Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

16838. Pici04 (válaszként erre: 16837. - Bumbu23)
2009. ápr. 8. 23:14
Ez nagyon durva!Sok bölcsöde van amugy?
16837. bumbu23
2009. ápr. 8. 23:13
Nem,sajnos nem maradhatok.Elveszik a munkam maskulonben.Itt max.12 honapot lehet otthon maradni.Igy is az utolso 3 az fizetetlen.Azt toltom most en.
16836. Pici04 (válaszként erre: 16834. - Bumbu23)
2009. ápr. 8. 23:11

Aaaaa,mar nem veszes.Csak vakarozok.:)

Gyerekkoromban hanytam is rendesen.Most eszek mar mindent,csak a tehentejet közvetlenül nem iszom meg.A tojasnal meg kiüteses leszek kicsit es viszketek,de csak akkor ha "tömenyen" eszem a tojast,ha vmilyen etelben van,akkor altalaban meg sem kottyan.:)

16835. Pici04 (válaszként erre: 16833. - Bumbu23)
2009. ápr. 8. 23:08

Huuu,ez nem lesz egyszerü.Nem tudsz meg otthon maradni?

A Ferjednek sem lesz egyszerü.Hat igen:hianyzik egy Nagymama.;)

16834. bumbu23
2009. ápr. 8. 23:05
Pici akkor neked jol megkell valogatnod mit eszel.Bar gondolom manapsag mar mindenre van helyetesito termek.Ugye?
16833. bumbu23
2009. ápr. 8. 23:03
Meg filozok mi legyen ha visszamegyek!Valoszinuleg az apjaval lesz.De az is lehet, hogy par orara beadom amolyan bebiszitterhez.Ferjem mst valt muszakot emiatt.Ejszakas lesz.Hzajon reggel 6-kor alszik egy keveet es akkor O lesz Daviddel.Huhh bonyolult ez.....
16832. Pici04 (válaszként erre: 16829. - Bumbu23)
2009. ápr. 8. 22:52

Kitartast a hazvasarlashoz!;)

Ki lesz David-del ha visszamesz dolgozni?Megy bölcsibe?

Hu,nehez lehet.

16831. Pici04 (válaszként erre: 16830. - Bumbu23)
2009. ápr. 8. 22:51

Szio!

Marcus mar 9 honapot betöltötte,de a dokink is tanacsolta,hogy mivel nalam tojas es tejallergia van,1 eves koraig ne adjak neeki ilyen dolgokat.Vszinü ezt be is tartom,mert emlekszem,hogy gyerekkoromban nem szep "elmenyeim" voltak emiatt.Mara viszont csillapult a helyzet.

3 honap?????Huuuuu....

16830. bumbu23 (válaszként erre: 16828. - Pici04)
2009. ápr. 8. 22:47

Szia Pici!

Mennyi idos most Marcus?Csak azert kerdeztem mert talalkoztam itt egy anykaval es O mar 3 honapos kora ota adja a tojassargajat.Mi meg csak tegnap voltunk 8 honaposak de nem merek meg adni.

16829. bumbu23
2009. ápr. 8. 22:45

Jajj nem is mondtam de hazvasarlasbn vagyunk.Naponta tobb hazat megnezni,mar kicsit kezd elegem lenni.Ami arban is jo, meg a haz is tetszene ott tuti peeszesek a falak.Szepenlevannak festve de ugye en mar tudom hol kell nezni.:-)Sajnos volt tapasztalat.Lassan visszamegyk dolgozni is.Talan a jovo honapban.Meg aztan a jogsit is meg szeretnem csinalni mihamarabb.

huhh eleg jol tele rakta a topikot.:-))

16828. Pici04
2009. ápr. 8. 22:42

Szio bumbu!

Remelhetöleg David laba gyorsan javulni fog.:)

En tojast nem adok Marcusnak,mert nekem eleg durva tojasallergiam van,igaz mara mar jobb a helyzet.Pedig naaaagyon szeretem.

16827. bumbu23
2009. ápr. 8. 22:41

Julimami:ugyes vagy, hogy levizsgaztal.

Moki:orulok, hogy apukad jobban van.

Szofi:nalunk is voltak mar eleg kemeny veszekedesek.De sajos nem konnyu.Foleg ugy, hogy csak ketten vagyunk.O egsznap dolgozik en meg a babaval vagyok.Mindketten faradtak vagyunk.Neha aert jol esne ha nagymama lenne a kozelben.Hacsak egy feldelutanra is besegitene.Na de mindegy azzal kell beerni amink van.Azaz magunkkal.:-)

16826. bumbu23
2009. ápr. 8. 22:34

Sziasztok!!!

Latom eleg nagy a csond.A gepem benyelt valami nagyon durva virust es ujra kell telepiteni az egeszet.Meg aztan 0szinten szolva nekem sincs sok kedvem forumozni.Inkabb kihasznaljuk a jo idot es setalunk.Eleg jo kis banda jott ossze.Vannak magar lanyok is,lengyel stb..Meg persze a babak.Davidkemnek a 8-ik foga felig kint van.Igy most 4-4 van alul felul.Laba egyre jobb.Mar maszik is egy kicsit.Szeenynek akkora energiaja van csa a terdei meg kicsit visszahuzak.Apr.vegere kaptunk idopontot Londonba teljes kivizsgalasra.Biztositanak hotelt is es vegre lesz rontgen is.Egesznap mondja a magaet.MOstanaban mar eleg jol visszaszokott a zoldsegekre is.De azert tovabbra is a gyumik a favoritok.Szoval mi vagyunk.Tojast mikortol adtok a babaknak?

16825. Mókicaaaa
2009. ápr. 8. 19:38

Szijjasztok!

Látom mindenki élvezi ezt a csodás időt, szuper kinnt lenni!

Apukám jól van, köszönöm a sok drukkot!

Hát Pici mi mindegyikkel nagyon megszenvedünk sajna.. :-(((

Hol lehet olyan gyökeret beszerezni?

16824. Pici04 (válaszként erre: 16813. - Timihugi)
2009. ápr. 8. 17:49

Szio Timi!

Fogacsi ügyben(se) aggodj!Nagyon.;)

Szerintem Bercike is hamarosan sorra kerül.

Szerintem az elsö fogacska kibujasa az igazan veszes.En igy vettem eszre.

Habar Bercike az elsön tul van,hatha a többi nem lesz veszes.

Na,de komolyan.Tenyleg az elsö volt nagyon fajdalmas Marcusnal.Gondolom a fajdalom is szokatlan volt szamara es ez is közrejatszott.

Ja,az ibolyagyöker ragcsalasa sokat segit.

16823. Pici04
2009. ápr. 8. 17:44

Sziasztok!

Latom eleg nagy pangas van.;)

Remelem Mindenki jol van es a Babak is "remekelnek".

Julimami gratulalok a vizsgadhoz!

16822. martone
2009. ápr. 7. 07:16
Móki! nagyon szorítunk! Remélem minden rendbe jön és nem lesz komoly a baj! Gyógypuszik mennek folyamatosan a papának! És neked a bátorító erőt adó puszik! írj ha van valami!
16821. martone
2009. ápr. 7. 07:12

Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!

Nem sokára keltem a nagyfiút.. apa szolgálatban, a Manók meg húzzák a lóbőrt.. pedig 8-ra ott kell lenni az oviban. Félig még megkegyelmezek ha addig nem kel fel maga.

Utána Csengivel haza aztán tízóraizás, aztán irány a levegő.. megyünk a piacra sétálni!

Szép napsütéses napot mindenkinek!

16820. Alexa77
2009. ápr. 6. 13:41
Ja persze, Julimami, gratula a vizsgához, ügyes vagy!!:-)
16819. Alexa77
2009. ápr. 6. 13:40

Sziasztok, bekukk, gyerkőc teraszon szendereg.:-)

Móki, legelőször is gondolok rátok, apukádnak jobbulást!

Betegeskedők remélem, már el is felejtették, hogy betegség is van a világon.

Fogzóknak kitartást!

Julimami, örülök a jó hírnek a pároddal kapcsban, Szofi, biztos nem vigasz, de nálunk is volt hullámvölgy, igyekszünk úrrá lenni rajta.

Time, én nem kenem feltétlenül Rékát, de nem is megyek vele délben tűző napra. Tegnap az otthonszülős találkán isteni idő volt, gyerkőc egy szál bodyban nyomta félárnyékban, kence nélkül, kendővel a fején, semmi gondja nem volt. Én a kullancsok miatt jobban aggódtam, átnéztem este fürcsikor, de nem volt semmi gond, merthogy a fűben hemperegtünk. Engem nem szeretnek a kullancsok, egész gyerekkorom óta simán eldobom magam a tanyán a fűben, alszom is nagyokat, de még sose volt bennem. Remélem, Réka ezt örökölte.

Megyek, gyorsan teszek-veszek egy kicsit, apája ma nem jött haza ebédelni, így délelőtt semmi extrát nem csináltam, csak heverésztünk meg hintáztunk Rékával a diófa alatt, szuper volt! Megebédelt, szopizott, én gyorsan kiteregetek meg felmosok, aztán szerintem elmegyünk sétálni egyet, kell némi bevásárlás, elintézzük. Fogyóban a popsitörlő, biztos ami biztos, azért veszek valami napvédő kencét is, bár igazából csak akkor akarom használni, ha májusban kinyit a strand, alig várom, hogy menjünk, de persze ha nagyon melegek lesznek és erős napfény, akkor vagy nem megyünk ki, vagy csak bekenve. Terveim szerint mindig csak akkor megyünk majd ki, ha már nem erős a nap, kora délelőtt, illetve késő délután.

Mit is akartam még... fogalmam sincs. Szörnyű, mennyire lyukas tud lenni az agyam. Na mindegy, ha eszembe jut, majd még jövök.

Mindenkinek szép napot!:-)

16818. szofi28 (válaszként erre: 16817. - Time)
2009. ápr. 6. 11:12
ez engem is érdekelne, tegnap Lulu is lepirult, és ráadásul neki extra fehér bőre van, szóval én biztos beszerzek neki valami krémet...
16817. time
2009. ápr. 6. 10:12

Látom, mindenki "csak" helyzetjelenteni jár! ;) Apákkal változik a kapcsolat, ez természetes, s biztos nem lehet teljesen zökkenőmentes.

Séta, szép idő: babapofit kenni kell!!! Emmát tegnap egy kicsit megkapta a nap, vagy a hordozó pántja irritálta a bőrét, nem tudom. Mára teljesen elmúlt. Tapasztaltabbak! Tényleg kenni kell mostantól a kis pofijukat, később karjukat, lábukat, ami kilóg??? Nekem ez most nagyon új annyira nem kencéztem eddig Emmát.

16816. szofi28
2009. ápr. 6. 09:48

Sziasztok, nálunk is minden rendben, csak sokat mászkálunk ebben a szép időben, ráadásul most Apa is itthon van, így egy csomó betervezett dolgot tudunk elintézni együtt. Julimami, ne aggódj, Laura sem jár még, sőt, most tanult meg mászni, bár a technikája nem tökéletes, de már simán átmegy egik szobából a másikba, és nekünk is még csak 2 fogunk van...

Így igaz, ki látott már fogatlan babát gurulni az oviba!:)

Apával most nekünk is van egy kis "feszkó", de elsimítjuk hamarosan, nem komoly!

Szép napot mindenkinek!

16815. mamijuli
2009. ápr. 5. 22:14

Sziasztok! Vizsga sikerült, s örömömben napokig nem is ültem a gép elé. Meg itt ez a szép idő, udvar, játék, takarítás ...Azt hittem, ha most jövök, esélyem se lesz visszaolvasni benneteket, háááát, nem volt igazam. Elég nagy a pangás. REmélem, nem történt valami hajbakapás, hanem csak ti is élvezitek a tavaszt.

Mi még egyáltalán nem tartunk az első lépéseknél, az én kicsi Majám még föl sem áll. És még egyetlen egy foga se nőtt ki. el tudjátok képzelni? GIaz, még nem láttam fogatlan ötévest, de már az a gyanúm, hogy ez a gyerek örökre fogatlan marad. hahaha Pedig nagyon kínozza szegénykémet.

JA, apával helyrejövünk. Köszi a szorítást és az érdeklődést. LAssan kialakulnak a dolgok, csak ki kell várni. Az idő is jó orvos. Meg a sok beszéd. Úgy látom, mindketten beleadunk apait anyait, hát csak jó lesz a vége. :)

Móki, gondolok rád, s apukádra...

16814. Mókicaaaa
2009. ápr. 4. 19:26

Szijjasztok!

Nagyon szépen köszönöm a szorítást,és a sok privit, ránk fért...

Hát az történt, hogy éjfél körül jön be Apa hogy hívta Anyukám, hogy baj van, azonnal menjen...

Hát mondanom sem kell, én is mentem volna, úgy állított le, hogy sietni kell nincs idő Gergőkét öltöztetni, így én maradjak. Hát le-fel kezdtem sírva rohangálni a lakásban.

Gyorsan rohantam a szívgyógyszeremért, amit már régóta nem kell szednem, de éreztem, hogy nagyon felpörögtem, hátha roham jön rám.

Apunak fogta a görcs a lábát, majd fel akart kelni, akkor összeesett és elvesztette az eszméletét, szegény Anya akkor hívta a mentőt és a férjemet. Most kiengedték, de nem igazán látok komolyaságot, csináltak ekg-t, ami szerintem szart se ér...úgyhogy most pihi van neki szigorúan, amit nem nagyon akar betartani, de muszáj lesz, mert elfenekelem.

Hétfőn meg intézkedek, lehet majd Pécsre átvisszük kivizsgáltatni.

16813. timihugi (válaszként erre: 16810. - Pici04)
2009. ápr. 4. 10:41

Bízom benne, hogy hamarosan helyre áll a rend. Más opció nincs...ahogy mondani szoktam. Kicsi Marcus...akkor meggyötri a fogmanó:-(. Nálunk még csak azután fog kezdődni...szerintem. De remélem nem lesz nagyon rázós.

Szép napot mindenkinek!

16812. timihugi (válaszként erre: 16809. - Mókicaaaa)
2009. ápr. 4. 10:39

Én is nagyon szorítok!!!

Mi történt? Ha szeretnéd elmondani...

16811. Pici04 (válaszként erre: 16809. - Mókicaaaa)
2009. ápr. 4. 01:41

Szio Moki!

Remelem minden rendben lesz Apukaddal!

Mi a gond Vele?

16810. Pici04 (válaszként erre: 16808. - Timihugi)
2009. ápr. 4. 01:39

Aaaaaaa,nem erzi,csak mi!;)

Dehogynem erzi szegenykem!Ma mar a fürdökad szeletöl is alig lehetett elcimbalni fürdeskor,ugyanis ott hütötte.

Remelem Nalatok hamarosan jobbulas all be a Csaladban.

16809. Mókicaaaa
2009. ápr. 4. 01:03

Drágaságok!

Kérlek szorítsatok, Apukámat bevitte a mentő!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook