Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2006 szeptemberében szültem fórum

2006 szeptemberében szültem (beszélgetés)

95. deccs
2006. nov. 29. 14:15

Sziasztok!

Nekünk megoldóttak már az esti altatások már jó ideje nincsen gond!!(remélem marad is ez az állapot:) )Most kicsit megállt a manó súlynövekedése de a védőnök azt monták nincsen ok pánikra de mindenképpen figyeni kell mennyit eszik a manó.mert úgy látom mostanában nem olyan aktív mert lehetkevés neki a tejcsi amit ki tud szívi.Most igyekszem kcisit gyarapítani a tejcsit és gyakarbban ciciztetni hogy jobban beinduljon.Remélem minden rendben lesz ez csak amlyan átmeneti állapot.Ma reggel kicsit jobban szívott intenzívebb volt:))

Volt neket esetleg ilyen vagy hasonló problémátok??

94. Edit78
2006. nov. 28. 21:15
borzalmas volt az éjszakánk, a nappal sem volt sokkal jobb, és sajnos az eddigi kilátások sem kecsegtetnek egyszerű éjszakával! :(
93. Edit78
2006. nov. 27. 13:06
fel a fejjel! ügyesek ezek a babák! én most így látom nálunk! bár az igzat megvallva, kicsit én is tartok a következő szuritól, de már legalább láttam, hogy múltkor hogy viselte.
2006. nov. 26. 21:29

Ebbe inkább bele sem gondolok! nekunk ugyanazona héten kell menni akorára kontrolra mint szurira:-(((

szegénykémnek teljessen fel fog borulni az élete, a mienkről nem isbeszélve.

91. Edit78 (válaszként erre: 90. - Martica)
2006. nov. 26. 16:49
szuri után nálunk is kb 1 hétig a feje tetejére állt a világ, de már ok a helyzet. szerencsére hamarosan megkapjuk a 3 hónaposat! :(
2006. nov. 25. 12:30

sziasztok!

az estéink érdekessen alakulnak mostanában:-(

napközben egy kis tündér, tök jól elvan a járokában, játszik, ha elfárad szundikál, csak akkor sír ha éhes. No de este!

fürdés, maszírozás, cici, úgy elalszik rajta hogy kibukika szájából, lerakom a kis ágyikójába, 20-30 perc és felsikít, semmi nem nyugtatja meg csak egy kis "komfortcici". Az eddigi negatív csúcs este 1/2 11 volt! Azóta csinálja ezt mióta megkaptuk az oltást. mi lehet az összefüggés?

89. Edit78
2006. nov. 25. 11:40

Sziasztok.

milyen volt a tegnapi nap + éjjel? mi nem panaszkodunk, bár ma fél 5-kor még tudtam volna aludni, ha nagyon muszáj lett volna!:)

88. Edit78
2006. nov. 24. 14:43
Ti hogy álltok orrszívóval? van valamilyenetek? nem értek a témához, remélem, egy darabig nem is lesz rá szükségünk, csak azért jó lenne tudni vmit.
87. Edit78
2006. nov. 24. 14:42

szia. szuper! csak összejönnek a dolgok! :)

ma nekünk is jó napunk ven (eddig), mert tegnap de nem tudom miért, de ngyon kellett sírnia, alig tudtam megvígasztalni. aztán aludt 1 nagyot, és aztán minden ok volt.

86. deccs
2006. nov. 24. 09:59

sziasztok!

tegnap este is jól vált be az altatás......és 5órán keresztül nyugodtan aludt......:))

85. deccs
2006. nov. 23. 13:21

Sziasztok!!

Este 1/4 20-kor fürdi cici , 20ó-ra el is aludt a ciicn de felébredet mikor vittük be a kiságyba kicsit sírdogált,de 1/4 21ó-ra el is aludt:))fél éjfél felé ébredt megint atán majd csak hajnali 5 ó körül:))....most édesen játszik de lassan megyünk ki a levegőre egy kicsit .......átaluni az éjszakááát???de j óis lenne de sajna még azt hiszem messze van nálunk:))a héten én sm voltam méreckedni majd a jövő hétem és akkor megejtjük a 3 hónapos vizgálatot is a védőnőnél.....

84. martica (válaszként erre: 83. - Edit78)
2006. nov. 23. 09:06

Sziasztk!

a mai este nehezen indult, de kilencre elaludt/7-től/ majd éjfél, három ,hatos kelések...:-))

viszont napközben kezd kisangyalt jászani! eszik,játszik alszik, alig sírdogál!

Mi em járunk méretni,mivel a "doktornéni" ilyesmikre nem ér rá, ő fontos ember...ithon mérem, most 488 gr voltunk , megdupláztuk a sulyunkat!

83. Edit78
2006. nov. 23. 07:56

a tegnap esti altatás nálunk sem ment simán, sírdogálás, hányózgatás, 3/4 órás küdés, de fél10-re csak el tudott aludni, és átaludta az éjjelt.

azért lehet fokozni, mert az én megfázásomhoz jött, hogy belázasodott a férjem is. lassan kiteszem a kórház táblát. :(

deccs! hogy ment éjszaka? és nálatok martica minden ok? mikor mentek méretni? mi asszem kihagyjuk a héten.

82. deccs
2006. nov. 22. 15:58

köszönöm h válaszoltatok.örülök h nem csak nekem van ilyen problémám..:)

kíváncsia várom a ma estét:)

majd leírom milyen volt......:)Martica!a homeopátiás dolog nekem bejött!egyébként nekem sem eszik mindig rendeen van h csak nyammog:)2 hete volt 5330gramm vagyi 2 hónaposan......

81. Edit78
2006. nov. 22. 13:40
tudom, hogy zsákutca. :)
80. Edit78 (válaszként erre: 78. - Deccs)
2006. nov. 22. 13:40
nálunk csak 1szer volt ilyen, karomban cicizve aludt el, visszatettem kiságyba, és aludt, de zaklatottan. szerintem, ha nem beteg, ki kellene vhogy bírnotok, hogy kiságyban aludjon el és ne a karodban, mert az hosszútávon zsákucca.
79. martica (válaszként erre: 78. - Deccs)
2006. nov. 22. 09:18
nyugi! mi is ezt csináltuk mostanában! napokig molyoltunk vele, kézben elalszik, ábyban sír. mindig visszatetük,egy kis játék után, vagy ha nagyon zokogott,kapott egy kis "komfortcicit" aztán megint irány az ágy!ahogy jött úgy el is mult ez a gond! talán az időváltozás,vagy telihold, vagy egy rossz álom vagy a manó tudja mért?
78. deccs
2006. nov. 22. 08:30

S.o.s.

Ha valaki tud tanácsod adni sgítsen mit tegyek!??

tegnapelőttig minden rendben ment ,fürdi után cici és kb 1ó belül alvás vittem be a helyére a kiágyába.Valami megváltozott mert 2 éjszaka nem akar cici után megmaradni a kiságyban ,pontosabban fürdi,kaja elalszik a cicin mint szokott de most mire le akarom tenni a kiságyába sír de abban a pillnatban h felveszem elhallgat.Ismét kezemben elalszik de mire le akarnám tenni hiszti!Nem tudom mit hogyan kellen csinálnom h meg is maradjon a kiságyban .magunkhoz nem akarom tenni mert odaszokik .....sokat van kézben??másképpen altassam??ne hagyjam cicin elaludni??? segítsen aki tud!!!!!

77. martica (válaszként erre: 76. - Edit78)
2006. nov. 21. 14:58
ma reeggel 1/2 9 kor keltünk! ettünk kb fél óránként pár kortyot, most kb 3 órája alszik a nyitott ablak alatt, csak én fagyok kockára:-))) bogyók megvannak,este kezdem, teát szülés óta iszom! "rettentően finom" mért nem lehet valami jóizű ami használ? no mindegy!
76. Edit78 (válaszként erre: 75. - Martica)
2006. nov. 21. 11:59

tejen szerintem ne aggódj! amikor kéri tedd mellre, és az "okos cici" tudja, hgy többet kell termelnie. (ezt ajánlották nekem is, bejött.) én minden nap iszom szoptatós teát. nem Naturlandost, mert az 2szer olyan drága, és ugyxanolyan isteni ízű mint a Herbáriás tejserkentő tea. meg kölest szoktam még enni. állítólag az is fokozza.

este fél9kor kidőlt Ádám, nem erőltettem a cicit, el is aludt, és átaludta az éjszakát!!! hálát rebegtem reggel. most de olyan mohó volt, hogy eddig 3 pulcsit hányt össze. sebaj, most alszik. tarts ki!!!!

75. martica (válaszként erre: 74. - Edit78)
2006. nov. 21. 11:53

Hát én is elkiabáltam!:-(

két napja nem alszunk szinte semmit napközben, estére tiszta hisztik vagyunk... Enni sem nagyon akaródzik, csak nyammog. tej van, csqk nem tudom elég-e? most próbálkozom egy homeopatias bogyóval, hátha segít!Éjszaka mindig kelünk,kétszer,de van mikor háromszor.. lassan állva alszom

74. Edit78 (válaszként erre: 71. - Martica)
2006. nov. 20. 09:28
mázlista. nálunk csüt du óta nem mennek jól a dolgok. szombaton este 9-kor elaludt, de éjfélkor és fél4-kor is felébredt, és szopizott. elég ko voltam tegnap. és ma éjjel is felébredt. du sem aludt jól. nem tom, mi lesz. lehet, hogy kevés/gyengébb a tejem, és nem elég neki? vagy "csak" kisbaba?
73. deccs
2006. nov. 19. 10:38
tud vki olyn diétát amit szoptató kismamák is csinálhatják??
72. deccs
2006. nov. 19. 10:29

Edit78!!köszi a segítséget a DM ügyben.Emese már kicsit jobban alszik de így is 4-5 órát tud csak éjszakánként de még mindig jobb mint a 2órai kelés:))

nappal nyugodt és zerncsére nem is hasfájóscicizik rmélem még sokáig.....

szisztok

71. martica (válaszként erre: 70. - Edit78)
2006. nov. 17. 14:00
már minden rendben! most hogy jó az 8idő,állandóan lennt van a téren , nagyokat alszik?-)))
70. Edit78 (válaszként erre: 69. - Martica)
2006. nov. 17. 11:56
sajnálom, hogy ilyenek az éjszakáitok! megnyugodott már? vagy még mindig karban szeret legjobban lenni? hogy birod? a mai nálunk sem ment egyszerűen! eddig csak 1 ilyen volt, persze a férjem ma ment vizsgázni Pestre. (nem is csodálkoztam)
69. martica (válaszként erre: 64. - Edit78)
2006. nov. 17. 08:11
Szia mi 14.-én kptuk a szurit, nem lettünk,lázassak.utána aludt egyben.kb 5 órát,viszontaztán elszabadult a pokol! Ha valaki föléhajolt a pelenkázón,vagy az ágyon,órdított,csa kézben volt nyugodt.Alvás szinten, sajna visszatértünk az éjjeli felkeésekre.-(A változás csak annyi,hogy már 4 órátis alszik egybe.
68. Edit78 (válaszként erre: 66. - Deccs)
2006. nov. 16. 16:58

szia.

bemész DM-be, kérsz 1 adatlapod. kitöltöd+a szül. anyakönyvi kivonat fénymásolatával együtt elküldöd a megadott címre. kb 2-3 hét múlva kapsz 1 levelet, hogy mikortól veheted át a kezdő csomagot az általad megjelölt DM üzletben. elég jó a kuponfüzetük.

67. deccs
2006. nov. 16. 16:40
mennem :)
66. deccs
2006. nov. 16. 16:38

Sziasztok!!

Én most csatlakoztam be .2006.09.01-én szültem meg kislányomat Emesét,Most hírtelen csak egy kérdésem lenne engem a DM bababonusz program érdekelne konkrétabban.Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném.Több téma is érdekel majd még fogok jelentkezni hozzá szólni a témákhoz csak most a kis csaj ébredezik és menem kell.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook