2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Az én fiamnál ekkor indult be a dolog valamennyire, amikor ennyi idősen bölcsis lett. addig csak néhány szót használt, mondatokat nem, azóta is döcögősen megy, de a közösség sokat lendített rajta, szóval önmagához képest fejlődik folyamatosan, de a tárasaihoz képest még mindig el van maradva. 4 évesen logopédus lesz a következő lépés...
Lényeg a lényeg: bölcsi-ovi.. ezek motiválják a gyerkőcöt általában.
szia..
majd meg szólal,ha lesz közölni valója:))
ismerek ilyetén is..aztán egyik napról a másikra elkezdett beszélni:))
szerintem ne aggódj:))
A kismam magazin nekem is meg van!%:-))
Szerintem is szuper a cikk!:-))
Jajjjj!mindig későn jövök...:-(((
Jó hogy jöttél Calli, kár hogy már nem is vagy itt!:-((( Hiányoztatok nekem is!:-(((
igen..írta..:((
de nem gondoltam,hogy ilyen hamar megtörténik...
most mi van máááááááááááááááááááár?????????????????
most megint eltűnt????????????
fax kivan...
Csajok!A januári Kismamában megjelent egy cikke Annamarinak a szoptatásról!Ti tudtátok?
Én tegnap láttam őket az újságban,nagyon jó kis cikk!:)
SZIA CALLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:)))
végrevégrevégre meg vagytok...:)))
remélem jól vagytok,akár mi is történt veletek..:)))
Szia!
Végre itt vagy!Már nagyon nagyon aggódtunk értetek!
Én minden nap úgy jöttem fel,hogy van e hír rólatok!?
Én örülök,hogy újra itt vagy!
Sziasztok! Calli vagyok...
Nem szeretnék magyarázkodni senkinek! Olyan dolgok történtek az életemben amik miatt alaposan át kellett értékelnem az életemet! Nagyon rossz dolgok amikről nem szeretnék beszélni!
Babanaplót nyitok ismét! Aki amiatt jelentkezik, hogy szaftos dolgokat olvasson az életemről az inkább ne hagyjon békén mert nem fog semmi ilyesmit találni!
Aki csak szimplán kíváncsi a fiúk életére azt szívesen látom mint eddig!
Az októberi babásokkal nem akarok semmilyen kapcsolatot!
Viki, már nem azok az elérhetőségeink mint eddig! Nem személyes ne haragudj, de komoly okaink voltak arra, hogy eltűnjünk a világ elől!
Se telefonon se közösségi oldalon de még az eddigi lakcímünkön sem fog megtalálni senki...
Ennyit szerettem volna mondani és még azt, hogy hiányoztatok...
Isten éltesse a Balázsokat!
(Azt is, akit már nem tudok elérni, pedig próbáltam mindenhogyan!Remélem 1x választ kapok a miértekre..az én elérhetőségeim nem változtak meg)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!