2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok, üdv az újonnan és az új néven érkezetteknek (örülök, hogy meglettél, julimami:).
Móki, klassz a verda, kb hány kg? Tudod emelgetni vele Gergőbabát, én is vmi hasonlóra pályázok, csak kicsit ócsóbbért, ugyanis nekünk csak amolyan váltó-kocsi lenne, ha utaznék vhova!
Pici, na milyen volt az éjszaka?;)
Cash, tényleg gyere ám, mert személy szerint nekem is hiányzol, ugyan én is olvasom a "másikat", de az nem ugyanaz, mint ha itt lennél velünk!
sziastok képtelen vagyok visszaolvasni..mindjárt menek lefeküdni, de átolvastam alevelimet és ide is gyors qqcs. ááááááááááá úgy érzem teljesen lemaradok a fóruméletről... már ismeretlen nevek is vannak :( Nálunk most apa is Lorka is beteg, csütörötk óta éjszakázom... majd jövök ha kicsit egyenesbe jöttünk pusszi nektek'
Gabka, láttam h kerstél, akkor épp némán volt és vszinüleg szoptattam, most láttam... hivj holnap pusszi nektek:)
Szio!
Na vegre!Hianyoltunk am!
Jo,hogy "visszajöttel".:)
Akkor sziasztok ismét!
Jajajj, magam se tudom, hogy történt. Egyszerűen törölt a rendszer. Igaz, a gépem valami vírust szedett össze és leblokkolt. Napokig nem volt számítógépem, és mire kigyógyította a mester, rájöttem, hogy nem vagyok regisztrálva a hoxán. Na! visszaolvstam most ez alatt a negyed óra alatt, ami eltelt a regisztráció és a hozzászólás lehetősége között, szóval nem neheztelek senkire.Lehet, hgoy Mókinak van igaza és a rendszer spamnak minősített valamit, de lehet, hgoy a vírus "akasztott le". Szóval itt vagyok... csak nem regisztrálhattasm ismét a Julimami névvel. :(
Gratulálok! Öcsi? Hugi?
Akkor küldd anyukádat is:-)!
Sziasztok! Köszi a hiányolást, jól esett!
Még szerencse, hogy nem olyan könnyű innen lelépni, mert ha nem így lenne, akkor győzött volna az indulat.
Egyelőre azért én még emésztgetek, de majd fogok jönni!
Mindenkinek sok pusza!:)
sziasztok!
az én kistesóm is 2008. júliusában született :p
(hatodikán)
nagyon imádjuk..:D
Kepzeljetek!
Marcus ma elaludt az etetöszekben 3 falat utan.
Nagyon aranyos volt.
Amugy ez nem vall ra.
Szia Mokicaaa!
Egesz jo aron vettetek a kocsit.Remelem jol bevallik majd.
A babavaras nekem sem volt igazan egyszerü.
Azota meg azert aranylag sürün utazunk haza Marcussal.
Szijjasztok!
Megvettem az esernyőkocsinkat, igaz még nem terveztem, de akciósan 18-ról 13 volt leárazva és ezt nem hagyhattam ki!!!
Úgy örülök neki!
Drága Cash! nehogy merd magad törőni, me akkor irgum-burgum!!!!Tessék itten aktívan résztvenni, mindenki féretette, amit fére kell... :-)))
Azert nem egyszerü,mert a Csalad otthon van,igy csak magunkra szamithatunk,de azert szeretünk itt elni.
Meglatjuk mit hoz a jövö.
Szia!
Semmi baj,ertem am!Igen itt elünk,Marcus is itt született.En 8 eve elek itt.
A tappancsos zokni nálunk sem sokat ér a padló burkolaton:-(.
Alexa, kaptunk egy rugós hintát kölcsönbe, Te hogy állítottad be a magasságot? Réka talpa leér teljesen, vagy csak a lábfeje? Én egyenlőre úgy, hogy a talpa leérjen...bejövős nagyon:-)!
Pici, Marcus már most magas baba:-)! Mi csak 72 centik vagyunk.
Van javulás Marcus csomójával?
Sziasztok Csajok! Itt is viharos szél van. Esett is még 1 órája.
Mi beszéltünk...tegnap.
Ő megbocsájott, én is. Most már nyugodt(abb) a lelkem, mert tudom, hogy mindketten tudjuk, mi van.
Viszont azt is tudom, hogy törölni akar. Aki úgy gondolja, hogy hiányzik a fórumról, segítsen, és lépjen kapcsolatba Vele! Végülis a történtek csak a kettőnk dolga, beszélgetni ettől még lehet.
Nekem is hiányzik....nagyon...mégha hülyének gondoltok is!
Szep reggelt Mindenkinek!
Tegnap orkanszerü szel volt.Komolyan.
Az eredmeny utana :ma reggel minden feher.
Ne is beszeljünk rola!:)
Mar elöre latom a jövöt.
Szio Alexa!
Nem tünt okoskodasnak,ne felj!
Jo koran talpon vagy mar.
Az elefantos cipö tenyleg eleg elterjedt.
Marcus labat tegnap lemertem a cipömerövel es a 20-as meretü cipö nagyon knapp lenne.
Este Apaval beszeltük,hogy mar most nagy labon el a Gyerek.Mi var rank?;)
Cashröl nem tudok semmit,de remelem lecsitulnak a hullamok es ha nem is minden a regi lesz,de azert nem morzsolodik le senki sem.
Pici, Szofi, remélem, nem értettetek félre, nem okoskodni akartam, csak elmeséltem a trükköt, ahogy a cipőt adom Rékára, hátha másnál is beválik.
Móki, sajnálom ezt a penész-dolgot...:-( Cipőt vettem a Deichmannban ezt az elefántos márkát, állítólag elég profik a gyerekcipőik, de nekem is úgy tűnik, mert nagyon jó hajlékony talpa van, puha az egész, kényelmesnek tűnik, Réka szereti, magasított a bokarészen, tehát jól támaszt. A másik még nem érkezett meg, siesta cipő, fűzős kis bakancsforma.
Livi, én is olvastam ezeket, amiket leírsz, eléggé egyet is értek vele. A leírtakon túl azért is, mert hiába a tappancsos zokni, a parketta eléggé csúszik nálunk, ha nem a saját szobájában van Réka, ami szőnyeges, akkor inkább adok rá cipőt, mert állandóan feláll és iszonyatosan csúszik szegény. A végén még azért lesz baja, mert szétcsúszik a lábacskája. Néha még én is majdnem orra esek.
Bumbu, jobbulást nektek.
Csajok, Cash-el ki beszélt mostanság? Hiányolom...
Többiek?
Itt nagyon enyhe az idő, a tegnapi szélvihar után most szinte meleg volt fél 6-kor, amikor mentem begyújtani. Remélem, jó idő marad, nem szeretném kihagyni a mai sétát, meg egyik barátnőmékhez is mennénk (9 hós kisfia van), gyalog akartam...
Szép napot mindenkinek! Ha nem fúj a szél, tán még a pacikhoz is kijutok.
Pusszantás nektek!
JO estet csajok!
MOst van vegre egy ksi idom.Visszaolvastam es latom a cipo a kerdes.Itt a Clarks cipok olyanok mint otthon a siesta.MOndjuk mi eleve kaptunk tok jo kis gyogycipot.Annyira dizajnos, hogy siman megvenem ha nem tudnam , hogy gyogy akkor is.Valami Pedro a markaja.Sikerult eladnom par cuccot a az eb..en.Annyiruha van itt.Ugye eleve kislanyt vartunk meg D is annyirt kapott, hogy sokat nem is tudtam raadni.
Remelem mindenki jol van.Betegeskedoinknek jobbulast.Beleertve az en pici fiamat is.Szegenyt tegnap elvittem egy tohoz.tegnap volt itt anyaknapja.Es huvos szel volt igy kicsit megfazott a lelkem.Na jol zagyvalok itt osszevissza.Hiaba annyira faj a fejem, hogy majd leesik.Iszonyat szelvihar van kint.Majd letepte a fejunket.
Ja, es mar ertem akik a NUK-ra panaszkodtak.Elkavartam az orrszivot amit anyu otthonrol hozott.Igy ma vettem egy NUK-ot itt.De ez egy nagy rakas kaka.Valoban semmi vakumot nem kepez...:-(