2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Nagyon ügyi Bencus!
Gratulálok!!!!
Köszi szépen!
Muszáj, mert nem akarok sátorban nemmi esküvőre májusban. DDD
Gyémánt!
Képzeld,elindultam:-)Egyedül:-)Először csak álltam anya előtt,aztán apa hívott és én odamentem hozzá:-)Annyira tetszik,hogy köztük oda-vissza járok:-)Fel is vették:-)Majd ha nagy leszek megnézem magam:-)Puszika:-)
Banya!Reméljük,mami már jól van!!!Ne idegeskedj!Küldünk távolsági szerencse puszit,ami mindig hat:-)Sétálj nagyokat Melivel,s ha teheted végy egy jó könyvet a kezedbe,ez hatásos.
Puszika!:-)
Kösöznjük szépen!
És mi is ezt kívánjuk mindenkinek!
Pedig biztos jó lenne később visszaolvasgatnod..:))
Bence nagyon ügyes,akkor nemsoká "pórázt" köthetsz a derekára,mert nem éred utol..
Nálunk "még csak" az egyedül állás megy,most már egyre stabilabban..
Na én meg irigykedek, hogy nincs a hátsódba nőve a Bencus. Én soha nem fogom ezt megérni. már ha csak kilépek a látómezőből üvölt.
Nagyon ügyi nagylegény. Derekad hogy van? Emlékszem Evinél mindenkinek fájt a dereka, mert egész nap csak ment volna kézenfogva.
Meli nem szereti ha fogjuk a kezét. Ő eltologatja a játékait, bútorokat és így közlekedik, vagy végig a bútor és fal mellett.
De már próbálkozik egyedül menni, és képes percekig is egyedül állni, és közben lehajol és feláll, vagy legugol és feláll a játékaiért úgy hogy nem kapaszkodik.
Úgy látszik, mi a kézenfogva sétálást kihadjuk!
Óóó,én olykor azt kívánom,bárcsak anyás lenne.Figyeltem rá,hogy ne legyen az és annyira elvan nélkülem,hogy soxor azt érzem,bárcsak anyás lenne:-)Persze több az előnye ennek,mert mindent el tudok intézni,míg más vigyáz rá.
Bence szalad,de még egy kézzel fogja egy ujjam,tehát nem önállóan.Próbálkozott már úgy is,de 4 lépés után ismét kellett az ujjam,mert úgy azért csak biztosabb:-)Tehát,ő szalad én meg szaladok vele,mert egy ujjam mindig kell:-)
Köszi szépen!
Igen javulunk, de még mindig kicsit rekedt a hangja. És a betegség alatt eléggé anyás lett. PEdig eddig sem volt el nélkülem, de azóta csak rajtam lóg.
Jól értem, hogy Bence már egyedül megy?
Örülünk,hogy már jobban vagytok!!!:-)
Olyan kis cuki Meli,nem lenne jó neki a hosszú betegség.Igen,már 1 éves lesz:-)Olyan nagy fiú már!Csak úgy szalad:-)Közben nagyokat kacag:-)Annyira kis okos:-)De ezt látom Melin is.Úgy tudnak nevetni,látni a szemükben a huncutságot.Olyan igazi gyerekek.
Puszi Nektek!!!
Sziasztok!!!
Köszi,jól vagyunk!Szerencsére nincs semmi nyavajánk.A házunk táján van újság,kerítést csináltatunk:-)Egyébként nagyon huncut a legényünk,a galamb kergetésében igazán jeleskedik:-)Nagyon szalad,de még az egyik kezünket fogja.Csudajófej:-)Sokat vigyorog és nagyon kis vidám:-)Napló...hmmm...már nem kezdek neki,anno nem írtam,most meg már nem látom értelmét,mert nem lenne kerek,egész.Puszó nektek!!!:-)
Boldog hófordulót a kis legénykédnek..:))
UI:Naplót nem akarsz véletlenül írni??
Szia!
Nagyon Drága vagy, hogy gondoltok ránk, és gyógyulást kívántok nekünk. Remélem már tényleg a gyógyulás ösvényére léptünk, mert ma is jobban volt az eddigiekhez képes!
Remélem ti jól vagytok, és elkerül benneteket ez a rengeteg betegség ami a levegőben kering!
Bencus mi jót csinál?
Lassan 1 éves lesz! Hogy rohan az idő!!!!
Előkerültetek,nászasszony?:DD
Mi újság a házatok táján?
Drága Banya!
Nagyon szorítunk,hogy Meli meggyógyuljon!!!Kitartás!!!
Sok-sok gyógypuszó!
Bence és Anya:)
Szia!
Mi 9 hónaposak vagyunk, és ugyanezt műveli a kisasszony éjszakánként.
Ő is álmában sír és nyöszörög. Ő sem éhes, sem kakis, stb.
Én a fogzásra és a mozgásfejlődésre fogom ezt.
De hála az égnek nem rendszeres a dolog. De most éjjel ő aludt így én meg forogtam, és hozzá futkostam.
Sziasztok! Tudna valaki tanácsot vagy megoldást találni. . . ?!
Kisfiam nemsoká 10 hónapos, 3 hónapos kora óta átaludta az éjszakát IDÁIG! kb: 3 hete minden félórában-órában nyöszörög, néha felsír, de nincs is fent igazából, hanem "álmában" ! Adok neki pár korty teát és abba hagyja. Ma hajnalban úgy elkezdett sírni, hogy csak na, felvettem, ringattam, de nem hagyta abba, nem is volt fent igazán, fel kellett "ébreszteni". Volt valakinek ilyen tapasztalata??? Két alsó foga kint van, jól lakik vacsikor. Olvastam a neten az alvászavarnál, hogy a fogzás lehet az egyik ok, hogy nem alszik, a másik a "mozgásfejlődés" vagyis az izmok dolgoznak és ez zavarja. Nem tudom mi lehet, de már nagyon rossz, én sem alszom, rajta pedig nem tudom, hogy segítsek. . .