2008.03.08 KEZDJÜK EGYÜTT! (beszélgetés)
Imádják a hurkát!És persze én is imádnám!De hál istennek ez volt az uccsó adag!:)
Meg is ebédeltünk!Pipihusit vágtam vékony csikokra és mikor megpirult raktam hozzá savanyukápit !Nagyon finom volt!Ettem hozzá 1 abonettet is!
Sül a hurka a családomnak!Ez nagy kisértés nekem!De kibirom!Mindjárt elkezdem az én ebédemet is csinálni!:(
Ti ebédeltetek már?
Sziasztok!
Én még nem probálom ki,nekem nagyon drága!Meg a * ugye bevált!De unokatesom kiprobálja és utána eldöntöm én is!
Amiket olvastam róla nagyon tetszik!Kiis nyomtattuk a papirjait,igy ithon majd kielemezgetem!
Sziasztoooooooook!!!
Van 20 dkg mínuszom!!!!!!
Jupiiiiiiiiiiiiiii
Sziasztok!
Szurkoljatok nekem holnap! A kedvesemnek sütök szülinapjára oroszkrém tortát:D muszáj megállni!
A héten rendelek fehérjét és L-carnitinet majd megírom mi a hatásuk.
Kitartás mindenkinek!
Sziasztok!
Szisz!Te meiket rendelted az aloeverás sékböl?Forever Lite?Vag a Forever Lite Ultra?É sa bogyo a Forever Garcinia Plus?Ma néztem meg öket unokatesomnál!Szerintem biztos jok!
Én az anyagcserémre,hogy tudjak menni wc -re!De ez ma se jött össze!
Vizesedésre mondhatnátok nekem is valami jót!Mig tudtam rendesen napi kétszer inni a *t,nem volt ilyen bajom,mármint a vizesedés!És a lábam is sokkal jobban volt!Most meg szenvedek ezerrel!
És a fél óra tornát is alig birtam!
A tegnapi napról: eltekintve,hogy ettem este (jah, perszehogyeste...) egy kis szelet tortát az ünnepi maradékból (és hál'Istennek, elfogyott végre minden) betartottam a diétát, csak az ivásról feledkezem meg állandóan, hiába van előttem az asztalon...
Viszont tekertem megint 45 percet.
Ki mit eszik ma?
Szia Szisz!
Unokatesom is aloeverázik!Ma ugyis megyek vele szoliba és megnézem a cuccokat!Ezt a port még nem is mondta!
És sok sikert a fogyidhoz!
Sziasztok csajszik! Tegnap nem voltam, elküldtek egy képzésre. Viszont nagy elhatározást tettem, mert csupa ropi csajszival tanultam!
Anyós foglalkozik ilyen aloe verás cuccokkal. Van neki fogyasztó turmix pora, meg étvágy csökkentő tabletta, hozzá. Befizetek rá. Sőt a párom azt mondta kifizeti a felét (mert 21 nap 13 e Ft - oltári drága)merthogy másról se tudok beszélni, és látja mennyire akarom. Szóval három hónap most!!! Meg mellette még a Fish edzésterve otthonra, meg heti három aerobik! De csak szerdától, mert a húsvéti sonka és kalács, azt nem hagyom ki. Talán fürdőruha szezonra így kinézek majd vhogy, mert a C&A -ba állati szépeket láttam és nem is volt drágaaaaaa!!!!!!!!!!!! Szorítsatok nekem!!!
Sziasztok!
caravell!Tudom,hogy nem mentesit a torna a diéta alol!És a tegnapi nap után nagyobb eröt érzek magamba!
Jol kiszurtam magammal met 4 napja nem ittam májva teát és most feldagadtam mint egy lufirnyák!
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok???
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Kezdjük együtt az életmódváltást június 27-től
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Megújulás éve: kezdjük együtt
- Április 27: Kezdjük együtt a fogyit!
- Kezdjük együtt Húsvét után-KEDDEN!!!!!