2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sebaj, lesz jövő héten is;-). Olyan már neálunk is volt, hogy odafele útközben elaludt. Nem ébresztettem fel, mentünk a következő alkalomra:-). Jó hancúrt délutánra!
A halacska pedig váljék Réka egészségére:-)!
Végül elaludt Réka? Vagy elmentetek a zenebölcsibe? Én is alig várom már, hogy sutba vágjuk a téli kabátot, és overállt. Vasárlás...hmm...szerintem sok nőci kedvenc időtöltése;-). És tényleg, néha kimodottan jót tesz a léleknek. Én még őssze újítottam ruhatárat kicsit, azok még a kánikuláig jók lesznek. Bár, lehet, hogy már áprilisban eltehetjük a hosszú újjúakat.
Neked is szépet!
Húúú...az esküvőket imádom! Utoljára 8 hónapos pocakkal voltunk, valaki házasodhatna már a rokonságban, v. barátok közt. Ti barátokhoz mentek, esetleg kolléga? Remélem találsz valami klassz cuccot magadnak...aztán csini legyél;-)!
Ringató nagyon jó volt, jött velem egy pár utcára lakó csajszi a 7 hónapos kisfiával. Lassan lesznek már sétapartnerek...Vani módra kezdek én is "besimulni" a városba:-)).
Itt szép idő van ma, a séta is nagyon jól esett mindkettőnknek. Lassan elkezdek pakolni. Neked meg jó shoppingolást!
Tényleg...esküvő lévén gondolom Marcust is viszitek, ugye? Vacsorára is mentek?
Sziasztok, latom megint volt termes egy het alatt.
Remelem az ujak jol erzik magukat es a regiek is visszatalalnak... kar lenne elvesziteni azt, amit masfel eve epitgetunk itt:)
Visszaolvastam, majd irok is, a naplozassal is el vagyok maradva, de vegre a gepre tettuk a kepeket.
Svajcban klassz volt, persze kicsivel nem lehet ugy kirandulni, mint azelott, de azert szep helyeket lattunk es nagyjabol meg is gyogyultunk.. ( a hegyi levego fantasztikus!) Az utazas miatt nalam is tejcsi gondok vannak, egyelore egy adag fagyasztott kimentett tegnap este...
Jobbulast mindenkinek, majd potolok a napokban. Pici, bocs most ideirok, majd cipo-ugyben jelentkezem es koszonom!
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok!
Mi is indulóban vagyunk illetve lennénk (zenebölcsi) de a kiscsaj épp szopizik. Még az se kizárt, hogy bealszik, nagyon korán kelt. Alig várom, hogy jobb idő legyen, mert a babakocsiba simán betenném és elindulnék vele, majd ott felébred, de alvás közben kabátot nem tudok ráadni. Szóval májusban már nem lesz ilyen gondunk, most viszont el fogunk késni, mert ébreszteni nem akarom.
Bumbu, jó bulizást nektek! Pici, jó vásárlást, nem tudom, te hogy vagy vele, de én imádok ruhát venni. Jót tesz a lelkemnek.
Timi, érezzétek jól magatokat a ringatón és Kistarcsán!
Pussz és szép napot mindenkinek!
Szio Timi!
Sürü napotok lesz akkor.Szep napot!
En sietek "összekapom" magam,mert bemegyek a belvarosba:vmilyen ruhat kellene vennem,mert hetvegen esküvöre megyünk.
Hamarosan indulunk a Ringatóra. Már 2 hete nem voltunk a betegség miatt. Jó lesz megint találkozni a csajokkal-bébikkel:-).
Délután pedig go to Kistarcsa city;-).
Bumbu, Nektek jó babazsúrt, és gratula a 7. fogacskához!
Szépséges napot!
Sziasztok!
Szembetolasrol.
Bevallom en nem gondoltam ra,hogy megforditsam a kocsit.
Ugy erzem,hogy Marcusnak meg szüksege van ra,hogy lasson minket.Megnyugvas Neki,ha felebred pl. es lat minket.
Nezelödni ülö pozicioban igy is tud es latnivalo is van böven.
Babakocsirol.
En ugy gondolom,hogy tipegökent meg fogjuk hasznalni.Persze nem szeretnem,hogy a kocsibol,menjen iskolaba,ovodaba.;)
Nalunk is hosszabb tavokrol van szo es ha elfarad akkor bele tud ülni,viszont ha szeretne akkor gyalogol majd.
Sziasztok! Jóreggeltet Mindenkinek;-)!
Nekünk az erkélyen vmi márkátlan kocsink van, de nagyon hasonlít egy régi típusú Graco-hoz. Lapra csukható. Viszont én az erkélyről azt nem szándékozom levinni, az csak tényleg aludni jó oda, ugyanis közlekedni vele marha nehéz. Nekünk is kell a babakocsi, hisz mi is kimozdulósak vagyunk, de a mostnaink (neonato reverso) kényelmét nem cserélném el egy másik, kisebbre. Kicsit nehezebb, de eddig mindig megoldottuk. Legtöbb hely séta távban van tőlünk, ahol vásárolunk, vagy ügyintézünk. Igen, a szembe tolásról én is nemrég olvastam, meg is fogadtam:-). Pedig már-már meg akartam fordítani az ülést.
Sziasztok!
Mi eljottunk Nottinghambe mert unokaocsinek,holnap lesz a 3-dik szulinapja.Ma miutan megerkeztunk tesomnak dicsekedtem, hogy 6 fogacskank van.Erre mikor bekukucskaltunk a szajaban mit lattunk/7 van neki.Kijott a 3-dik alul.Szoval a 7 es fel honaposomnak 7 foga van.Kiralysag.Holnap lesz baba buli.
Remelem mindenki jol van.
Szep estet nektek!
Aaaaaa!
Most nezem ,nem olvastam vegig a kerdesedet.Bocs.
A mi kicsi kocsinkat elvileg az altatashoz vettük a lakasba,mert akkor nehezsegek voltak vele.
Amugy idönkent mar "bevetettük" vasarlasokhoz menetelhez is.Autoba remekül befer,aranylag könnyü,lehet fekvö pozicioba tenni es Marcus remekül elaludt benne az Ikeaban.;)
Mellesleg szerintem nem volt draga.
Szijjasztok!
Julimama akkor aztán gyere ám mesélni!
Mai nap elég sűrű volt, Gergőkével voltunk a homeós doktornéninél, egy pár dolgot átbeszéltünk...Szuper az új járgány, úúgy örülök, hogy ilyen jó áron meg tudtuk szerezni. Alexa veled értek egyet. Bizony sokszor lesz, hogy az embernek valahova sietnie kell, akkor nem várhatja el az ember, hogy a kis pici szedje a lábát, meghát nem is tudnak kilométereket megtenni. Most este meg elkellett mennem bőrgyógyászhoz, mivel húztam-halasztottam a csúnya anyajegy miatt, de muszáj,vasárnap este negyed 9-re kell mennem és akkor szikésen kiszedik...Már 4-et leszedett ez a doki...és elvileg azt mondta reggelre már mehet a szopi, mert kiürül...
Nah eleget írogattam, puszmók mindenkinek
A biciklis gyerekülést épp kérdezni is akartam, hogy vajon mikortól lehet abban hordani a csemetéket. Tegnap néztem egy Römert, ott 9 hónapot írtak. Már alig várom, hogy együtt bicajozzak Emmával! Nagyon hiányzik a két kerék bevallom. Várandósan már nem esett jól, így egy bő éve már alig ültem rajta. Néha Apa megkönyörül rajtam és elküldd egy-két stresszoldó körre. ;)
De jó, hogy újra itt vagy Julimami! Mesélj, hogy vagytok!
Esernyőkocsin én is gondolkodom. A mostani elég nehéz, meg elfoglalja az egész csomagtartót. De előbb az autósülésre kell beruházni, azt hiszem. Az is feladja a leckét rendesen. Aki már vett, mik a tapasztalatok?
Sziasztok! Látom, kicsit hétvége van;-). Mi sem voltunk itthon egész délután. Julimami, jó, hogy visszajöttél. Holnap úgy tűnik, megyünk Ktarcsa citybe, maradunk is hétvégéig.
Mindenkinek szép estét!
Fotó csak holnap, nincs elem a gépben.:-( Amúgy nagyon elégedett vagyok, jó választás volt a Chicco. Pont olyan, amilyet szerettem volna és ma séta közben jöttem rá, milyen nehéz is volt az előző babakocsi!:-) Pedig az se volt nehéz, hanem ez könnyű nagyon. :-)
Réka sem panaszkodott, sőt, tetszett az új járgánya. Fekve is kipróbáltuk, úgy is szuper. Szóval elégedett vagyok maximálisan.
Szia szofi!
Meglepöen nem volt veszes.;)
10-kor mar aludt Marcus es 7-kor ebredt.A szokasosnal fel oraval korabban.Atvittem az agyunkba,de csak tekerte az orrunkat,fülünket,stb,aztan kicsit szenvedett,mert faradt volt meg es Apa karjan meg aludt vagy fel orat.
Most kelltünk fel az agybol.Mindannyian.:)
Ajaaaaj!
Datha-datha. Remelem hamar meggyogyulsz es a tejcsivel sem lesz gond.