Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetés)

16808. timihugi (válaszként erre: 16803. - Pici04)
2009. ápr. 3. 23:05

Ez nagyon jó hír Pici! Úgy örülök, hogy tényleg csak fertőzés okozta! A kontroll pedig jó dolog, így mindig tudjátok, hogy rendben vannak a dolgok. Mégha egy kis időt is vesz el...de nem feleslegesen.

Jujjj...5 fogacska??? Remélem nem érzi meg nagyon Marcus Vitéz ;-).

16807. timihugi (válaszként erre: 16802. - Martone)
2009. ápr. 3. 23:02

Csak küldjed Era, küldjed, mert nagyon kell! Köszönjük...fogadjuk mindet!

Mi is lassan fontolgatjuk a játszótér dolgot, ott még nem voltunk. De biztos az is jó kis elfoglaltság lesz:-)!

16806. timihugi (válaszként erre: 16798. - Lili13)
2009. ápr. 3. 23:00

Nem is emlékszem ilyen évre, hogy mindenki beteg lett volna a családban. Általában én hősként meg szoktam úszni. Ma meglett Csaba eredménye, nem vagyok nyugodt emiatt, de nem részletezem, ha nem baj...csak már lennénk túl a nehezén!!!

Csillu, ezt írom Neked is, mert pont Te érdeklődtél efelől. Hát, nekem sincs túl rózsás hangulatom, de remélem 1-2 hét múlva már csak a "múlt" lesz. Jó lenne, ha a tavasz már jókedvet és gondtalanságot hozna mindenkinél! De asszem az utóbbi - azzal, hogy szülők lettünk - már sosem lesz ;-).

16805. csillu77
2009. ápr. 3. 15:20

Sziasztok!

Remélem mindenki tavaszol és senki se nyomja az ágyat.:-) Timcsikém, megvan Csaba eredménye? Remélem azóta jobban van. Nálunk ma reggel Laci hasmenősen kelt, nekünk is lenne programunk a hétvégére, még nem tudom, mi legyen.:-P

Köszönöm a kedves szavakat, az van, hogy túl sok minden nyomja a vállamat és a szívemet az utóbbi időben, a gyerekek meg a háztartás mellett. Apa nagyon el van foglalva, amikor itthon van, akkor egyfolytában dolgozik, a múlt hétvégén is mindkét nap, késő estig. Persze fáradt, ideges, még nekem kell az ő lelkét is ápolgatni.

Emellett az utóbbi 3 hétben leszoktattam Lacit a pelusról, nagyon strapás volt, mert csak ezen a héten volt hajlandó először bilibe pottyantani. A pisiléssel nagyon ügyes, már a második naptól nem kell pelus alváshoz se, de a nagydolog... Erre ma hasmenése van... Kész vagyok teljesen. Közben igyekszem Ágit távoltartani a veszélyes dolgoktól, ami nem egyszerű, amikor fél napokat töltünk a fürdőben.

Aztán volt gond Annánál az oviban, Lacit a jövő héten íratjuk be, nagy dilemma, hogy ugyanoda járjon-e, mint Anna, ha állandóan gond van az óvónénikkel. Mostanra kb. letisztult bennem minden, de napokig kínlódtam emiatt.

Csak hogy a fontosabbakat említsem.:-)

Ágica mászkál, jön-megy a lakásban, próbálgat felállni mindenhol, de szerencsére nagyon megfontolt, nem volt még komolyabb balesetünk. tegnap este elmajszolt egy nagy szelet magos kenyeret, szó szerint kivette a kezemből és betolta. Most sütök neki finom házi kenyeret, abban garantáltan nem lesz semmi nem neki való.

Ha felébrednek a kicsik, akkor irány a kert! Szép napot mindenkinek!

16804. Pici04
2009. ápr. 3. 15:03
eggy=egy
16803. Pici04
2009. ápr. 3. 15:02

Sziasztok!

Ma voltunk csomo ügyben ujra az orvosnal es szerencsere tenyleg csak eggy fertözes allt a hatterben.

Ennek ellenere mostantol rendszeresen kell ellenörzesre jarnunk,mert Tesomnak kicsikent problemaja volt a nyirokmirigyeivel es mütöttek Öt.

Marcust ma tetötöl-talpig atnezte az orvos.

Megnezte a fogacskait is es eleg durva,de 5foga jön aranylag egyszerre.Most eppen 3 fogacskaja van mar:2 alul es 1 jobb felsö szemfog.:)

16802. martone
2009. ápr. 2. 19:04

Sziasztok! Hát nem kellett most sokat visszaolvasnom...

De sebaj! Élvezzétek csak ki a tavasz első gyönyörű napjait! Mi is azt tesszük! Szinte egész nap kint vagyunk... OLYAN JÓÓÓÓ! Már nagyon hiányzott! Végre mehetünk Bendivel is a levegőre! Jókat biciklizünk, játszunk a játszótéren... stb;

Timi! Lili és a többiek! Küldöm a gyógypuszikat és a pozitív energiákat! És persze a sok napsütést! Remélem a jó idő majd jobb hangulatot hoz és a gyógyulás is ellőbb jön majd!

Csillu! Élvezd a napsütést, ne légy rosszkedvű! (Egyébként sajna a kísértés nagy úr! Én például már vagy 2-3 napja csoki helyett JÓ NAGY CSOKIDARABOS csokis kekszet eszem tejjel... az sem igazán diétás, igaz? ;P )

16801. Lili13
2009. ápr. 2. 15:48
Orulok, hogy elvezni tudjatok a jo idot, azert mi is setalunk egy kicsit, de csak modjaval. Adrian ma 9 honapos es pont ezen a napon bekoszontott nalam is Piri nenje... masfel evet kihuztam, nem hianyzott, remelem a tejcsivel nem lesz gond, de mostanaban fejek is, mert a betegeskedes miatt kevesebb is volt...
16800. Alexa77
2009. ápr. 2. 12:47

Betegeskedő anyukák-apukák-babócák, a gyönyörű tavaszi napsütés vírus-és baktériumölő, ettől tuti mindenki meggyógyul! Kitartást!

Most jöttünk haza, zenebölcsiben voltunk délelőtt, aztán kicsit sétáltunk ebben a csodás időben meg vásárolgattunk, aztán elmentünk apájáért és meghívattuk magunkat ebédelni. :-) Jó kis program volt.

Most viszont annál rosszabb, láthatok neki takarítani, mert holnap már nem lesz időm. Vendégek jönnek, holnapután rockpassió-előadás, vasárnap újabb előadás, majd babatalálkozó Pesten, szóval van program. De alig várom!:-) Ankám, ugye jöttök? Velem eljön anyukám, kíváncsi nagyon a többi babócára, Lorkára különösen, róla sokat hallott. :-)

Megyek, Réka valami miatt nagyon csöndben van, szóval tuti olyat csinál, amit nem szabad. :-) Szép napot nektek!

16799. Pici04
2009. ápr. 2. 09:15

Sziasztok Lanyok!

Remelem a betegeskedesnek mar lassan vege lesz!

Itt a tavasz es hussssss,elrepül!

Mi ujra itthon vagyunk.Az esküvöt sajnos lekestük es a vacsorara sem menntünk,mert fel 10 körül ertünk haza a Szüleimhez.Pentek helyett,szombaton indultunk,ami nem lett volna meg gond,de eleg hosszura es kalandosra sikerült az ut.

Na ja,ez van.

16798. Lili13 (válaszként erre: 16797. - Timihugi)
2009. ápr. 1. 22:02
Timi en is megertelek... harom het alatt a masodik virust kaptuk be, Adriannal volt laza 3 napig, azota nincs, de a kohoges/takony most sulyosabb (mindez egy hete megy), parom es anyum is nagyon kohognek es itt-ott hoemelkedes... remelem ez a neheze, mert ez igy nem buli... szoval valszeg a mienk masmilyen, de makacs virusokhoz van szerencsenk, az biztos:( remelem hamarosan jobban lesz Csaba is!
16797. timihugi
2009. ápr. 1. 21:42

Helló Csajok! Hát tényleg alig van élet itt;-). Pláne, hogy most beköszöntött az igazi tavasz is. Igaz, én most nem emiatt vagyok kevesebbet. Csaba még mindig beteg, és már aggódom kicsit. Egészen keddig Ktarcsán ragadtunk, mert el kellett menni egy labor vizsgálatra, aminek sajnos csak pénteken lesz eredménye. Hogy mi tart eddig??!! Komolyan mondom, ez szégyen. Már bánom, hogy nem mentünk el Telkibe (bár betegen nem sok esélye volt), igaz, ott lehet, hogy fizettünk volna a vizsgálatért 10 ezer forintot, de fél óra múlva ott lett volna az eredmény. Már bánom:-(. A probléma még midig a láz, már holnap egy hete, h nem telik el nap láz nékül. Ráadásul már nincs nátha, torokfájás, ellenben Csaba gyomra nagyon rosszul működik. De nem a "Kalicis" féle tünetek. Hétvégén mennénk Debrecenbe Nightwish koncertre, a barátaink vettek Nekünk is jegyet még decemberben, de ha nem változik a helyzet, el sem merünk menni. Csajok, volt valakinél ilyen makacs vírus eddig (mert a dokinő szerint ez az), esetleg a családtagoknál? Mert én inkább már valami szövődményre gondolok. Igaz, holnapután már péntek lesz, de nekem ez már örökkévalóságnak tűnik. Bocsi, hogy ide zúdítom az aggodalmaimat, de tényleg már nehezen viselem a helyzetet, hogy nem tudjuk, mi ez...és mikor lesz már vége.

Remélem a többiek már szépen rendbe jöttek. Amúgy ma voltunk a Prevenar 2. oltáson, szerencsére Berci most is kis hős volt, mint mindig, egy 10 másodpercig tartó "szájgörbülete" volt, de miután megölelgettem, megpuszilgattam, vigyorgott is tovább a dokinénire. Láz most sem volt, de úgy vettem észre, hogy kicsit fáradékonyabb lett, mert 8 óra előtt majdnem bealudt a kezemben játék közben. Ő is olyan bújós-anyás lett egy ideje. Amint érzékelhető közelségbe kerülök hozzá, már nyújtózkodik-csimpaszkodik is, hogy vegyem fel. Vagy kapaszkodik a lábamba, feláll, és néz azokkal a gyönyörű, ártatlan kis szemeivel, hogy vegyem már fel. Sőt, "szól" is, ha nem figyelek rá eléggé:-). De annyira szeretem ezt! Mindenestül, úgy ahogy van. Az éjszakáink nyugisak, bár a fogak nagyon nyomulnak. A felső 4 nagyon duzzadt, mint egy fél zöldborsó.

Na, szépet regéltem, annyira, hogy jó lesz naplóbejegyzésnek is;-).

Jóéjt mindenkinek! Holnapra pedig gyönyörűséges napot!

16796. Alexa77
2009. ápr. 1. 12:59

Helló csajszik!:-)

Mi azért vagyunk kevesebbet, mert kihasználjuk a remek időt pacizásra. :)

Remélem, mindenkinek szépen telnek a napjai, a betegeskedők meggyógyultak, mindenki rendben van testileg-lelkileg.

Mindjárt megyünk sétálni, most kicsit ugyan elborult, de talán eső nem lesz.

Szép napot!

16795. 4af30810d1
2009. ápr. 1. 12:11

Sziasztok!

Köszönöm az összes nekem intézett szót, jól estek..

Látom olyan pangós a fórum.. de ez most szerintem egy kicsit nehezebb korszak a fogacskák miatt. Legalábbis engem most jobban igényel Bazsa.:) Ma végre áttört a felső egyes, aminek már éppen ideje volt, mert az alsók kint voltak 4 hónaposan és egy hetesen..;)

Volt egy pár érdekes téma, még a cipőkről annyit, hogy nekünk már jó ideje Pediped van, és lesz még egy nyitottabb, nyárra és ha bejön az ősz-a hidegebb, akkorra tervezek egy Sziesztát, akkor már remélhetőleg túl leszünk az első "bajos" lépéseken.:)

Hihetetlen, hogy már az első lépésekről beszélünk, nem?? Úgy elszaladt az idő..még csak most emlegettük a jóslófájásokat..;)

Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok! Üdv az újaknak!:)

Mi már ettünk joghurtot is, túrós barackot is, anya főzte borsófőzeléket is, úgyhogy nálunk semmi gond ezekkel. Nekünk a 8 hónapos vizsgálaton mondta az orvos, hogy kezdhetjük bevezetni, így is tettünk, de persze mennyiség nálunk még mindig csak a tejecske.:)

Julimami megnyugtató, hogy itt vagy..:) Remélem rendeződtek már Apával a dolgok!:)

Szép napot minden bekukkantónak!:)

16794. csillu77
2009. márc. 31. 21:35

martone, nagyon szépek a gyerekek! Olyan jó látni, hogy ennyire szeretik egymást!

Julimami, gondoltam Rád! Hogy sikerült a vizsga és hogy vannak a kis betegek?

bumbu, nagyon ügyes vagy! Nekem is bele kell kezdenem valamibe lassan, mert a rossz kedvemet csokival kezelem és ez már a vonalaimon is kezd meglátszani.:-(

16793. bumbu23
2009. márc. 31. 10:19

Sziasztok!

Martone:nagyon jok a kepek.GYonyoruek a gyerekek.Es a veletlen kep is jo rolad.

Mi lassan indulunk fogaszatra.Egyszeruen semmire nincs idom.Reggel 8-tol ejfelig nincs megallas.De elvezem, hogy ilyen porgos minden csak kevesebb idom jut netezni.Sokat vagyunk kint.Talalkozunk mas babakkal,setalunk,stb...Delutanb viszem a fonokot meretni.Jovo het csutortokig nincs gipsze igy vegre megint mazsalhatunk.:-)Kellene vennem egy masik babakocsit is.Valami egyszerubet,konnyebbet.Ahhhhhhhhhh nem is gondolok bele.Csak szepen lassan.Pentekig mindenre sor kerul.

Szep napot mindenkinek!

16792. Alexa77 (válaszként erre: 16791. - Martone)
2009. márc. 31. 08:25
Édesek az ördögfiókák!:-)
16791. martone
2009. márc. 31. 08:05
Tettem fel képeket.. akit érdekel csak bátran kukkantsa meg!
16790. martone
2009. márc. 31. 07:23

A házikó lassan elkészül... mármint hogy beköltözhető lesz!

Már alig várom. Laci szerint ha így haladunk akár már májusra kész lehet, május végén már bent leszünk biztos... hiszem ha látom. A lényeg hogy már csak hónapok választanak el a saját otthonunktól! :D Nagyon boldog vagyok már a gondolattól is!

16789. martone
2009. márc. 31. 07:21
Aztán jobban lett a gyógyszertől úgyhogy szombat-vasárnap anyuéknál voltunk. HÉtfőn vittem vissza a dokihoz, azt mondta még kb 2-3 napig kapja a gyógyit mert még mindig nem tökéletes, még mindig piros a kis füle.... úgyhogy még szedjük, de jó kedve van, koptatja a gatyók térdét és apa megállapítása szerint is "Bendin is túltesz" mármint a rosszalkodásban és az alkalmi süketségben... csak akkor hallja meg amit mondunk ha nagyon muszáj... és csinálja tovább amit ő akart. Persze ha hagynám! ;)
16788. martone
2009. márc. 31. 07:18
Sajna Csenge babának a múlt hét végére fülgyulladása volt, pénteken voltunk dokinál mert akkor már előtte délután meg egész éjjel üvöltött. Egyedül voltam itthon velük és szegény Bendegúz meg kiszorult a kanapéra a nappaliba, mert már azért sírt mert miért sír a tesó, vigyem ki ha nem szeret itt lenni... mondtam hogy fáj valamije az a baj. Úgyhogy én Csengével bent ő meg szegényem egyedül kint, de legalább aludt.
16787. martone
2009. márc. 31. 07:16
Látom megint bővült a csapat... Rebka! Örülünk neked! Gyere ha tudsz! Én sem vagyok gyakran itt... sajna. :(
16786. martone
2009. márc. 31. 07:14

Sziasztok!

Szép reggelt mindenkinek!

Igyekszem visszaolvasgatni...

16785. Alexa77
2009. márc. 31. 07:13

Sziasztok!

Bumbu, hajrá, a biciklizés szépen formál, na emeg jó elfoglaltság is!:) Én a szobabicót mondjuk nem szeretem, de most készülök venni Rékának babaülést és mgyünk ebben a szép időben kerekezni.:-)

Rebeka: én adom a Hip babajoghurtot Rékának már régóta. Nincs tőle baja, szereti nagyon. Nálunk mondjuk nincs a családban semmiféle ételallergia, így bátrabban merek próbálkozni dolgokkal.

16784. bumbu23
2009. márc. 30. 23:38

Sziasztok!!

Hazajottunk tegnap tesomektol.Olyan jol elvolt a ket kis lurko.Egyre jobban kezdik elvezni egymas tarsasagat.Davidnek kint van 7 foga.De tovabbra is gyotri szegenyemet.A homeos por meg a gel azert eleg jol enyhiti a fajdalmat.Olyan cuki amikor nevet es elobukanak a fogai.En elkezdtem megint szobabiciklizni par hete.Erzem vegre "olvadnak" a kiloim.;-)Lassan vissza kell menjek dolgozni.Valoszinuleg majusban egy ujabb koltozes var rank.Hat nem varom mit ne mondjak.

Rebeka:en adtam mar neki joghurtot.Azaz joghurtban volt beleturmixolva gyumi.A h..p bebietel volt.Nem volt semmi baja.Pedig mi meg nem vagyunk 8 honaposak.Mondjuk csak egyszer.Itt is 4 honapostol irjak.

16783. rebeka74 (válaszként erre: 16781. - Mókicaaaa)
2009. márc. 30. 21:32
Köszönöm.... Jönnék én szívesen csak a lánykáim nem hagynak.A nagyot viszem táncolni és sokat is tanulunk (most épp a szorzótábla) a kicsi meg elég "antiszociális" így az időm másik felét vele töltöm. Most az időátállítás egy kissé bekavart neki...(de azért nagyjából képben vagyok,amennyire tudok mindíg olvasom a fórumot)
16782. Mókicaaaa
2009. márc. 30. 21:25
Gyere közénk gyakrabban!
16781. Mókicaaaa
2009. márc. 30. 21:24
Nagyon szép Lánykáid vannak! Gratula!
16780. Mókicaaaa (válaszként erre: 16779. - Rebeka74)
2009. márc. 30. 21:23
Hát tudod az üveges kaják közt is volt olyan amit 4 hónapos kortól lehetne adni, de félévesen sem ajánlott..
16779. rebeka74 (válaszként erre: 16778. - Mókicaaaa)
2009. márc. 30. 21:21
Én is így gondolom,csak nem értem akkor miért írják hogy "gyümölccsel turmixolva remek tízórai". Gondoltam egy kis megerősítést kérek a hasonló korú gyerkőcök anyukáitól.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook