2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Éppen most néztem a naptárt, és a babócámnak ma van a névnapja: Melissza!
Már boldog névnapot is kívántam neki!
Szia!
Igen nálam is szokott szúrásszerű fájdalom lenni a hüvely tájékán. Ez normális,ilyen időben már, hiszen ott is kell tágulni a szöveteknek. Meg ugye a baba feje is beékelődött már és az okos kis buksijuk nyomja a méhszájat azt is érezhetjük!
Szia!
Én már csipőtáji fájdalmakat a terhesség elejétől érzeztem. Mindig azzal vicceltem, hogy én a hátsómban fogom kihordani a gyereket, mert még a 22 héten sem látszott semmi pocak. Igaz már van szép nagy és súlyos pocakom, de a csípőm megint rendületlenül fáj. Ez a tágulás miatt van. Ja és nem csak fáj, de ropog is!
Szia!
Én is sajgok elől-hátul. Nekem a szeméremcsontom is szokott fájni. Meg néha esténként lefekvés után alulról erős nyilalást érzek(nem a csontok tájékán, hanem a lágy részekben), mintha tőrt döfnének belém. Ez utóbbi nálatok előfordult már? Hívjam a dokit, vagy ez normális?
Sziasztok Kismamik!
Nekem is vannak fájdalmaim a fenekemben, a forgóm környékén!!! Tegnap egész nap főztem, mostam vasaltam, babaruhákat pakoltam. Aztán elmentek a kőművesek és mondta a párom, hogy akkor menjünk át szavazni a szomszédos oviba. Mondtam, hogy jó, csak átöltözök. Alig tudtam felállni a fotelból úgy fájt a forgóm, aztán meg nem bírtam felemelni a lábom, hogy felvegyem a nadrágom, a Férjem adta rám... Aztán reggelre kialszom a fájdalmat hála istennek.
Veletek mi újság? Gondolom már mindenkinek fáj valamilye, olyan nagyon már a babák :-)
Szia!
Nekem csak szeméremcsonti fájdalmaim vannak, mert nagyon lent van a kislányom feje. Szerintem teljesen normális, ha a csípőd környékén bármi is fáj, hiszen már alakul a nagyobb hely a szüléshez.
Lucus
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak ugy beirkalok, de ti alltok a legkozelebb hozzam idoben.
Akik aprilis elejere vannak kiirva: nektek kezdodott mar fenek es combtofajdalom?
Én még akarok vinni magammal domestos törlőkendőt is, mert undorodok a kórházi dolgoktól!
erre a családom mindig azt mondja, hogy tsztaságmániás vagyok! Pedig nem is annyira, csak félek a baciktól!
Szia!
Én néztem a DM-ben is van laktoherb tea, és 300 valamennyibe kerül.így én ott veszem meg, mert úgy is be kell vásárolnom és így a pontjaimat is beváltom.Így 15 %-kal lesz olcsóbb.
Én is vettem papír WC ülőkét ott, és nem is volt drága 199 ft 10 db/csomag. így vettem két több csomaggal, hogy legyen a táskámban és a kocsinkba is!
Jesszus, el is felejtettem! Ma már sötét van a fényképezkedéshez, ...de majd holnap. Megírom, ha meglesz.
Ma Férjecske még vakolt az előszobában, holnap még egy picit tapétáziunk és festünk, de ezután már minden készen:-) Én alig tudtam neki segíteni, csak takarítottam utána, meg főzicskéztem,...de ebben si olyan prímán elfáradtam, mint mondjuk 15 km futás után a terhességem előtt:-)
Igen,ma elég sokat pihiztem,meg befejeztem a könyvet is,amit olvastam..:))
És ti hogy vagytok?Mikor teszel fel képet?
Holnap én is elnézek egy gyógynövényboltba,és elkezdem iszogatni a málnalevél teát. Beszerzem a Lactoherb teát is, hogy ne az utolsó pillanatban vagy szülés után kelljen szaladgálni érte.
Sikerült kipihenni a Zoltán napot?
Köszönöm szépen az információt!
Amúgy milyen az íze? Igaz én ittam mát igen rossz teát, a mályvateát, illetve a szoptatós tea sem amlegfinomabb mert én azt is ízesítő nélkül ittam!
Köszönöm szépen!
Lehet hogy hülye vagyok, de a málnalevéltea mire jó? Anno 11 évvel ezelőtt nem voltak még ilyenek!
Pár nap és megmondom..:)) Az íze mindenesetre finom,s megfázásra is jó.
Én rengeteget bírnék enni,állandóan rágcsálok vmit,főleg gyümit meg zöldséget..Nekem akkor nem volt "kapacitásom",amikor nem voltam terhes.Lehet,h ez a stresszmentes állapot?
Jó pihizést mindenkinek,Banya neked meg jobbulást!
Köszönöm szépen!
Remélem én is hogy hamar kilábalok a náthából!
Szia Banya!
Én is tök náthás voltam az elmúlt napokban, és alig tudok belőle kilábalni.
Mondta is a dokim, hogy most nagyon vigyázzak, mert ilyen kevés idővel a szülés előtt már nem kellene megbetegedni. A náthától legyengült immunredszer sokkal fogékonyabb a vírusokra / bacikra, ezért mondta, hogy legyek óvatos.
Remélem, Te is hamar jobban leszel.
Lucus
Sziasztok,
A gyümölcs gyümölccsel nálam is játszik, kiváltképp a narany, anélkül nap nem telik el:-)
Előtte zöldségfaló voltam, most abból kívánok kevesebbet.
Afrodita!
Én is tök keveset gtudok csak, enni, utána pedig mindig pihegek, teljesen kész vagyok.
A málnalevél teáról és társairól az a vélmeényem, hogy ha ártani nem árt, akkor miért ne, ha meg használ is, akkor még jobb. Egy biztos, hogy pszihésen, hacsak placebo is, biztosan segít, ...hiszen készülsz vele a szülésre:-)))
Lucus
Szasztok Kimamik!
Remélem mindenki jól van a babákkal együtt!
Nekem sikerült összeszednem valmi náthát, mert már tegnap este óta fáj a fejem,szédülök, és folyik az orrom! Tehát egy kicsit rosszul érzem magam. De most főzöm a gyógyító húslevest!
Látom tegnap nagyon termékenyek voltatok! Előjött ismét a kiló téma. Én eddig 8,4 kg híztam és még hátra van 7 hét. Kitudja mi lesz a vége. De nem is érdekel, csak a babóca fejlődjön odabent. Na meg nagyon a kaját nem is kívánom, csak a gyümölcsöt gyümölccsel ja meg a joghurtot. Ettől a menűtől meg nem igazán lehet hízni! Mióta terhes vagyok alíg tudom húst lenyelni, a felvágottaktól meg undorodom.
Sziasztok Kismamik! :-)
Mindenki jól van? Úgy láttam igen, mert egy picit visszaolvastam :-) Ma mivel szakadt az eső, így nem jött a kőműves, ezért kihasználtuk az időt és Apával kicsit átrendeztük a szobát, helyére került a babaágy és a pelenkázó :-) A látványtól kicsit berezeltem, mert látom, hogy nagyon közel már az idő :-)
Láttam téma volt a testsúly, én pl. 11 kilónál tartok, a védőnő szerint ez még 14-15 kg is lehet, mire eljön a szülés ideje. Remélem le is fog majd menni, mert nagyon sokallom.
Nőnap alkalmából Apa elvitt ma este vacsorázni, mindig fél adagot szoktam enni, de most még a fél adag felét sem nagyon sikerült megennem. Úgy éreztem szétdurran a gyomrom. Biztosan már nagyon felnyomja a méh.
Beszáradtak az első adag babaruhák, holnap már én is vasalgatom ki őket. Lányok, szerintetek tényleg ér valamit a málnalevél tea? Érdemes-e inni? Állítólag a 35-36.héttől lehetne inni és megkönnyíti a szülést. Valamelyikőtök issza esetleg? majd megkérdem a dokimat is, úgyis szerdán megyek hozzá uh-ra.
Elköszönök, mindenkinek szép álmokat kívánok!:-)