Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

548. timihugi (válaszként erre: 545. - Szurgo)
2007. dec. 17. 17:15

Szia Szurgó! Épp az előbb írtam Vanetnek, hogy nekem is, mintha elvágták volna azt a sok hányingert, hányást, gyomorfájást, étvágytalanságot. Úgy kb. 4 napja már. Most én is azon gondolkozom, aggódjak-e, vagy ne...de mondják mindig, hogy ahogy közelít a 12. hét, egyre jobb lesz. Jaj! Remélem így van!

Egyébként a tüneteim nekem is ugyanezek voltak, amíg ettem, addig pár percig jobb lett a pocimnak, de nekem sajna többször ki is kívánkozott. Aztán kezdődött előről. Nagyon szorítok, hogy enyhüljenek a panaszaid, mert így már asszem élvezhető az "áldott állapot" :-).

547. timihugi (válaszként erre: 546. - Vanet)
2007. dec. 17. 17:11
Szuper, Vanet, gratulálok! :-) Te már túl vagy a bűvös 12.-en. Hogy vagy? Én most vagyok a 11. hétben, és az lehetséges, hogy mintha elvágták volna azt a rossz időszakot, ami eddig volt? Nem mondom, időnként még érzek egy kis émejgést, de most már sokmindent meg tudok enni jóízűen! Ettől már én is boldog tudok lenni:-). Ugye nem kell aggódnom, hogy nem vagyok már rosszul?
546. Vanet
2007. dec. 17. 16:33

Helyzetjelentés: 13.hét , 5,5cm-es babó, 0 súlyváltozás, hatalmas nagy boldogság!!!!

Mindenkinek puszi!!!

545. szurgo
2007. dec. 17. 14:18
Sziasztok! Én holnap megyek UH-ra, már nagyon várom, úgy számoltam, hogy olyan 2 cm körül lehet a babó. Volt pár álmatlan éjszakám (azon túl, hogy folyton ki kell járnom wc-re), nagyon aggódós lettem. Az émelygésem elpárolgott, emiatt aggódtam, engem megnyugtattott, hogy van. De hát kellett nekem panaszkodni, szombat reggel megint előjött és azóta is tart, bár ma mintha jobb lenne. Nekem is valami fura íz van ilyenkor a számban, mintha valami rosszat ettem volna... Nálam viszont csak az evés segít, ha eszek, elmúlik, aztán visszajön. Nem kívánok semmit én sem, enni azért tudok és jobb is tőle, ennek okán már +2 kg-nál járok, jó lesz vigyázni.
544. Panna1 (válaszként erre: 543. - 0c492da956)
2007. dec. 16. 13:59
ma töltöm a 7. hetet. (azaz én "illegálisan" vagyok ebben a fórumban, mert valószínűleg aug. elejére leszek kiírva). Nem nagyon van étvágyam semmihez, de tegnap bevágtam egy tányér levest, az jól esett. De iylenkor csak nézem a hűtőt, és nincs gusztusom semmihez. De azért igyekszem. Ha vmit letolok a torkomon, az általában vmi gyükölcsféle. Azt hiszem, ha holnapra is ilyen vacakul vagyok, beszerzek egy adagot a MagneB6-ból...
543. 0c492da956 (válaszként erre: 539. - Panna1)
2007. dec. 15. 17:57

Szia Panna1!

Nálam is voltak émelygések,de szerencsére elmúltak.Én is szedtem magne B6-ot,nekem segített!!

Nem vényköteles!!Szerintem én is fogytam 1 kilót,de ez az első 3 hónapba belefér..!!!Hány hetes vagy??Enni viszont muszáj,gyakran keveset!!Kitartást!!!

2007. dec. 15. 17:50

Hű, mennyit írtatok, alig győzöm olvasni. Kitartás lányok, a bébi majd kárpótol bennünket a terhesség alatti "szenvedésért". Én ezt a második terhességet teljesen máshogyan viselem, mint az elsőt. Pedig terveztük és ugyanúgy várom és ugyanúgy aggódok, mint először:). Most folyton émelygek. sohasem hányok, de olykor-olykor már szinte szeretném, ha hánynék és elmúlna. És visszahíztam a lefogyott kilókat:)

Már alig várom a két hét múlva esedékes uh-t. NEm tudom, miért aggódom, nincs rá okom és lám, mégis.

És én titokban kisfiút szeretnék, a párom kislányt (lányunk van). De annak ellenére, hogy kisfiút szeretnék, folyton lányneveken gondolkodom. Na!

a kínai naptárról pedig annyit, hogy nekem az első gyermeknél nem jött bve a jóslat, mert fiút jósolt, nekünk pedig nagy örömünkre lányunk lett.

Kívánom, hogy jól érezzétek magatokat. Különben pedig hamarosan itt a varázslatos 12,hét. Biztos elmúlik minden. :) Biztos.

541. 0c492da956 (válaszként erre: 535. - Csillu77)
2007. dec. 15. 17:44

Szióka!Köszi a bíztatást..remélem velünk sem lesz semmi baj..ma is mértem a vércukromat,pontosan időben ettem,ez teljesen lefoglal!!

Jövő 7-en kedden megyek megint ellenőrzésre,s akkor nézi meg az orvosom a kicsit is!!!Hazaérve mindenféleképpen jelentkezem!!

540. 09e7548a84 (válaszként erre: 514. - Lili13)
2007. dec. 15. 17:37
Ó, bocsi a "szidásért".:)
539. Panna1
2007. dec. 15. 13:55

Sziasztok!

Nálunk is vannak változások sajnos. Eddig olyan jól voltam, de az elmúlt héten folyamatos hányingerem volt, egyszer rókáztam is. Most is elég rendesen émelygek. Remélem elmúlik gyorsan. En egy kiló fogyásnál tartok. Semmihez nincs étvágyam. MagneB6 segíthet? Receptköteles?

538. 4af30810d1 (válaszként erre: 533. - 127f14054c)
2007. dec. 15. 09:29

Szia!

Hát nagyon reménykedünk a kislányban ezért is!:) Van egy "nagyéserősbátyja":))

2007. dec. 15. 09:28

Sziasztok!

Miklosera!Én sem vagyok szakavatott a témában, de nagyon drukkolok Nektek! Majd számolj be mindenről!

Time! Magnézium.. Hát azzal kezdtük, de nekem annyi, mint halottnak a csók. Ez nálam hormonális. Most Deadalont kapok kúpban, hogy bennem maradjon. Hát rendesen le is szedál, ezért muszáj feküdnöm. Éjszakára vagy Phipolfém, vagy fél Seduxen. Így tudunk életben maradni egyelőre...

Szép ezüst hétvégét mindenkinek!!!

536. time
2007. dec. 14. 21:09

Nekem volt egy ismerősöm, akinek a cukorbetegségén valamenyit javított a terhesség. Emlékszem, mindenki meg volt hatva, hogy a baba már az anyukája pocakjában segít az édesanyjának! :)

Cashmere, Neked meg sok kitartást! Gyorsan telik az idő, csak ezt az egy bíztatót tudom írni. Gondolom, magnéziummal már próbálkoztatok. Pihenj sokat!

2007. dec. 14. 20:49

Szia! Nem vagyok hozzáértő, sajna olyat sem ismerek, aki cukorbetegen vállalt babát, de olyat igen, akinek mindhárom terhessége nagyon komoly diabetessel járt. Nagyon nehéz volt, mert csontsovány lett, szerintem alig-alig hízott, olyan durva diétára fogták. Volt, hogy már inzulint is kapott a végén. DE mindhárom gyermeke egészséges és a barátnőm is megúszta maradandó károsodás nélkül.

Szóval fel a fejjel, ma már nagyon odafigyelnek mindenre, biztos nem lesz könnyű, de a végén ott lesz a kisbabád, aki mindenért kárpótol!!!

2007. dec. 14. 19:22

Sziasztok!Én még csak most csatlakozom hozzátok...most 6 hetes terhes vagyok!!!!:)Ennek nagyon örülök,de remélem nem lesz úgy sem gond,hogy cukorbeteg vagyok!!Ezen a 7-en már voltam kórházban,vércukor ellenőrzésen,de sajna az értékeim nem lettek jók!!:(

Lentebb vették a CH adagot(150g)Jövő 7-en megint be kell feküdnöm..emiatt kicsit ideges vagyok!!Ha tud valaki megnyugtató választ adni,kérem írjon!!Előre is köszi...

533. 127f14054c (válaszként erre: 532. - 4af30810d1)
2007. dec. 14. 18:22

hat en ha meglatom a kovetkezo uh-n, hogy nagyreszt " megvan mindene" akkor nem is aggodom tovabb...:-)

Amugy ha kislanyod lessz akkor neki lessz a legjobb a vilagon...Bence megvedi minden rossztol....:-) En mar csak tudom, mert nekem is batyam volt es mindenkitol ovott...senki nem mert bantani...:-)

2007. dec. 14. 18:19
Hát nem tévedsz!:) De a lényeg, hogy egészséges legyen! Én amilyen rosszul voltam az elözőnél is elfelejtettem izgulni. Te se tedd, biztosan minden rendben lesz!:)
531. 127f14054c (válaszként erre: 530. - 4af30810d1)
2007. dec. 14. 18:16

mivel az elso kisbaba ...barmit, akarmi lessz jo lessz....csak egeszseges legyen. Aztan a masodiknal lehet nem igy viszonyulok a dolgokhoz...:-))

En amugy nagyon izgulok mert ez az elso terhessegem..es ez ilyen..izgulos...:-)

Alig varom mar a kovetkezo uh-t:-)

Te gondolom kislanyt szeretnel....vagy tevedek?

530. 4af30810d1 (válaszként erre: 529. - 127f14054c)
2007. dec. 14. 18:13

Nagyonnyagyfiam:)) Jó lenne már ha a tesó is kint lenne inkább;)

Ti mit szeretnétek? Lányt vagy fiút?

529. 127f14054c (válaszként erre: 527. - 4af30810d1)
2007. dec. 14. 18:11

Hanyinger es kissebb rokazas..de nem igazan mondhatom rendszeresnek..csak ugy jon es megy amikor eppen akarja....:-)

Olyan is volt, hogy egesz nap semmi bajom nem volt, este lefekudtem , ramjott a kohoges es azutan mar a furdobe se tudtam kierni mert a vacsoram is kijott...szoval valtzo de nem panaszkodom..hozzad kepest kiraly eletem van...:-)

Lattam az adatlapodon a kisfiad...kisfiad? nagyfiad:-))

2007. dec. 14. 18:09

Cashmere, jobbulást kívánunk! Tudom, hogy erre nincs orvosság, inkább sok türelmet küldök...

Az első gyerekem születésekor egy hasonló anyukával feküdtünk egy szobában, ő is hányt még aznap reggel, amikor este beindult a szülés, de utána teljesen elvágták, még párszor émelygett, de már nem rókázott.

527. 4af30810d1 (válaszként erre: 526. - 127f14054c)
2007. dec. 14. 18:03

Szia!

Igazából van már némi tapasztalatom, van egy 8 éves Bencém.:) Anno amíg meg nem mozdult teljes K.O. pont mint most, aztán csak úgy "normálisan " hánytam a végéig.. még vajúdás közben is. Azért nagyon bizakodó vagyok!

Aranyos vagy, hogy írtál, köszi!

Látom Te 9 hetes vagy, nálad semmi ilyesmi nincsen?

526. 127f14054c (válaszként erre: 525. - 4af30810d1)
2007. dec. 14. 17:33

HUUUUUUUUUUUUU...szioka.....hat sajnalom ami veled tortenik, tenyleg ritka, hogy valaki ennyire rosszul legyen de sajna van ra pelda. A sogornom meg a szuloszobaban is hanyni akart, egesz terhessege alatt hanyt...utolso honapokban csak a fagyit nem dobta ki.

Allitolag az elso trimeszterben elmulnak az ilyenek....es nagyon kis szazalekban marad meg terhesseg vegeig.Remeljuk, hogy neked meg egy kicsiket kell kibirnod...drukkolok neked!!!

2007. dec. 14. 17:26

Sziasztok!

A fórum indításakor írtam utoljára, úgy 4 hetes voltam. Azóta is olvasgattalak Titeket néha, de írni nem volt erőm. Lassan 11 hetes leszek, és az eltelt 7 hét, hát óvatosan fogalmazok ha azt írom, hogy nem kívánok hasonlót az ellenségemnek sem. A rengeteg hányástól többször kerültem kórházba, gyakorlatilag "levett" lábról a kisbaba. Azt mondják nagyon ritka az ilyen, én nem vagyok szerencsés. Kaptam nyugtatót is, hogy inkább aludjak, mint hánnyak. Talán egy hajszálnyival jobb már, de még mindig egész nap fekszem, és a legrosszabb, hogy étvágyam nincs, viszont ha nem eszem akkor vagyok csak igazán taccson.

Mindenkinek szép napokat kívánok, és továbbra is "figyellek" benneteket.;))

2007. dec. 14. 14:40

Sziasztok!

Mi a múltkor meglepetést szerettünk volna, és végig lányt éreztem, és meg is álmodtam, hogy lány lesz. Ennyit a megérzésekről. Legalábbis az enyémekről.:)

Mondjuk a főorvos nem tudta, hogy nem szeretném tudni, hogy fiú-e vagy lány, és a 41. hétben jártam, mikor felnézett a monitorra, és azt mondta: nagyfiú!

Én meg, bár végig lányt vártam, teli szájjal vigyorogva simogattam a nagy pocakomat és mondtam boldogan, hogy az én nagyfiam! És olyan jó volt.

Most is megpróbálom kordában tartani a kíváncsiságomat!

2007. dec. 14. 14:13
Én egyébként azokban a hetekben, amikor nagyon émelyegtem éreztem fémes ízt a számban, és arra azt mondják, hogy a kislányos anyukák szokták... Hát, majd elválik.... :-) Egyébként meg persze, hogy mindegy az elsőnél a nem, csak egészséges legyen, tényleg ez a lényeg!!!
2007. dec. 14. 12:51
Aranyosak vagytok! Nálunk is mindegy, mert van már egy nagylányunk és egy kisfiúnk. Bár én most kislányt szeretnék, nem is tudom, miért. Talán a lányomnak szeretnék játszótársat vagy mert könnyebben kezelhető nekem. Mindenesetre mindenki azzal nyúz, hogy milyen a terhességem, melyikre hasonlít. Igazából harmadik féle, csak azt felejtem ki a dologból, hogy a fiamnál az első 12 hétben hormonokat kaptam és lehet, hogy az is bezavart, szóval inkább fiús a dolog, de ezt senkinek se árultam el egyelőre. :-) A párom azt mondja, muszáj lesz még egy gyerek, hogy helyreálljon majd az egyensúly idehaza... :-D
2007. dec. 14. 12:01
Szijjasztok!!! néha bejönnek az emberi megérzések, de én is úgy gondolom első babánál végképp semmi jelentősége a nemnek!!!
520. Vanet
2007. dec. 14. 11:59
javítás: "... rögtön elkezdett kisfiúban gondolkodni..."
519. Vanet
2007. dec. 14. 11:57
A párom teljesen kislányt várt, és nekem is volt egy álmom, mikor már megfogant, de mi még nem is tudtuk, szóval azt álmodtam, hogy egy kicsi lányt szültem. Aztán pár hete voltunk egy baráti házaspárnál és az ő unszolásukra megnéztük a neten ezt a kínai terhességi naptárt (én amúgy nem hiszek az ilyenekben) de az azt mutatta, hogy fiú lesz. Ez azért elbizonytalanított, és aznap este kimentünk a Vörösmarty vásárra és a Kedvesem megállt az íjak előtt, és azt mondta," majd veszek ilyet a fiamnak is" ! :) Szóval rögtön elkezdett kisfiúban gondolkodott:) De valójában mindegy, csak egészséges legyen!!! Amúgy mi megfogjuk nézni, amint csak lehet, de a titkot megtartjuk magunk között, szóval a családnak meglepetés lesz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook