2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
A doktornő tudja hogy terhes vagyok. Meg a lányommal is voltunk mostanában nála, mert beteg volt. Plusz múlthét csütörtökön futottam vele össze az utcán, és alíg várja hogy jöhessen babázni! A lányomat is imádta, mindig csókos szájúnak hívta. Így csak azt mondta hogy ha meglesz akkor apa menjen fel és kiírja a szükséges dolgokat,és amikor hazaértünk akkor meg hívjuk fel és ő kijön!
Imádom a gyerekorvosunkat. Egy tünemény!
Nem szabad abba a hibába esni, mint én az elöző terhességem idején. kikölcsönöztünk több videókazit. Vígjáték volt, és a terhességről vagy a kisbabáról szólt.
De mind úgy kezdődött, hogy a anya belehalt a szülésbe. Na akkor én is beparáztam, és a férjemmel megigértettem, hogy vigyázni fog rám a szülés alatt!
Hát igen...az ismeretlen...
Jó,hogy vagytok:))
Pusza érte:)
Gondoltam,hogy ezt a dolgot megosztom holnap a dokimmal,de aztán mégis úgy döntöttem,inkább nem.
Amikor említettem ezt a páromnak láttam rajta,hogy megijedt.Így is nagyon félt.Azt mondta ,ő azért lesz ott,hogy ne legyen semmi gond.
Szerintem sem átszik a 14 kg. De hondolj bele, hogy a babasúlya a magzatvíz, a méhlepény, a megnövekedett méh súlya, a több vér a szervezetetbe és az erek is megtágultak, valamint a cicik is csak nőnek és nőnek.Ennek mind van súlya.
Álalában a szülés után pár nappal ha testsúlyt mérsz a baba súlyának a kétszeresével leszel könnyebb!
erre ne is gondolj. A dokinak kötelessége az anyáról gondoskodni!
Azért van a szülésnél jelen a szülésznő, hogy aszisztálja a szülést, és segítsen neked. A doki ha valami komplikáció lépne fel, meg ugye az utómunkák miatt. Valamint gyerekorvos és csecsemős nővérke, hogy a babát lássák el!
Egyáltalán nem látszik, hogy 14-et híztál
Én sem sokkal kevesebbet. Most tartok 11-nél.
Ugyanezt tudom én is mondani!
És ha fáj is, úgyis csak a szépre és a jóra fogsz visszaemlékezni. mert a szülés alatt olyan hormonok szabadulnak fel, amik a fájdalmat elfelejtetik! Ezt elhiheted! És annál szebb élmény nincs is mikor elsőnek meglátod, megfogod, hasadra teszik! Csak sírsz és sírsz örömödbe!
A poén az,hogy sztem sokat,14-et.
És mégis,állítólag csak a pocakomon látszik,hogy nő és nő:)
És a másik kérdés mennyit híztál már?
Komolyan mondom az emberek többsége annak örül ha valki jól megdagad!
Nekem még azt is szokták mondani, hogy ezért fogytál le előtte. Ezért kár volt! Pedig szerintem nem is híztam sokat, meg ha mégis majd leadom újra. Időmből kifutja majd!
Ez dícséret,h jól nézel ki!A népi babonákon meg jókat szoktam röhögni..Pl,ha kolbászt kívánsz,akkor fiad lesz,ha vérezik az orrod,akkor lányod...
Nekem szinte fotelülések vannak a kocsimban,teljesen hátra tudok dőlni,így az öv sem nyom cseppet sem..:))Babó meg imád autózni,az élete legnagyobb részét ezzel töltötte idáig.
Ja tényleg, tegnap írtad! Olyan messze van tőletek a kórház? Akkor majd időbe kell elindulnotok amikor eljön a nagy nap!
Még jó hogy nekem csak 25 km-re van a kórház, de elég forgalmas út vezet oda!