2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Regina babának nagyon boldog 9. hófordulót kívánunk, és nagyon jó egészséget! Ági és Domi
Én már gondoloatban Bence 1. szülinapját tervezgetem:)
jaja,pontosan ez volt a fejemben...:)
Köszönjük szépen:) hihetetlen gyorsan elszaladt ez a 9 hónap:)
Regina babának boldog 9. hófordulót kívánunk!!!:)
Bence és Anya:)
Banya!Olvastalak és szerintem érdemes pelust váltanod.Mi régóta a Lib...ot használjuk és sosem folyt még ki belőle semmi.Jól bírja a gyűrődést:)
Meli nagyon cukorfalat:)
Szia!
Meli baba sem egy csöppség már! Írtad, hogy nagylányod fogai sem kapkodták el a kibújást, lehet, hogy ez örökletes?
Vince is próbálkozik az egyedül álldogálással, de szerencsére főleg az ágyban. Jó nagyokat esik ő is hanyatt.
Apja megtanította lejönni az ágyról! Nagyon édes, ahogy araszol lefelé!
Jó éjt!
Szia!
Hú de sok fogatok van már!
Nekünk még mindig nincs fogunk, nem kapkodjuk el! DDD
Meli is megy mint a veszedelem, és már gyakorolja az egyedül állást. Már képes 15-20 mp-ig is egyedül állni, csak van egy rossz szokása is, hogy álltából hanyatt vágódik.
Szép súllyotok van! Meli is 8760g és 73,5 cm. Ő sem kicsi.
Sziasztok!
Bedöglött a gépünk. A jelszavamat meg nem találtam - igaz, időm sem volt nagyon keresni.
Jól vagyunk, Vince a babataxiját tolva már nagyon megy, 7 és fél foga van, majdnem 9 kiló. Mindent rámol. Kinyitja a szekrényeket és pakol... Na nem rendet rak :) Imádom!
Mostanában még nem tervezünk... majd meglátjuk, de ha lesz is tesó akkor is csak úgy ha már Regikém ovis lesz, még szeretnék visszamenni kicsit melózni.
Barátnőm, Ti terveztek kistesót Regikének, vagy készülsz vissza melózni?
Igen tudom:( mi is kereshetünk megint normális melót, mondjuk nem is bánom annyira mert ló...ar volt a mostani, csak amíg az ember talál egy normálisat... na az nem egyszerű...
Mi is egész jól aludtunk, nem volt most olyan nyűgös éjjel Domi. Hát, nem tudom mi lesz, már egy csomó napjuk elment így Apának szabadnap gyanánt, mert 12.-én indították csak be a gyárat az idén, addig mindenki otthon volt a szabija terhére. Jövő héten is ez lesz.
Szemét egy világ ez... Na majdcsak lesz valahogy tudod:) még nem kell feladni a nyaralásunkat:) legyél pozitív:) Ma jól aludt Regike nem volt gond, de már unom a fogzást:DDD
Ez a rohadt gazdasági válság mindenkit megrángat!:-((( Pedig pár nap pihenés, nyaralás a családdal az járna mindenkinek!
Olvastam, hogy írtad a másik fórumra, hogy Regike sokat forgolódik éjjel. Domi is ezt csinálja, fel-fel sír, sokat nyűglődik éjjelente. Szerintem a fogzás okozza náluk.Dominik ma borzasztó nyűgös volt, fennhangon üvöltözött, pedig oka nem volt rá :-))
MÉg mindig 4 fogunk van, szerintem ez úgy fog menni, hogy 4hónapos korától jött 6 hónaposig az alsó kettő, majd 6 hónapostól 8-ig a felső kettő, gondolom folytatódik tovább, hogy 8-10-ig és akkor jön megint alul kettő. Nem biztos, hogy így lesz csak eddig így ment:)Nahhh apának meg nem hosszabbítják meg a munkaszerződését, úgyhogy megint kereshetünk februártól melót, akkor nem nyaralunk idén együtt úgy néz ki:((((
Nálunk sincs csámpázás, igaz, negyed óránál többet nincs a kompban, mert már 10 perc után nyűglődik és kéri, hogy vegyem ki.
Hány fogacskátok van már? :-)) Fogcsikorgatás? Brrr. :-)))) Itt olyan ramaty idő van, Dominik iszonyat nyűgös, semmi sem jó neki. Ma mondták Apának a melóhelyen, hogy kevés a munka, ezért a jövő héten be sem kell menni. Valószínű szabadságnak számolják majd, ezért nyáron nem lesz szabi, nyilván ugrik a nyaralás :-((((
Hogy érted azt, hogy befelé csámpázik az egyik lábával? Én ezt még nem vettem észre nálunk Regi elég sokat használja mert imádja...
Nálunk is nagy sláger a comp,de pár napja észrevettem,h befelé csámpázik az egyik lábával,azóta nem raktam bele..Pedig nem volt benne sokáig direkt ezt a jelenséget kivédendő...
Majdnem elfelejtettem leírni, ami viszont nagyon kikészít az a fogcsikorgatása egyszerűen nem bírom hallgatni a szőr feláll a kezemen tőle, ráz tőle a hideg, szörnyű hallgatni:)
Nálunk is megy a fogkínlódás ismét... NÁlunk nagyon megy még a kompimádat és egyre jobban szereti a járókát is, ma úgy főztem, hogy az etetőszékben ült telepakoltam a kis pultját, fakanállal csapkodta és tök jól elvolt:D de még mindig menő nagyon a komp:)
Nekünk változatlanul 2 fogunk van alól. Nem nyűgösködik az utóbbi pár napban. De mintha a kompot kezdené unni. Beleteszem, elvan 10 percig, aztán kéri, hogy vegyem ki, nyújtja a kezét. Nálatok még tart a kompimádat? :-))
Szia::) jóól vagyunk csak folytatódik a foggal való kínlódás...Ti?
Sziasztok.
Az nem baj ha sűrűn eszik húst? Mert én elég gyakran adok neki,persze változatosan.Csirkét,marhát,halat,májat,tojást.Ezeket főzelékbe vagy sütőtökbe kapja.
Tudom Barátnőm!:-)) Én meg kivételesen olyan későn jutottam ide. De szarakodik a netem, most is vagy 10. próbálkozásra indult el. Szólni kell valami szakembernek.
Jól vagytok? Regikém nem beteg?
MI már aludtunk:) korán fekvősek vagyunk:)
További ajánlott fórumok: