2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Na,azert probalj nyugiban maradni.
Anyudek közelben laknak?
Biztos,hogy vesekö egyaltalan?Hanyinger az nem jellemzö,ha jol emlekszem.
Aaaa,ezt most azert csinalja,mert faj,maskor csak akkor ha almos.
Fülmosasnal sir es ha nyomkodom is felsir.:(
Nem akarlak elkeseriteni,de meg tisztan emlekszem a tanultakra,hogy veseköböl is többfele fomaju van.Van amelyik szepen "kifolyik",de van szep tüskes,kampos is,ami ugyan elindulkifele,de meg-megall es "megkapaszkodik" meg utközben.
Ha mesz dokihoz,probald megnezetni,hogy milyened van.
jajj szegénykém!
Megnyomtad a fültövét? én úgy szoktam megnézni a fülét.. ha többször felsír,akkor gond van, ha nem akkor csak fogdossa, mert Kukac is szokta...
Apa a fel gyerekkorat a füleszeten töltötte.:(
Jo lenne,ha Marcus nem lenne erre hajlamos.
Szio time!
Nagyon durva volt a lazas idöszak.Nem kivanom senkinek.
Apa ugye nem volt itthon es en estenkent magam melle vettem Marcust.Hajnalban volt mindig nagyon vad:kalimpalt,sirdogalt,nyöszörgött,szapora szivverese volt.
Nem kinlodtam a kuppal,hanem Nurofent adtam az adagolofecskendövel.Mar varta Szegenykem.Na meg megivott egy kicsi üveg folyadekot meg.
Kitartást a fognövesztőknek, betegeknek!
Hú, Pici, erről a háromnapos lázról itt a lakóparkban is sokat mesélnek az anyukák, apukák... Brrr! Viszont van, aki azt állítja, hogy csak egyszer jöhet ki.
Pici, a pöttyök valóban lehetnek a háromnapos láztól, de ez nem magyarázza a fülfájást, reméljük, minden kiderül majd, és jöhettek...
Móki,nagy hajráááá a pisiléshez!
Huuuu,Moki!
Most olvastam!Vesekö?!
Eleg durva.
Ez ismerös!:D
Marcus idönkent szinten ezt csinalja,habar Ö nem alszik 11-ig.
Remelem a Nagylany is jobban van azert mar.
Sziasztok!
Mi megyünk Marcussal a "regi" gyerekorvosunkhoz.Hiaba,Ö a legjobb!;D
Marcust ma apro,piroskiütesek leptek el.
Utananeztem:az un. 3 napos laz nevü " betegseg" vegen jelentkezik ez a tünet es ezt a megbetegedest egy virus okozza.
Ugy tünik lecsengett Nala mar a dolog,a pöttyöket kiveve,de a fület nagyon piszkalja.:(
Remelem holnap okosabbak leszünk es megkapjuk a zöld utat az utazashoz.
Reméljük, de még itt játszik mellettem!:)
Hiába, reggel 11-ig nyomta a szundit, ki tudja mikorra lesz álmos...