Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2006. júniusi gyerekek fórum

2006. júniusi gyerekek (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
3025. csillu77 (válaszként erre: 3023. - Csehe)
2009. aug. 26. 22:29

Tök jó, hogy ennyire bejött az ovi Lucának! Remélem ez így is marad még sokáig.

Mi csak 31-én kezdjük, kíváncsi leszek, az óvónénik nagyon bíztattak. Laci is várja már nagyon.


Régóta nem jelentkeztem, sok volt a jövés-menés, a gyerekek a nagyszülőkkel nyaraltak, ilyesmik. Most van egy hetünk visszarázódni a hétköznapokba, csak sajnos a hosszú hétvégén betörtek hozzánk. Szerencsére nincs komoly kárunk, kevéske pénz, meg ékszer tűnt el, sokkal rosszabb maga az érzés, na meg a rumli, amit hagytak...

3024. Zsu77 (válaszként erre: 3023. - Csehe)
2009. aug. 26. 17:18
Örülök, hogy ilyen ügyesen vettétek az akadályokat. Kíváncsi leszek nálunk, hogy megy majd.
3023. csehe (válaszként erre: 3022. - Zsu77)
2009. aug. 26. 16:38

Na, igen, képben vagyok, pedig pénteken nagy főzőcskés parti volt a falunapok alkalmából... :)

Luca elsőre olyan jól érezte magát, hogy mikor másodszorra mentem érte, még megkérdezte, hogy maradhat-e. :) Este meg olyan csalódott volt, hogy nem mentünk vissza ebéd után. Nagyon szeret ott lenni, az óvónénik meg csak áradoznak... Örülök ám neki, bár az elején kis gyomorszorításom volt, hiányzott azért.

3022. Zsu77 (válaszként erre: 3021. - Csehe)
2009. aug. 26. 08:09

Nagyon szuper! Biztos tetszik majd Neki, Luca olyan kis barátságos kislány.

Hozzánk pénteken jönnek az óvónénik családlátogatásra. Hozzák az ovis jelet. Az egyik óvónénit nagyon jól ismerjük, a másikat épp csak futólag. Mindketten remek pedagógusok és megbízható, kedves emberek.

Eszter majd szeptember közepén kezdi, egyenlőre még csak ebédig lesz, aztán, ha lesz kedve ott alhat. Az ovi az utcánk végén van és Nekem a szüleim továbbra is besegítenek. Nem létfontosságú, hogy egész nap bent legyen.

Jó volt ez a hosszú hétvége, csak szombat vasárnap Eszter apujánál, vagyis mindenki a mamánál volt. Hiányzott, de jól érezte magát.

Így, hogy a kislányt már 2 hetente elviszi az apja, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot az ösi "rokonokkal" és hát Te tudod, hogy miért lenne kellemetlen engem is vendégül látni:)))

3021. csehe (válaszként erre: 3018. - Zsu77)
2009. aug. 25. 08:00

Mi jól eltöltöttük a sok napot. Lejött Pestről egy itt a hoxán megismert csajszi a kislányával, és voltunk velük Balcsin, meg másnap Agárdon a termálfürdőben. 20-án meg Ősiben is voltunk, tudod, búcsú volt. Szóval nem unatkoztunk.

Tegnap megvolt a szülői értekezlet, ma pedig Luca kezdi az ovit!!!! Már elsőre ott is marad pár órát. :)

3020. Zsu77
2009. aug. 19. 13:50

T. apukának nem nagyon tetszett, hogy Esztert nem engedem valami gyerekmodel vagy mi a szösz fotózásra. Nem is értem, hogy miért nem utasította vissza, leül tárgyalni, meg telefonálgatni ennek ügyében. B.sszus az nem érdekli, hogy kapott-e oltást, vagy mikor kezdi az ovit....stb.

Mindenesetre kategorikusan kijelentettem, hogy nem egyezem bele.

Ti belemennétek egy ilyenbe a helyemben? Azért ismeritek a helyzetünket. Kell ezért duzzogni rám?

3019. Zsu77 (válaszként erre: 3017. - Cinka)
2009. aug. 19. 13:46
Te ki csvargó! Hát merre voltál ennyi időn keresztül? Mi van veletek? Jövő héten ovi, rá egy hétre pedig suli jön. Megy a lázas készülődés? Ti mi jót csináltok ebben a pár napban?
3018. Zsu77 (válaszként erre: 3016. - Csehe)
2009. aug. 19. 13:44

Igazad van, addig semmi értelme amíg Luca be nem szokik az oviba. Aztán amikor már beállt a rend lehet keresgélni. Mostanság nem egy egyszerű dolog munkát találni.

Néha nekem is tele van a hócipőm, de minig arra gondolok, hogy milyen sok ember örülne, ha egyáltalán lenne munkája.

Olyan jó, hogy a 4 nap, csak az a rossz benne, hogy Eszter a szombatot és a vasárnapot az apjánál tölti. De.10-kor viszi és másnap 18-ra hozza. Legalább most van még előtte 2 napunk.

Mi jót csináltok ezen az igen hosszú hétvégén?

3017. Cinka
2009. aug. 18. 11:19
Jövő héten oviiiiiiii :D Apa már alig várja, jön neki a szabadulás :DDDD
3016. csehe (válaszként erre: 3015. - Zsu77)
2009. aug. 15. 08:51

A munkát keresem, bár nem túl nagyon, de így sincs. Majd, ha megy az ovi, majd belehúzok.

Mi lenne, ha boltolnánk ruhákat?

3015. Zsu77 (válaszként erre: 3014. - Csehe)
2009. aug. 14. 13:24

Egy hete szinte éjt nappallá téve járom az országot, dolgozok. Tele van a hócipőm.

Ma reggel voltunk Eszterkével oltáson, kullancs elleni 2. adag. Nagyon ügyes volt egy picikét sem sírt. Ezt az adagot is a karjába kapta.

A doktornéni jól megvígasztalt, miszerint a mi szuper ovinkban tetűt találtak. Hurrá! Eszternek derékig érő bongyor haja van. Az a r.hadt tetű pedig imádja a puha, tiszta hajacskát. Szóval egyenlőre húzom ameddig lehet.

Nálunk oviszsákot ill. tisztasági csomagot kell beszerezni. A fogmosáshoz szükséges dolgokat az ovis pénzből veszik meg. Biztosítást kell még befizetni, váltócipő és persze kényelmes ovis ruhák, cipők. Esőkabát, széldzseki, gumicsizma stb. Eszternek mindenből újat kell venni, mert amiket tavasszal vettem egyet sem tudok ráadni. Mivel sokat vannak kint kirándulni, ha esik, ha fúj, mindenféle túra cuccokat is be kell szereznem. Na, de hát ezt mindenkinek kell, nem nyafogok.

Csehe, hogy állsz a munkakereséssel? Vagy majd inkább csak akkor kezdesz el keresgélni, ha Lucát beszoktattad az oviba?

3014. csehe (válaszként erre: 3013. - Zsu77)
2009. aug. 7. 08:51

Sziasztok!

Én is csk néztem, de senki nem járt erre... :(

Luca is készül az oviba, de már mióta! Már én is be akarom szerezni a szükséges felszerelést, meg jó lenne az ágyneműt is megvarrni. Nektek mit kell vinni?

Zsu, azt meg tudod mi a véleményem Eszterkéről, meg az apjáról is... Tök jól csinálod. :)

Hőség? Utálom!!!

3013. Zsu77
2009. aug. 3. 13:32

Sziasztok!

Gyakran benézek, de írni nem igazán volt időm. Ma egy kicsit lazább napom volt, így nézegettem oviszsákokat. Eszeme jutottatok, hogy ugyan Ti készültök-e az oviba, vagy már járnak is a kicsik. Eszter nagyon várja, aztán, amikor már kötelező lesz járni mi marad ebből a lelkesedésből:)

Nem most, hanem előző hétvégén az apjáéknál aludt. Nem okozott neki valami nagyon-nagy örömöt, de azért jól érezte magát. Ahogy mondta: Jó volt apánál....egy kicsit....egy kicsit nem. Szegénykém kicsit nehezen dolgozza fel a helyzetet, de sok kisgyereknél ez sokkal rosszabbul megy.

Volt egy-két kellemetlen helyzet is pl.: megkérdezete, hogy : anya te patkány vagy? Majd este teljesen magától kivallotta, hogy az apánál lévő lány monda, hogy anyád egy patkány. Persze ezek a kicsik még hantáznak, de azért ilyet nem. Hol hallott volna ilyen megjegyzést emberre?

Na mindegy, majd mindent megold az idő és Eszterke okos kislány, bízok benne.

Mi jót csináltok ebben a nagy hőségben? Mi tegnap csak este dugtuk ki az orrunkat, mert egyenesen égető volt a szél, mint egy szárító kemencében.

Remélem jártok erre és írtok pár sort.

3012. chrisné
2009. júl. 3. 10:02

Sziasztok!

Régen jártam már erre! Sok a dolog! :)


Boldog szülinapot kívánok minden kölyöknek! (Öregszenek szegények.)


Krisz már olyan nagyfiú. Sokat önállósodott, ami nagyrészt az ovinak köszönhető. Gyűri ám rendesen!


Csajok, engem is menesztettek a munkahelyemről! Most munkanélküli vagyok, de azért munkám van rendesen, csak ugye nem hivatalos.


Amúgy jól vagyunk, semmi említésre méltó. Jó lenne mozdulni valamerre (költözni innen), de most olyan sz.r a helyzet, hogy örüljünk annak, ami van. :(


Puszilok mindenkit!

3011. Zsu77
2009. júl. 2. 15:17

Sziasztok!

Kicsit megint leült a fórum, de hát ilyen melegben mit is várunk.

Holnap Kaposvárra megyek, mert van egy csomó papírmunka, átadáshoz készülődünk. Szegény Eszter minden nap 11-ig is felvan, mert annyira akar velem játszani. Remélem nem sínyli meg, próbálok minnél több időt hasznosan eltölteni vele. Nem is említem a lelkiismeret furdancsot ami gyötör. Lehet, hogy csak én parázok, de az is lehet, hogy valami nyugisabb munkát kellene keresnem.

Eszter apjával volt egy kis vitánk, mivel elkezdte az ellenem nevelést. Ami nagyon könnyen megy, hisz Eszter ugyan olyan, mint ő. A lazaságot az újat mindketten nagyon szeretik. Nem tudom lett e foganatja, hogy ezzel a kicsinek árt, majd meglátjuk.

Kinél mi a helyzet? Nyaralás? Munka? Gyerekek?

3010. csehe (válaszként erre: 3009. - Zsu77)
2009. jún. 25. 22:20

Szuper, ha Eszter ilyen jól veszi az akadályt. :9

Munka továbbra sem.... :(

3009. Zsu77 (válaszként erre: 3008. - Csehe)
2009. jún. 25. 14:11

Köszönjük szépen!

Kicsit eltüntem, sok dolgom volt és jártam az ország déli területeit. Holnap is Kaposvárra megyek, onnan meg Komlóra. Olyan fáradt vagyok, hogy szinte remeg a kezem és a lábam.

Nagy dolog történt hétvégén: szombaton délután apuka elvitte Esztert. Este hozta. Nagyon jól érezte magát. Nagyon izgultam, szerintem éveket öregedtem azalatt a pár óra alatt, de azért örültem, hogy jól elvoltak. Most szombaton is elviszi. Sajnos, ha tetszik, ha nem ennek így kell lennie. Még mindig jobb, ha így megy, mintha visítana értem. Persze azért este már rajtam lógott, de ez természetes. A barátnő nem nagyon lopta be magát Eszterke szívébe, sőt talán kicsit ellenszenvezik vele. Hiba volt így először őt is belevonni, de ez legyen az ő gondjuk. Eszterapu kicsit pozitívabb hozzáállást mutat kommunikál velem. Na ez nem azt jelenti, hogy haverok vagyunk, de sokkal jobb, mint az eddigi viselkedése. Remélem így marad.

Tegnap a sógorom volt nálunk a barátnőjével. Semmi különös, túléltük.

Ki merre jár? CSehe munka ügyben mi a helyzet?

3008. csehe
2009. jún. 19. 11:37

Sziasztok!

Mi is boldog szülinapot kívánunk minden szülinaposnak!!!!

Túlvagyunk a 3 éves tesztelésen, és Lucát teljesen átlagos méretűnek nyilvánították, pedig csak 93 cm, és 14 kiló. :) viszont egyéb téren fejlettebb a korosztályánál.

Jól vagytok mindenki?

3007. Zsu77 (válaszként erre: 3003. - Cinka)
2009. jún. 17. 12:14

Elveszett bárányka, de jó, hogy előkerültél!

Örülök, hogy jól vagytok, persze a nehézségeket leszámítva:)

Enike is jó magas. Eszter 111 cm, így ő is jócskán kilóg az átlagtól. Nem baj, csak egészségesek legyenek.

Mi sem vettünk lakást, nem túl biztató helyzetünk volt még pár hete is. Talán lassan talpra áll a cég, bízván, hogy sikerül pár nagyobb munkát megszerezni. Így nem mertem belevágni egy hitelbe. Ráadásul kezdődik az ovi, ami nálunk igen húzós és már a Gyes lejártáról is megkaptuk a határozatot.

Nem könnyű senkinek sem, ahogy az anya szokta jellemezni azokat a napokat amikor Eszterrel nem lehet birni: A túlélésre játszunk.

3006. Zsu77 (válaszként erre: 3004. - Csillu77)
2009. jún. 17. 12:08

Köszönöm szépen Eszter nevében is. Minden rendben van, abár kis drágám megint pöttyös, de most tudom, hogy a tejtől van. Tej érzékeny, de a műzlit csak tejjel szereti. Próbáltam már joghurttal, szója tejjel, nem jön be neki. Nem lett volna gond, ha egy pár falatot eszik, de kihasználta a szüleimet és mindenkitől kért egy kicsit. Annyira ügyes, tudja, hogy nem ihat tejet, de a műzlinek nem tud ellenállni. A sima Nestlé Fittnest szereti, semmilyen csokis, vagy édeset nem eszik meg. Ezt meg imádja.

Eszter Lacihoz képest egy vasgyúró:)

3005. Cinka (válaszként erre: 3004. - Csillu77)
2009. jún. 16. 20:24
Csillu, gondolom nálatok Anna is otthon marad a nyáron. Ő még nem megy suliba? Bocsi, de most nem tudom, mennyi idős. Sokszor a magaméin is gondolkodnom kell, úgy szaladnak az évek... :))))
3004. csillu77
2009. jún. 15. 21:13

Eszterkének nagyon boldog szülinapot kívánunk! Remélem jól vagytok, jó pár napja nem jelentkeztetek.


Cinka, tök jó, hogy előkerültél! Nem semmi nagy lány lehet Enike! Laci 102,5 cm és 16 kg volt szerdán, Anna 3 éve ugyanilyen magas, de egy kg-val könnyebb...

3003. Cinka
2009. jún. 11. 23:15

Sziasztok!


!!! ***Szülinapos*** gyerkőcöknek sok-sok boldogságot kívánunk!!! Ki megy közülük oviba?

Enike őszig itthon marad Lacival. Laci nagyon belejött az anyaságba :DDD Voltaképpen én "csak" dolgozom, ő meg neveli a gyerekeket és vezeti a háztartást :))Már a főzést is átvette. Szerintem ha rajta múlna, ez így maradna mindig, már megpengette, hogy lehetne még egy baba. Na mondom, azt már nem.:)Meg hát anyagilag húzós, hogy csak én keresek...aztán meg nem sokat találok :DDD

Itt vagyok még a gyerekkönyvtárban, ez jó, mert a gyerekek között sosincs bajom.A felnőttekkel nem jövök ki, sajnos tavasszal a kedves munkatársak hadjáratot indítottak ellenem, gondolom irigységből meg féltékenységből,nem mintha tudnának bármit is jobban. Eléggé megviselt a dolog.

Enike most volt a 3 éves vizsgálaton, 108 cm. Van a babaszobán egy grafikon, talán ti is töltöttétek, azon látszik, hogy a méretei mennyire az átlagosak felett röpködnek. :)Amúgy tiszta apukája minden téren, kivéve a fütyit. :))) Luca most fejezi be a 3. osztályt. Mostanra kezdenek összecsiszolódni a húgával, sok közös játék és persze civakodás is van.

Költöznünk sajnos nem sikerült :(( De most talán jobb is, muszáj szegény anyukámra támaszkodnunk.

Visszaolvasok, mizu nálatok.

3002. csehe
2009. jún. 11. 21:25

Luca nevében nagyon köszönjük a jó kívánságaitokat!

Ma volt a bababuli... :)

3001. csillu77
2009. jún. 10. 21:47

Kicsi Luca! Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked és minden elképzelhető jót a jövőre!

Csillu és a gyerekek

3000. Zsu77
2009. jún. 10. 10:55

Kedves Luca!

Születésnapod alkalmából nem kívánunk egyebet, Minden lépésedet kísérje szeretet! Arcodon derû, lelkedben nyugalom, Légy boldog ezen a napon!

Eszterke és Zsu

2999. csehe
2009. jún. 8. 22:03
Boldog szülinapot Lacikának! :)
2998. Zsu77
2009. jún. 8. 11:58

Kedves Laci!

Szinte egy pillanattal ezelőtt születtél, családod legnagyobb örömére épen és egészségesen és ma már a 3. szülinapodon köszönthetünk. Sok szeretettel gondolunk Rád: Eszterke és Zsu

2997. csillu77
2009. jún. 7. 21:19

Zsu, köszönöm szépen a jókívánságokat!


Csehe, :-(... Remélem hamarosan megoldódik a helyzetetek.

Mit mondjak? Én örülök, hogy még nem kell egy évig visszamennem, mert elég cikis lesz a helyzet. Kihagyok 7 évet és nem tudok Bp-en dolgozni. Járna egy csomó szabadság, de nem tudom, hogy mennyire verhetem az asztalt. A törvény elvileg engem véd, de akkor sincs hozzá sok kedvem. És akkor még itt is beindul majd a keresgélés.


Nálunk szerencsére nincs semmilyen allergia, bár Anna rengeteg zöldet-pirosat eszik. Laci is rákapott végre a gyümölcsökre, igaz, hogy csak pár szemet eszik, de már ez is több, mint az eddigiek. Ági is nagyon szeret mindent, amit mi eszünk, pl.tegnap lagziban voltunk, a tortán kívül mindent végigkóstolt és eszegetett.

Az utóbbi hetekben a barátnőm esküvőjére készítettem ajándékot minden szabad percemben, aztán meg az előkészületekben segítettem, amit tudtam. Jó lenne most egy kicsit szusszanni, de be kell pótolnom az elmaradt házimunkát, meg a kertben is rengeteg a dolog...

2996. Zsu77 (válaszként erre: 2993. - Csehe)
2009. jún. 4. 14:14

Tudod, hogy ez hülyeség. Vannak persze akik nem akarnak dolgozni, de annak ott van pár gyerkőc akikkel nem 8 óra kemény munka van. Aki meg vissza akar menni, annak lehetőségei nincsenek. Sajnos még annak is nehéz akinek megmarad a munkája, mert nem tudja hová tenni a kicsit.

Nálunk NATO-s munkatársakat keresnek, ha még keresnek. ill. ma volt bent egy nő aki műszaki előkészítőnek jelentkezett.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook