2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szisztok!
Jelentem mi is elunk.Eelg suru programjaink vannak igy csak ritkan kukkantok be.Olyankor meg mar hulla vagyok irni.Davidnek a hetvegere elmulott a hasmenese vegre.Adtam neki haztartasi kekeszet az megfogta.De haromnapja megint hasmenese van.Ez viszont egyertelmuen a fogacska.Hetvegen kereszteloje lesz a kisocsinek.Eleg sok emebert meghivtunk igy keszulodok ezerrel.Tortarol meg nem gondolkodtam de szerintem rendes lesz.Ha eljon majd a az ideje azt hiszem mi a bilivel fogunk probalkozni.Megprobalom ezt elkuldeni mert mar 3x elszallt.
Sziasztok!
Hetek óta nem jelentkeztem, szerencsére jól vagyunk, csak néha napokig eszembe se jut bekacsolni a gépet, amikor meg mégis odajutok, épp csak megnézem a leveleimet és kész. Látom, nem csak én vagyok így, alig-alig van termés...
Egy kis helyzetjelentés: Ágikám két hete volt 8,3kg, 6 foga van, mászik, kapaszkodva áll, lépeget, pár dolgot mond, ismételget, integet, egyre gyakrabban követeli a mi kajánkat, simán eszi a darabosat, harapdál. A legegyszerűbb dolgok, mint etetés, öltözés, pelenkázás nagyon megnehezedtek, állandóan felül, elmászik, feláll, kivesz mindent a kezemből, rengeteg idő megy el a rutinfeladatokra.
Lacikám végre szobatiszta lett, kb. egy hete érett meg rá fejben is. Ez van, hetekig szórakozott velünk, aztán egyik pillanatról a másikra rendes lett és egyedül intézi magát, baleset se volt azóta.
Mi nem szedünk fluort, ahol a gyerekorvos nem jelzi, elvileg nem kell.
Egy évesen elvileg már szinte mindent ehetnek majd a babák, kivéve az aprómagvas gyümölcsöket. Na meg pár falatnál többet úgyse esznek belőle. Nálunk eddig mindig tejmentes torta volt, Annának kekszes meggyes, Lacinak pudingporos barackos piskóta.
Nem is tudom, mit szerettem volna írni, majd még jövök.:-)
Na megyek,mert fekves van.
Kesöbb meg benezek.
Ha nem lennel,akkor jo ejt!
En mindig Szegeden emlegetlek.:)
Multkor Anyukamekhoz indultunk vissza Szegedröl es Apa Baja fele vette az irany veletlenül.:D
En erre meg nem gondoltam.Repatorta.:D
Szerintem amugy finom.
Komolyan,meg nem tudom milyet.
Mar kezdem megszokni a "fogas" napokat.
Viszont az esesektöl rettegek.A heten Marcusnak mar 2x felrepedt a szaja belül.
Mi tablettaban kaptuk kezdettöl fogva.
Geröke mar alszik?