Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 áprilisi babákat várók fórum

2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)

❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
7911. Duncan (válaszként erre: 7910. - 95897bc429)
2008. dec. 17. 15:06
Mi is lecseréltük már a babahordozót rendes autósülésre mert Regi sem volt már el benne, ha vásárolunk akkor van nálam domestos törlőkendő mert a kisasszony már a nagybevásárló kosárban ül és úgy vásárolunk:)Kengurut kilőttem mert leszakad a derekam a súlyától:) szóval vagy ül a kocsiban vagy pedig kézben van:)
7910. 95897bc429 (válaszként erre: 7908. - Duncan)
2008. dec. 17. 13:53

Hát én sejtem!

Melit már kiültetjük a bevásárló kosárba, mert csak nyüglődik a ahórdozóba. Igaz nem engedjük hogy matassa a tolókart, de elég ha csak 1x ér hozzá és itt a baj.

Most közöltem apval, hogy innentől fogva úgy vásárolunk, hogy Meli vagy ölben vagy kenguruban van, vagy visszük a sportkocsiját és abban elücsörög.

Hozzáteszem csak bólogtott hozzá.

Csak ezzel az a baj, hogy nem lehet sokáig kenguruba hordani, mert így is elég súlyos a popója. Így majd fertőtlenítő kendővel törülgetem le a bevásárlókocsit mielőtt beleültetem! Vagy hátrakötöm a kezét! Na jó ez utobbi csak vicc volt.

7909. 95897bc429 (válaszként erre: 7905. - Afrodita)
2008. dec. 17. 13:49

Köszi szépen!

Neked is mielőbbi jobulást kívánunk!

Akkor ezért nem jöttél csacsogni velünk esténként!

7908. Duncan (válaszként erre: 7903. - 95897bc429)
2008. dec. 17. 09:27
Én is olvastam mi történt Melivel, hol a fenébe kaphatta el? szegénykém, jobbulást neki!
7907. Duncan (válaszként erre: 7906. - Afrodita)
2008. dec. 17. 09:26
Na látom nektek is meghozta a mikulás a fogacskákat:) igen, Regi eléggé megkűzdött az összes fogával, de végre most kint van a négy:) talán most egy kis nyugalmam lesz nem fog hisztizni:) holnap jön a dokinéni megvizsgálgatja és ha úgy látja akkor kap szurit is:) Nagyon remélem, hogy mostmár minél hamarabb megműtenek én nem is értem már ezt a világot, hogy képzelik, hogy közel 8 hónapos babával így kínlódtatják az embert mikor így is van elég dolga, csak megnehezítik az ember mindennapjait:( remélem tényleg túl leszel már ezen az egészen mert el tudom képzelni mennyire nehéz most neked.
7906. Afrodita (válaszként erre: 7904. - Duncan)
2008. dec. 17. 09:23

Domi is szortyog még, pedig már egy hete adom neki a kalcium-kidet, amit a doktornő rendelt neki. Ja, meg jön a másik foga is alul, picit nyűgös csak vele.

Akkor Regikém sem irígylem, hirtelen ennyi foga lett! Megszenvedett vele nagyon?

Dominak is hátravan a 3. prevenar, de csak januárban kapja meg, mert nincs oltóanyag.

7905. Afrodita (válaszként erre: 7903. - 95897bc429)
2008. dec. 17. 09:21

Szia!

Megvizsgált a doki, majd megröntgeneztek, és mondta, hogy "nem eszik olyan forrón a kását", magyarul nem műtenek ilyen semmiséggel, hogy ciszta az arcüregben, és mehetek isten hírével. Aztán a múlt pénteken ismét bedurrant, olyan dagadt volt a fejem, mint egy kilós kalács. Olvastam mi van Melivel, mielőbbi jobbulást neki!

7904. Duncan (válaszként erre: 7902. - Afrodita)
2008. dec. 16. 19:42

Azta! Szegénykém, hát tényleg nem irigyellek, marha jó lehet az a fogorvos, a tb-t meg ugye tudjuk, hogy szinte semmit nem támogat, bezzeg a drogosokat igen, azt mi fizetjük, hogy leszokjanak... erről ennyit.

De remélem azért nem vagy nagyon elkeseredve, Domikám jól van?

Regikémnek már 4 foga van:D kijöttek a felsők is, viszont iszonyatos ahogy csikorgatja őket:D most jött ki a 4-ik fogacskája 2 napja és rájött, hogy tudja őket csikorgatni:)Csütörtökön jön a dokinéni megkapja elvileg a 2-ik meningitec-et de nem tudom tényleg beadja-e neki mert igaz nem beteg de én még mindig fehérnek látom a nyelvét. Szóval majd meglátjuk mi lesz:)

7903. 95897bc429 (válaszként erre: 7902. - Afrodita)
2008. dec. 16. 19:23

Szegénykém! Még mindig a fogaddal szenvedsz!

Komolyan megvizsgáltak múlkor ha még mindig ekkora a problémád!

7902. Afrodita (válaszként erre: 7901. - Duncan)
2008. dec. 16. 18:44

Én itt vagyok Barátnőm, de semmi kedvem írni, fáj a fogam, műtét ha lesz az majd csak januárban mert akkorra tudnak előjegyezni. Most gyógyszert szedek és jövő hét hétfőn vissza kell mennem, akkor derül ki, hogy mi lesz a sorsom. A szájsebész még olyat is emlegetett, hogy lehet, hogy csontpótló inplantátumot is kell beültetni, mert a gyulladás annyira tönkretette a csontállományt a beteg területen, azt nekem kell megvenni, cirka 30.000 Ft, a TB azt nem támogatja. mondtam neki, még jó, hogy 5 hete már voltam ott, akkor meg elküldtek, hogy nem kell műteni...

Aztán felküldött megint egy panoráma röntgenre, arra meg azt mondta, hogy nem olyan nagy a baj, mint ahogy azt az első röntgenen látta. Szóval jövő hétfőn tudom meg, hogy mi lesz a folytatás.. Már totál elegem van, ha lehajolok, vagy emelek dől az arcüregemből a számba a genny, pedig a gyógyszer javát már beszedtem.

7901. Duncan
2008. dec. 16. 08:37
Már megint eltűnt mindenki a karácsonyi nagy lázban:)
7900. Duncan (válaszként erre: 7899. - 95897bc429)
2008. dec. 12. 12:00
Így van! Az áráról nem is beszélve, igaz pár évvel ezelőtt volt a fánk 40.e körül de mára már behozta az árát, így környezetet is védünk na meg megspóroljuk a rohangálást a faragást és minden egyéb mást:) nem kell többet venni:) minden évben lemosom és gyönyörű szép:) majd teszek fel képet:)
7899. 95897bc429 (válaszként erre: 7897. - Duncan)
2008. dec. 12. 10:37

Nekünk is évek óta műfenyőn van!

Én sem bántam meg. Nincs minden tele fenyőtüskével. És miattam nem vágnak ki egy fát sem. És semmit nem vesz a karácsonyi hangulatból hogy műfánk van.

Nálunk Evi volt elszomordva mikor úgy döntöttünk nem lesz több iaz fa, de ha mEli ezt szokja meg, vele nem lesz ilyen gond.

7898. Afrodita (válaszként erre: 7897. - Duncan)
2008. dec. 12. 09:30

Épp tegnap jött a M.etro katalógus, abban vannak szép formás műfenyők. Ráadásul most Apa kapott vele valami 20%-os bónt, amit bármire le lehet vásárolni. Azzal érvelt tegnap, hogy annyiért kapnánk most egy szép maradandó műfenyőt, mintha megvennénk azt az ezüstfenyőt amit szoktunk minden évben. Akkor belemenjek Barátnőm?

Szörnyű rossz éjszakánk volt Dominak emiatt a megfázása miatt, minden fél órában felsírt éjfélig.

Nekem meg megint feldagadt az arcom, már ki vagyok bukva teljesen. Szerdán tömte be véglegesen gyökértöméssel is, de úgy látszik csak a műtét lesz a legjobb megoldás. Ha a múltkor megműtenek már rég túl lennék az egészen.:-((((((

Ma mennünk kellene 3 órára a polgármesterhez, ünnepség lesz, Domi kapja a várostól a babakötvényét. De nincs sok kedvem menni, pláne így...

7897. Duncan (válaszként erre: 7896. - Afrodita)
2008. dec. 12. 06:18
Szerintem ne boxolj rajta:) Nekem már 3 éve mű van, meg sem lehet mondani, hogy az igazán tényleg nagyon szép, és a mostani illatmécsesek igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak a lakásba, nem kell mindig a megszokott fenyő illata:) Én annyira örülök, hogy akkor megvettem, így nem kell vele bajlódni, fél óra alatt össze lehet szerelni:) majd lefényképezem, tényleg olyan mint az igazi:)
7896. Afrodita (válaszként erre: 7895. - Duncan)
2008. dec. 11. 20:29

Én sem vagyok 100%-os napok óta, kerülget vmi engem is. Apa iszonyúan taknyos volt, és a torka is fájt,szerintem Domi is abból szedett össze picit.

Nekem a fejem fáj, van úgy , hogy 3 napig egyfolytában.

Apa ma kitalálta, hogy vegyünk műfenyőt... Igaz, tényleg pofásak, formásak, de nekem mégis az igazi fenyő jelenti a karácsonyt. Ez még le kell majd bokszolnunk :-))

7895. Duncan (válaszként erre: 7894. - Duncan)
2008. dec. 11. 12:19
jah amúgy meg nyűgös vagyok mert most nekem fáj a torkom:)
7894. Duncan (válaszként erre: 7893. - Afrodita)
2008. dec. 11. 12:18
Itt is mocskos egy idő van...Regi hisztizik ha nem lát vagy nincs velem és egész nap csuklik amivel ki tud kergetni a világból... mert semmi nem jó neki ilyenkor se a citrom se a víz se a cici... semmi és idegesíti, hogy csuklik, nem tudom mit bénázik már, hogy 2 napja annyit csuklik már, hogy nem igaz:D
7893. Afrodita (válaszként erre: 7892. - Duncan)
2008. dec. 11. 11:05

Én itt vagyok Barátnőm!:-))) Ma reggelre Domi kicsit szortyogott meg tüsszögött, de mivel még sosem volt beteg nem volt itthon még orrcseppem se, meg nem is akartam beteg gyerekkel nekimenni a hétvégének, ma délelőtt elvittem a doktornénihez.

Dokinéni szerint nincs nagy baj,egy icipici meghűlés. Kapott orrkenőcsöt,kalciumot, meg írattam egyúttal tápszert is neki. Ma kapta volna a 3.prevenart, de még jó is, hogy nem a tanácsadóba mentünk, mert nem jött meg az oltóanyag, csak januárban kapja meg.

Apának kellene vennem valamit karácsonyra, de semmi ötletem nincs. Nem haszontalan dolgot szeretnék.

Ti jól vagytok? Ott milyen idő van? Itt mára megenyhült, el van borulva és csepereg az eső.

Regikém mi jót csinál?

Puszi!:-))

7892. Duncan
2008. dec. 11. 07:36
Anyukák hová tűntetek? Karácsonyi lázban ég mindenki? vásárolgattok?:)
7891. 95897bc429 (válaszként erre: 7890. - Afrodita)
2008. dec. 9. 21:11

Gratula a fogacskához.

Hát ti nemsokat seznvedtetek vele.

7890. Afrodita (válaszként erre: 7888. - 95897bc429)
2008. dec. 9. 21:05
Köszönjük Banyus, és képzeld, ma este észrevettem a jobb alsó pici fogacskánk teteje kibújt!:-))
7889. Duncan (válaszként erre: 7887. - Afrodita)
2008. dec. 9. 15:37
Csoda egy találmány én mondtam:D több időd lesz így és még szem előtt is lesz a kis drága:)
7888. 95897bc429 (válaszként erre: 7887. - Afrodita)
2008. dec. 9. 14:33

Afrodita!

Boldog 7. hónapforsdulót kívánunk Domcsinak!

Puszild meg jelttem is!

(Remélem nem néztem el a napot, mert mostanában nem tudom hogy hányadika van.)

7887. Afrodita (válaszként erre: 7886. - Duncan)
2008. dec. 9. 14:30

Barátnőm, iszonyat jó találmány ez a komp!:-) Csak elnézem a fiam, egyre ügyesebben közlekedik vele, tolja magát erre-arra, nagyon tetszik neki!:-)) És tényleg én csak figyelem, ott van velem, közben meg szépen kivasaltam ma egy halom ruhát is!:-)

Csak tudnám, hogy aki azt mondja, hogy ártalmas a komp, annak mi alapja van, hogy ezt mondja?!

7886. Duncan (válaszként erre: 7885. - Afrodita)
2008. dec. 9. 06:50
Persze meg fogja szokni, Regikém is 2-3 napig csak hátrafelé ment vele:D aztán rájött, hogyan is kell tudatosan menni vele, mostmár ha hívom simán odajön hozzám teli szájjal nevetve:) azért pakold el a cuccokat amiket elérhet mert Regi egyből pakolni kezdett:) nyugi megszokja majd és tetszeni fog neki, hogy közlekedhet vele mindenhová, azóta Regi folyamatosan a fenekemben van, de legalább tudom a dolgomat csinálni mert elvan benne jön utánam én pedig látom Őt és mégis szabad mindkét kezem:)
7885. Afrodita (válaszként erre: 7884. - Duncan)
2008. dec. 8. 21:20

Kék színű, széles alja van, tuti nem borul fel, és zenélő nyuszifej van rajta, több szólamot is vonyít, de Apa ment éjszakára, aludni akart és kiszedte az elemeket belőle :-)) Ma este fürdés után beletettem, és amíg a vacsiját készítettem benne volt, tolatott vele kb 3 lépést hátra :-))

Majd megszokja és megszereti :-)

7884. Duncan (válaszként erre: 7883. - Afrodita)
2008. dec. 8. 17:09
Nálunk már csípősen hideg van:) Regikém amikor meglátta a kompot csak lesett, aztán beletettem és iszonyatosan sikított az örömtől, elsőre 20 percet töltött el benne, azóta ki sem tudom szedni belőle:) milyet vettél végül?
7883. Afrodita (válaszként erre: 7882. - Duncan)
2008. dec. 8. 16:42
Itt nálunk még nincs annyira hideg. Nálatok már igen? Ma megvettem Dominak a kompot, 3 perc után kérte, hogy vegyem ki, de idővel gondolom megszereti.:-))) Reginél hogy volt a megbarátkozás a komppal?
7882. Duncan
2008. dec. 8. 16:29
Na mindenki fázik ebben a hidegben?:)
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook