Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Már megszületett a kicsi, Vio naplójában a kép... :)
Most jöttem haza Bp.-ről... első dolgom hoxa, hogy mizu Vioékkal?? És semmi hír...? Hogyhogy??
Köszi csajok! Nem akartam hangulat gyilkos lenni, bocsi :) Csak ha emlékeztek akkor néha szóba került anyós :) Sajnos furcsa csavart adott az élet. Szegénykém egy 1 év alatt elment és rengeteget szenvedett. Tudjátok, nekünk tragédia, a minisztériumban statisztika.
De ahogy látom nem igazán vagytok aktívak :( vagy csak pont ilyen időszak van?
a szülinaposoknak boldogságos szülinapot..:)))
Nagyon sajnálom!:-((
Őszinte részvétem!:-((
Sziasztok! rég írtam nektek :( Minden szülinapos babinak boldogat kívánok!
Sajnos mi nem vagyunk jól, anyós tegnap örökre elaludt. Tudjátok, hogy voltak súrlódások köztünk, de a betegsége miatt félretettem. Küzdöttünk érte. Eddig bírta. Vigyázzatok nagyon magatokra!!!
Picit megkésve kívánunk mi is boldog szülinapot Zsókának!!
Boldog szülinapot kívánunk Mi is Zsókának!:-))
boldog szülinapot kívánok Karikának és az összes szülinapos babának:)))
Karikának Boldogságos 3. szülinapot kívánunk!:-))
Boldog szülinapot Karikának!
Isten éltesse 3. születésnapján Leventét és Karit!
Isten éltesse a ma 3 éves Szonját!
Úgy tudom, kb. 2-3 nap, első nap még tovább bent lehetsz, utána már csak 1-2 órát. De biztos minden oviban máshogy működik!
Boldog szülinapot: Zsófi, Fanni, Dorián és Ada!
Hát passz, gondolom nem lehet általánosítani.. bízunk benne, hogy rugalmasan állnak a gyerekek beszoktatásához..
Nálunk így volt, de nálunk előny, hogy mindkettő közösségbe járt már egy éve, így Nimbnél nem volt gond, a csajnál meg majd most kiderül..
Legjobban attól félek, hogy bepisil mert nem mer szólni, hogy kell neki, meg hogy igyon eleget, mert itthon is úgy kell kérdezgetni... :(((
Nemár és ha sír? Itt is azt mondták, hogy a rövid beszoktatás hívei, na de gondoltam egy hetet rászánnak, én nem hagyom ott ha üvölt... :(
Hát nemtóm, de én úgy vettem észre nem nagyon szeretik ha ott ücsörögnek a szülők.. szerintem örülj ha első nap maradhatsz ott picit a gyerekkel.. :D
Zsófinak és Fanninak boldog szülinapot!
További ajánlott fórumok: