2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Már a gyümölcskenyereket sütöm:)
Én is megyek, hullajelölt vagyok! puszi!:-)))))))))
De mostmár megyek is alukálni:) holnap várlak drágám, sok pusziiiiiiii:)
indesitet vettünk, olyan beépíthetőset, de majd ha lesz időd valamikor akkor lefényképezem már a konyhát , hogy láthasd milyen szép lett:)
Basszus, ezek nagyon guszták, gyönyörűek!:-))) Milyen fajta tűzhelyed van? Nézem, nekem is olyan csempével van kirakva a konyhabútor mögött :-))
Feltettem a képet a beigliről, baloldali kettő diós, a jobb oldali mákos:)
MOst megyek kiveszem és már fényképezem is a lóbeigliket:DDDD tényleg nagyon jól süt:)
Isteni jók az elektromos sütők, gyönyörűen és egyenletesen sütnek, nekem az előző is elektromos volt. Várom a fotót a mesés bejgliről!:-))
Jahh igen, most elektromos sütőt vettünk, eddig mindig gázos volt, féltem is tőle, hogy hogyan fogok benne sütni, de úgy látszik sokkal jobb mint a gázos:)
Egyem meg:) Regikém olyan jó kislány volt egész nap:) egész nap csak rötyögött, evett, aludt amikor kellett:) most örülök, hogy nem alszik még és ilyen jó kedve van:) mindjárt kész a beigli, lefotózom:D hogy vagy drágám?:)
Elektromos sütő? Azok nagyon jól dolgoznak!:-))
Domi meg úgy elfárad ma Anyuéknál, hogy nyitott szemmel alszik :-))
ÉÉÉÉÉs képzeld még fent vagyok, még sülnek a beiglik, hát barátném ez az új sütőőőőő, akkorák lettek a beiglik, hogy ekkorát még nem is láttam:DDDDD lefényképezem:D REgikém még élénk kergeti a kutyát sikítva:D
Szépek lettek a függönyök!:-)) Meg Regi is édes a kompban!:-)) Én is lefotózom már Domit ahogy rohan a komppal :-))
Hogy Neked mennyi energiád van!:-))) Holnap én is sütök!:-))
Nahhhh már sütöm a beigliket:)
Szia!
Koszi a valaszt, de nyilvan elkestem vele. Na mindegy, ezt a honapot kihagyom es majd folytatom a kovetkezon.
Szia! Ilyen volt nekem is anno, szóval ha nem kezdted el pont azon a napon amikor kellett volna, akkor vedd be másnap reggel az előtte lévő estit, az az napit pedig este, és onnantól megy minden tovább:) nálam nem okozott gondot:)
Nem, kikuldtek nekem a gyogyszert, de nem voltunk itthon es nem tudtunk hazajonni, ez hosszu de majd elmondom.
Szoval mit tehetek ilyenkor?
Húúú, barátnőm néztem a naplódban a fugasíkálást, basszus, az nem egy egyszerű meló lehet!:-))) Akkora gyökérmosó kefém nincs is, volt, de mire ideköltöztem eltünt :-)) Anélkül meg nyilván semmi értelme, úgyhogy azt is vennem kell! Egyébként tényleg gyönyörű lett a kő :-))
Nem lett meg a recept amit a doki felírt? Anyu nem találta?
Sziasztok!Elnezest kerek, hogy nem kapcsolodok a temahoz, de jo lenne meg ma valaszt kapni a kerdesemre. A problemam a kovetkezo: fogamzasgatlot szedek, most volt a 7 napos szunet kozben, s tegnap kellett volna elkezdenem az uj csomaggal, de ugy alakult, hogy nem tudtam hazajonni a gyogyszerert. Ha ma kezdem el szedni, akkor mi lesz, mi varhato? Vagy inkabb hagyjam ki ezt a honapot?
Nahhh mostmár elfáradtam:D végigsikáltam az egész nappalit az előszobát meg mindent lent amit csak lehetett, letöröltem a port a nappaliban, pókhálóztam, most mosom az új függönyöket, ami nemsokára lejár, Regikém alszik már egy órája, remélem alszik még egyet és akkor végzek a függönyök vasalásával is, bár nem hiszem mivel új függöny még fel is kell hajtanom és úgy levasalni, háááát szép kis napot csináltam magamnak:D kész lett az ebéd is, borsos tokányt csináltam sült krumplival, na meg a kutyagumikat is összeszedtem a kertben, mostmár tényleg fáradt vagyok, de még 2 óra kb. és végzem.
Jó reggelt csajok:) nálunk gyönyörűen süt a nap, piacozás már volt, Regikém kergeti sikítva a kutyát (szokás szerint:) nemsokára visszaaltatom mert hatkor kelt aztán jöhet a kő sikálás és előveszem az új függönyeimet is, kimosom, kivasalom és felteszem őket:)))) tele vagyok energiával:)
Az akkor biztos sokkal másabb mint a sima zsíroldó, biztos erősebb:) de amit találtam szer az nagyon jó:)
Bevallomén is olyat használokrá, amit apa hoz a melóból.Ezzel tisztítják a gépeket! Ez olyan erős, hogy a beépített tűzhely mögött a több éves csuvát úgy leoldotta a csempéről és a fugáról, hogy csak le kellett türülnöm!
NÁlunk s dims zsíroldó nem volt hatásos:)
Én i sszoktam a fugát tisztítani, de sima zsíroldóval és mosogatószivaccal. Mert ugye a talpunktól meg minden egyébtől bekosozsodik. És szép szokott lenni. De akkor is úúúúúútálom csinálni!
Húúú, Ildikém, ilyen szer kell nekem, a fürdőszobában nagyon ramaty a fuga. Eredetileg sötétkék fugát akartam, de azt nem tudtak akkor adni, viszont a kőműves már tobzódott, hogy fugázná ki, ezért rábeszéltek a világoskékre, nem kellett volna hagynom magam!
Mi lett Apa munkahelyén? Remélem Ő marad!?
Domi kapott a keresztanyjától karácsonyra járássegítőt, Chi.cco fajta, zenél, meg szép színes, de nagy hasznát még nem vesszük :-)) Aztán kapott tanuló kutyust, hát az énekel meg sorolja a színeket, az ABC-t, a testrészeket, de még Domit igazán ez sem köti le. Húzza a fülénél fogva, meg szedné a szájába, mint mindent :-))
Aztán kapott még egy beszélő hernyócskát is, hasonlóan, mint a tanuló kutyus az is énekel meg tanítja az állatokat, a színeket, villog, dalol, de Domit a húzókája , a madzag érdekli, azt szedi a szájába :-))
Tegnap nem volt nyűgi Domi, és átaludta az éjszakát, szóval isteni jó volt nekem is egy nagyot aludni!:-)) Regi végigalussza az éjszakát?
Vártam reggelre, hogy hátha lesz egy kis hó, hát basszus nem lett, pedig Domi még sosem látta.:-))
Nálatok esett?
Szóval akkor várom annak a szernek a nevét, ami jó a fugát kitisztítani!:-))
Puszi Nektek!:-))
Na látod ilyen nyűgök is vannak , hogy garatgyulladás:) rinathiol cold és tantum verdét használok most, ettől sokkal elviselhetőbb. Persze barátnőm dokija tartotta ugyanúgy a markát csak a dolgát nem végezte el, kisfiút várnak, de mondta a dokim, hogy mivel az előző is császár volt mert nem tágult most sem erőlteti majd a rendes szülést nála, megpróbálják aztán majd meglátják, de nem fogja hagyni kínlódni. megírom a tisztító nevét, csak ráfújod rajtahagyod egy 15 percet kb. és felmosod kétszer, gyönyörű szép lesz, nálunk a nappaliba egy kis sikálás is ráfér gyökérkefével kicsit átmegyek rajta mert beige színű eredetileg a fuga de most fekete, szóval szeretném ha megint nagyon szép lenne, már ki is próbáltam, hogy lesz szép, már csak meg kell valósítani. Ne is mond ezt a leépítést, apa ma szabadnapos egész héten dolgozott de ma 8-ra be kellett mennie mert megbeszélésük van bent, hogy kit rúgnak ki, na már alig várom, hogy hazaérjen, hogy vele mi lesz... Mi vettünk Reginek egy járássegítőt karácsonyra meg egy nagy plüss hóembert, telefonja van ami az enyém volt és kinyírta:D meg van még neki egy jászópad amit a járókára is fel lehet rögzíteni és egy kicsi zenélős kis doboz féle, szóval lesz ajándéka rendesen:) én most nem fodrászolok mert 1 hónapja volt itt, apának meg levágtam a múlthéten a haját, szóval ezzel már nem kell foglalatoskodni:) Regi tegnap este meg ma reggel is elég nyűgi volt, lehet ez a hülye idő... nem tudom, de most sikítva szokás szerint kergeti a kutyát, most semmi baja:)
További ajánlott fórumok: