2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Helló csajszik!:-) Remélem, mindenki egyre jobban van a betegeskedők közül, anyukák, babák, apukák. Móki, fájsz még? Remélem, már nem!
Kinn van (csak pici rece még) az 5. fogunk, de látszik még másik 3. Nem aprózzuk el, ahogy nézem...:-( Kicsit nyugtalanabbak is az éjszakák, de szerencsére nincs nagy gáz. Viszont étvágytalanabb a kiscsaj. Szerencsére nem a szopi csökkent, hanem a többi kaja. Szopi pont ugyanúgy megy, ennek nagyon örülök.
Ma egész délelőtt paciztunk, illetve Réka aludt is egy jót kinn a babakocsiban, szép idő volt, kicsit fújt ugyan a szél, de a ház mögött megszorul a nap és szélárnyék is van, így nem fázott, viszont nagyon jót aludt.
Délután szerettem volna egyet szundizni, valahogy rámjött az álomkór, de mivel a kisasszony kialudta magát a tanyán, így délutáni alvás már itthon nem volt. Szóval alvás helyett meleg vacsit csináltam, meglepiként pedig tiramisut, meg még egy gyümölcstortát is sütöttem. Apája amikor hazajött, kivitte még a kertbe Rékát, addigra még jobb idő lett, volt vagy 18 fok. Hintáztak, én meg a konyhaablakból leselkedtem sütés közben.Aranyosak voltak.:-)
Imádom a tavaszt, mondtam már?
Szép estét és még szebb holnapi napot, gyönyörű napsütést kívánok mindenkinek! Julimami, nektek meg szorítok, hogy minden tökéletesen rendbejöjjön.
Puszi mindenkinek!
Ja és nagyon köszönöm a 8 hónapos jókívánságokat, itt is és a priviben kapottakat is, jólesett!:-)
Hajaj a gyerek meg tudja valtoztatni a kapcsolatot... en ugy fogalmaznek kicsit hullamzobb tud lenni, de talan konyebb is visszajonni a hullamvolgyekbol, mert egy kicsit maskepp eljuk meg mar a dolgokat gyermekkel...
Mi meg mindig betegeskedunk, laz nincs, de ujra kohoges es torokfajas, raadasul parom, anyum is, meg eddig en birom a legjobban, pedig csak homeozok. Csak lenne mar vege, ez igy faraszto... az elmult 3 het miatt a kajalas is visszafele halad, bele kell rimankodni babamba azt is, amit szeret.. ma ugyan a gesztenyes-almas-csirkebol lenyomott 60 grammot es szopi ezerrel... par napja annyira sokat szopizott, hogy este en is adtam tapszert, de csak ragta a cumit es vegul kelletlenul ivott 40ml-t.. utana ejjel szopi megint... erdekes, de inkabb orulok neki, ugy latszik van meg tejcsi eleg.
Adtatok mar tejtermekert, tojassargajat? en varnek egy eves koraig, de erdekel mivel erdemes kezdeni, sajt, joghurt?
Sziasztok.
Cash, szerintem azért jöhetnél olykor...
érdekesebb volt veled.
EGyébként köszönöm a bátorítást a kapcsolatjavításhoz. Hja, szükségem is van rá. De legalább tudunk beszélgetni apával. Mindketten ludasok vagyunk a dologban, lassan fény ferül a dolgokra. Mindenki nyalogatja a sebeit. ÉRdekes, mindketten azt hittök, hgoy a másiknak nincsen sebe. Kiderült van.Na jó, akkro közösen meggyógyítjk őket. EGyszóval: az akarat mindkét részről megvan, csak még ynári úton haladunk .Sok a kátyú. NA de majd düllőre jutunk. hahaha, na most aztán elárasztottalak benneteket tájszavakkal, meg egy tucat helyesírási hibával. hiába, valaki itt kuruttyol ám mellettem és nem enged írni.
Csillu, gyakran eszembe jutsz ám a három kicsinyeddel. Én néha a kettő mellett "leeresztek", hát még te a három mellett. Kitartás mamik, nekünk mindenre van erőnk.
Sziasztok Lanyok!
Csak gyorsan beköszönök en is.Majd kesöbb reszletesebben irok.
A betegeknek jobbulast!
Mi szerencsere jol vagyunk.
Puszi.
Sziasztok! Gyorsan beköszönök, mert tegnap nem tudtam jönni. Nekem most egy "nagy" betegem van:-(. Itt is ragadtunk Ktarcsán, mert holnap reggel irány vissza a doki + labor, mert már nem biztos, hogy ez vírus, lehet, hogy baci. Arra meg antibiotikum kell:-(. Én még a nagynak sem szeretem.
Gyorsan fel is köszöntöm még Rékát 8 hónapossága alkalmából:-)! Sok puszi Anya Kishercegnőjének!:-)
Móki! Hogy vagy? Remélem minden rendben ment tegnap este. Majd ülés ügyben válaszolok később, köszi az infót.
Csillu, a fogzás bizony fura dolgokat okoz. Nálunk a dokinéni is megerősítette, az "erős" fogzás gyengíti az immunrendszert. Nálunk a felső négy fogacska már 2 hete olyan szinten be van duzzadva...csak tudnám, mikor lesznek már kint!
Julimami! Nagy kitartás a nehéz időszakhoz, ha tudjátok az okát, könnyebb a megoldás. A legjobbakat hozzá!
Piciii! Milyen volt az esküvő? Otthon vagytok már, vagy maradtok pár napig?
Andi! Ugye tudod, hogy örülök, hogy nem tudtál lelépni?!:-)
Még kicsit "fosi" vagyok, de azért gyűjtögetem az erőt.
Szerencsére nem volt semmi baj, mert kiegyeztünk egy alternatív testhelyzetben.:-) Igen, valószínűleg a fogzás miatt van, de akkor is elképesztő, hogy majd 12 óráig nem evett semmit. Egy kicsit náthás is a drágám, gondolom a felső metszők miatt van.
Móki, szorítok, hogy minden rendben menjen!
Julimami, kitartás! Látod, már nincs meglepődnöd.:-S Egy nagy kalappal!!!
A kis betegeknek jobbulást kívánunk!
Betegeknek jobbulást!
Én meg lassan készülődök, kiveszik ezt a fránya anyajegyet!
Szorítsatok, nem nagy dolog, de 6 éve akkor volt anaphylaxyás shockom az érzéstelenítő miatt és kicsit gáz, ismét ez jut eszembe...
Sziasztok!
Csillu, ne add fel, biztosan a fogzás miatt sztrájkol. Nálunk is volt egy pár ilyen alkalom, érdemes volt kitartani, mert a végén mindig helyreállt a dolog.
Kitartást!:)
Sziasztok!Jó ideje csak olvasgatlak Benneteket, kicsit felőröltek az itthoni gondok. Külön-külön talán nem lenne semmi, de így együtt... Apa ráadásul még ma is dolgozik.
Ágikám növöget, már 4 foga van, mászik, felfedez, pakol ezerrel. Az utóbbi két napban esténként szopisztrájk volt, tegnap annyira, hogy főzeléket se evett, szopizni se akart. Hajnali fél 5-kor ébredt fel, de akkor se kért a szopiból, csak miután bekentem az ínyét. Arra jöttem rá, hogy szembefordulva elfogadja, így aztán leültetem a pelenkázóra és odaállok... Kész agyrém, persze, már majdnem 9 hónapos, de azért nem szeretném, hogy hipp-hopp abbahagyjuk a szopit. Tiszta lelkibeteg lettem, fejnem is kellett mindkét este. Ebéd után nehezen, de elfogadta, előre félek a mai estétől.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én ki nem állhatom az óraátállítást. Ma még ok, de holnap a koránkelés érdekes lesz... :-P
Igyekszem átolvasni amivel lemaradtam, aztán jövök még.
Lili, gyógyulást Adriánnak!
Julimami, legyetek gyorsan túl a krízisen!
Piciéknek, Timiéknek jó utazást!
Itt tiszta tavasz van!!!
Ma mar csak hoemelkedese van, viszont nagyon anyas, ez van.
Miert pont hetvegere van rosszabb ido?:(
Azert szep napot mindenkinek!
öcsi! (=
anyum nem ért a géphez! :p
meg amúgy nem is akar... :o
Julimami, kivanok egy kalappal a vizsgahoz es gyogypuszik a gyerkocoknek!
Sajnos ejjel fent vltam, mert Adriannak 38.5 es 39.5 kozott volt a homerseklete, paracetamol es langyos furdo sem vitte le. De a mano hosies, meg mosolyog is, igaz bagyadt.. ma voltunk orvosnal es vegre nurofennel lement a laza, amugy ugy nez ki a ket hettel ezelottibol eppen kimasztunk es bekaptunk egy masik virust, ez mar kemenyebb... szerencsere antibio csak akkor kell, ha nem lesz jobban holnapra, kopp-kopp. majd meg leszek!
SZép napot mindenkinek!
MEséljek? Mit is. Szóval, kedden lesz egy kollokviumom, utána júniusban vizsga és kész az egyetem. Ennek velejárója az hogy minden vizsga előtt beteg(ek) a gyerek(ek). ÉRdekes, nem tudom, miért. AMikor Anita egyedül volt, akkor ő volt mindig lázas, most hogy ketten vannak, mind a kettő lázas. Így hát garantált a siker.
AMúgy apával vagyunk hullámvölgyben. Nem igazán értem, miért, pedig tudom az okát. NEm egetrengető baj, csak...Rengeteg problémánk volt ennek a régi háznak a fölújításával és egy kicsit megevett, fölőrölt bennünket.:(
Szia szofi!
Tegnap szerncsere sikerrel jartam.;)
A babafalvas vonalzot en este nem lattam.Na jo,ejjel volt mar.:)
szia Pici!
jó pakolászást, remélem találtál magadnak tegnap vmi csini ruhát!;)
nekem nem tűnt el a babaflvás vonalzó, nem tudom, neked miért...
Sziasztok!
Remelem Mindenki jol van.
Ma csk idönkent bekukkolok,mert pakolas lesz.Keszülödes az utra.