2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Jó reggelt! :)
Ti milyen vastagságú takaróval takarjátok éjszakára a gyerekeket? Paplant lehet kapni ilyen "piciknek" valót?
Basszus, jókor jut eszünkbe, tél közepén, de egy kis vékony takarójuk van a gyerekeinknek (amiket lehet kapni általában a madarasban pl. ), de vékonynak találja a Zember :) Hiába van fűtés, ha kitakaróznak, túrót se ér már. . .
én is gratulálok:))
hamar meg lett...:)
De jóóó! Gratulálok nekik!
Nem lett kis súlyú Marci sem, ami azt illeti! Brigim is ekkora súllyal született!:)
Sok egészséget, boldogságok kívánok Nekik!!
Nemrég kaptam az smst Ronitól!!
10:55kor megszületett Marci,53cm-el, és 3970g-mal!
Gratula nekik!:)
mi tollas bállba megyünk:))
BUÉK mindenkinek:)))
Mi is BUÉK mindenkinek!
Tavaly elterveztem, hogy Brigi már lesz olyan nagy, hogy le tudjuk adni őket a mamáékhoz éjszakára és apával jóóóól kibulizzuk magunkat. (Bár ne megy olyan valaki, aki ropná a táncot...:)
Szóval van itt helyben 2 hely, ahova gyalog is el tudunk jutni. Terve van, hogy kiruccanunk...
Ti mentek valamerre??
Köszike! Nektek is!
Remélem a szülészeten!:-DDDDDD
Mi is Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!
Ki,hol tölti a szilvesztert?
kellemes ünnepeket,sok ajándékot,békességet,boldogságot,egészséget mindenkinek...:))
és szebb jövőt az új évre....:)))
Olyan karácsonyi szakács könyvet keresek, amiben vegyítve van süti+karácsonyi ebédnek való is.
Ha valakinek van hasonló könyve, 'léccci írja meg a könyv címét! Köszi előre is!
Sziasztok!
Csajok mindenkinek nagyon békés, boldog karácsonyt kívánok é persze sok örömteli ajándékot a kicsiknek(akik már nem is olyan picik)! :-))
És nagyon köszönjük a jeleket :)**
Hát tényleg nagy a pangás....
Gréti is mondja,hogy ha rossz,nincs ajándék,de csak mondogatja,be nem tartja!:)
Nálatok meg van a karácsonyi hangulat?
Mert nálam még nem igazán.....