipikus motoros mozdulatai vannak, s nem igazán érdekelte, hogy megtanulja a pedálozást.
Emlékszem, hogy a fiam 2,5 évesen még bőszen motorozott, nem volt bici. Tavaly kapta azt, amivel most cangázik, de ő most élvezi azt igazán!
Az a bajom, hogy a 12-est olyan ripsz-ropsz kinövik... :(
Gergő mindig bámulja a kisbicajokat, így nyáron tuti veszünk neki, már be van ígérve! :D
Az egyik barátnőm kisfia tavaly a 2. szülinapjára kapott egy pótkerekes bicajt és úgy tekerte, hogy szinte szaladni kellett utána...:O csak lestem. Gergő akkor még csak ráült, de nem igen ment neki a tekerés. Remélem majd most...:)
Nekünk is van egy háromkerekünk, tavaly kapta a déditől a szülinapjára...de nem nagyon akarja tekerni...sokkal jobb, ha valaki tolja Őnagyságát!:-)
Idén még nem szedtük elő, kíváncsi leszek, hogy tekeri-e majd.
szia,
nekünk van egy futóbiciklink, de Polettet még nem nagyon érdekli. Mondjuk mikor lementünk vittünk labdát és inkább focizni akart :)
nem tudom mennyire érdekelné a pedálos...
Sziasztok!
Ti gondolkoztatok már azon, hogy vesztek a gyerekeknek biciklit?? Vagy, akinek van, az már próbálgatja a pedálozást?
KÖSZÖNJÜK A JELEKET
M I N D E N K I N E K!!
Mindig le vagyok maradva pár nappal...hát ilyen ez, mióta dolgozom...:(
Most látom, hogy járt erre Rebeka. :) De látom, hogy már el is tűnt...:( De legalább tudjuk, hogy jól vannak. És ez a lényeg!