Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2006. júniusi gyerekek fórum

2006. júniusi gyerekek (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
2935. Zsu77 (válaszként erre: 2934. - Csehe)
2009. febr. 25. 08:32

Megint divatba jött ez a határozott idejű szerződés. Részben jó, mert legalább munkája van, de sajnos kevés esetben hosszabítják meg a szerződést. Abár mostanság inkább a próbaidőkkel játszanak. Felveszik a dolgozót és amint letelik a 3 hónap se szó se beszéd elküldik, majd a helyére megint vesznek fel embert 3 hónapig. Rettenetes helyzetek vannak.

Tegnap jó kis utam volt. Pécsre mentem, reggel 6-kor indultam és negyed 12-re értem az irodába. Majd másfél órát töltöttem a Mecsekben. Semmi extra nem volt, nem takarították a 6-s utat és a kamionok elakadtak. Persze kikerülni ki lehetett őket, de kilométereken kereszül álltak az autók és várták a csodát. Persze rám mutokattak ordítottak, hogy kielőztem őket, de legalább én mertem menni abban a pár centis hóban. Minek ülnek olyanok autóba akik egy kis nyálkától beijednek:(((

2934. csehe (válaszként erre: 2933. - Zsu77)
2009. febr. 23. 22:10

Na, csak időlegesen oldódott meg a kérdés, határozott idejű szerződést kapott...

Már pedig én minőségezni akarok!!! :)

2933. Zsu77 (válaszként erre: 2932. - Csehe)
2009. febr. 23. 11:26
Nagyon örülök, hogy legalább Neki megoldódott a munkahely kérdés. Sajnos mostanság nincs valami nagy kereslet munkaerő piacon, főleg az olyan speciális területen amiben Te is mozogsz. A cégek a túlélésért küzdenek és az a tapasztalatom, hogy a minőség kérdésére fordítanak a legkevesebb energiát, pénzt.
2932. csehe (válaszként erre: 2931. - Zsu77)
2009. febr. 18. 14:57

Nem volt ám annyira beteg, csak nem vagyunk ehhez hozzászokva, és nem is akarunk. :) A hiszti számomra rejtély, de maradjon is az, ara sem tartok igényt.

Ne is mondd ezt a válság dolgot! Hogy fogok én így dolgozni????

Ja, mondtam már? Zolinak van melóhelye... :)

2931. Zsu77 (válaszként erre: 2930. - Csehe)
2009. febr. 17. 10:32

Jaj, de jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy Luca ilyen beteg volt. Biztos a hiszti is ez miatt lehetett, kimerült és ingerlékenyebb.

Lakás téma egyenlőre áll. Meglátom, hogy jövünk ki így kevesebb pénzből. Gondoltam kérnék a főnökömtől, a nagytól, egy kis béremelést, de látom milyen nehéz helyzetben van a cég így most mindenki örülhet, hogy egyáltalán van munkája. Még a jövő hónapban is lesz egy kör leépítés. Az elmúlt 2 év alatt negyedére csökkent a dolgozói létszám:((( Ez persze a válságban mindenhol így van.

2930. csehe (válaszként erre: 2929. - Zsu77)
2009. febr. 17. 08:36

Sziasztok! Itt vagyok, csak Luca beteg! volt, mint még soha. Persze nem kell tragédiára gondolni, csak a szokásos orrdugulós, köhögős mutatvány, csak nem 2-3 napig, hanem 1 hétig. És ehhez nem vagyunk hozzászokva. Tegnap meg olyan hisztit levert az én kedves kislányom, hogy csak lestem, szerintem a világ legnagyobbja volt. Remélem ebből a fajtából az utolsó is, mert ezt sem bírom. :)

Lakástémával mizu?

Ovi, Luca imádja, mikor visszük a flakonokat, be szoktunk menni pár órára, az óvónéni szerint teljesen óvódaérett, és vezetőtípus... Remélem nem lesz vele majd gond.

Jobbulást a betegecskéknek, együttérzek.

2929. Zsu77 (válaszként erre: 2906. - Csehe)
2009. febr. 16. 15:52
Merre vagytok? Csak nem betegeskedtek? Csillun és rajtam kívül senki sem jelentkezik:((((
2928. Zsu77
2009. febr. 16. 15:50
A hétvégén nem volt "apuka", sajnos nem ért rá. Majd e hét szombaton jön. Mindezt Anyával és Eszterrel beszélte meg, mert én nem tudtam felvenni a telefont. Eszternek mondta, hogy nem tud jönni, de jövő szombaton jön. Sütyi, Eszter még nem tudja az időt behatárolni. Erre az én kislányom se szó se beszéd lerakta a kagylót a helyére és azóta meg sem említi.... Gondolom rosszul esett a kis szívecskéjének.
2927. Zsu77 (válaszként erre: 2926. - Csillu77)
2009. febr. 16. 15:46

Remélem nem lesztek nagyon betegek. Jobb is, hogy egy kicsit pihensz, vigyázz magadra, mert 2 beteg gyerkőc mellett teljesen kimerülsz.

Látom ez az ovi kérdés nálunk nagyon egyszerű, mármint hozzátok képest. Mindig elmondom, de most is csak ismételni tudom magamat: Le a kalappal előtted! 3 gyerek, férj, családi ház...mindez segítség nélkül, nem kis teljesítmény.


Eszter az első 2 héten szeretett menni, aztán 1 hétig nagyon nem, a végén pedig egészen belejött. Persze akkor picike volt, és egy elég zűrzavaros helyzetben éltünk. Talán most már nyugodtabbak vagyunk és már természetes, hogy anya dolgozni jár. Abár a múlt héten minden reggel sírdogált utánam, de hamar megnyugodott és mosolyogva integetett.

2926. csillu77
2009. febr. 16. 15:07

Az ovi nálunk bonyolult ügy, egy sor hosszú távú döntést most kell meghoznunk vele együtt. Néha azt kívánom, bárcsak egyszerűbb lenne az életünk, de hát 3 gyerekkel már csak így lesz...


Szóval van tőlünk 10 percre egy ovi, Anna oda jár. Sajna pont az ő óvónénijeivel nem vagyunk megelégedve, nem csak én, hanem az egész szülői gárda. Mindenki összeszorított fogakkal várja, hogy vége legyen már az évnek, ki azért mert iskolába megy, mi meg azért, mert jövőre a mostani középsős csoportba fog járni a gyerek, ahol fiatalok és lelkesek az óvónénik. Na de ha Anna végez náluk, ők kapják majd az új csoportot, azaz Laci is hozzájuk járna 3 évig...


Ha meg máshová visszük, nehéz biztosra menni, hogy felveszik-e, itt minden ovi fullon működik. Ráadásul kocsival vagy busszal kellene vinni, Anna meg egy évig még biztosan maradna itt. A következő évben pedig ő iskolába megy, abból is van egy itt az ovi mellett, de csak 4 osztályos, jókat hallani róla, de mégse túl népszerű. Ha nem ide, akkor jó lenne, ha legalább Lacival egy környékre járnának, egyelőre nem bírtuk még eldönteni, hogy legyünk-e merészek és vigyük el őket távolabbra, mikor arról sincs több infónk...


Szóval elég összetett az ügy, apa az újra szavaz, én meg nem szívesen váltanék, mert így is nehéz lesz őket ide-oda hurcolászni. A nagyszülőkre, apára még egy ideig nem számíthatok.


Szerintem ne aggódj Eszter miatt, csak készítsd fel az ovira, amennyire tudod. Beszéljetek a szabályokról, lehetőségekről, ismerkedjetek meg jobban a gyerekekkel is és akkor nem lesz baj. Nehéz napok biztosan lesznek, mindkettőtöknek, reméljük nem sokáig.

Amikor bölcsibe járt Eszter, nem volt gond?

2925. csillu77
2009. febr. 16. 14:21

Zsu, apuka viselkedésére már nem lehet mit mondani... Majd Eszter elintézi:-)))


Remélem mindenki rendben van, eddig mi is jól voltunk, mintha most kezdenénk megbetegedni.:-( Ági szombaton, Laci vasárnap reggelre lett náthás, szerencsére most alszanak. Most pedig bennem is bújkál valami, fáj a fejem és kedvetlen vagyok. Lenne egy csomó dolgom, de jobbnak láttam kicsit lepihenni, mint folytatni a takarítást...

Csak azt remélem, hogy apa és Anna megússzák.


Hát igen, Ági baba már 7 hónapos, már nem is annyira baba, hanem kisgyerek. Érdekes módon ő egész más, mint a nagy testvérei, külsőre és fejlődésben is, ő a mi kis kakukkunk.:-) Mostanra stabilan ül, legszívesebben így játszik, de ha elfárad, nem dől el, hanem elhasal, ma vettem észre, hogy már képes vissza is nyomni magát ülésbe, csak a lábai még összekuszálódnak. Hetek óta kúszik, próbálkozik a négykézlábra állással, igazi kis energiabomba, folyton mozog. 5 hete kap a szopi mellé gyümölcsöt, főzeléket, minden nagyon ízlik neki, viszont alig-alig hízik egy ideje. Szerencsére a védőnő még nem aggódik, csak én.:-S Van már két foga is, ömlik a nyála, ráadásul még mindig bukik, épp ma mondtam, hogy ezt nem bírom, még nem volt dél, de már a 4. garnitúrát adtam rá...

2924. Zsu77
2009. febr. 12. 12:00

Múlt héten pénteken beszéltem anya barátnőjének a lányával, aki óvonéni. Nagy valőszínűséggel Eszterke az ő csoportjában fog kezdeni. Furcsa, hogy szinte most születtek és már az ovi kérdéssel kell foglalkozni. Nálunk 1,5 hónap múlva lesz a beiratás. Nem akarom, hogy a nyáron kezdjen, olyankor nincs rendes korcsoprotonkénti elosztás, hanem egy nagy, vagy kettő vegyes csopot van. Majd szeptemberben. Az lesz még egy remek dolog ahogy Őmakacsságát minden reggel elhúzzuk az utca végén lévő oviba. Már látom magam előtt a reggeli nem akarok öltözni, nem akarok reggelizni, fogatmosni stb. kifogásokat.

Félek ettől az időszaktól, mivel én nem jártam csak 2 hónapig, ki kellett vennem, mert annyira utáltam, hogy reggelente 40 fokos lázat produkáltam, csakhogy ne kelljen mennem.

Talán így, hogy ismerős nei is az ovónéni és a kis barátnője is egy csoportba fog vele járni, könnyebb lesz.

Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?

2923. Zsu77
2009. febr. 12. 11:52
Most néztem meg Ági baba vonalzóját, hihetetlen, hogy már elmúlt 7 hónapos. Mi jó dolgokat produkál? Fogacskák bújnak?
2922. Zsu77 (válaszként erre: 2920. - Csillu77)
2009. febr. 12. 11:48

Sziasztok!

A vasárnapi megnyilvánulásnak az lett az eredménye, hogy nem utalja az eddigi összeget, hanem csak a minimális gyerektartást. Teljesen kiborult a család, na nem azért mert nincs annyi pénz, hanem , hogy bármiért szólok, akkor retorziót alkalmaz. Ráadásul ezt úgy adja elő, hogy a szüleimet is vérig sértette. Mivel leadtuk a földeket, hogy a szüleim csak az Eszterrel legyenek, ez a .... azt mondta, nincs plusz bevételük, ő meg nem finanszírozza az életüket. Micsoda megalázó szöveg, szegény apukám teljesen kiborult, napok óta magába fordult, hogy mondhat ilyen dologot. Voltam ügyvédnél és képzeljétek összeszorított fogakkal kell tűrnünk az aljaskodását. A magyar csjtk. mindenben azt támogatja aki elhagyja a gyerekét, minimális időt tölt vele és minimálisat fizet.

Csillu, ezt már mondták mások is. Teljesen igazad van, kíváncsi leszek, hogy mennyit enged meg neki, hmikor telik be a pohár. Könnyű úgy megengedni dolgokat, hogy nem neki kell takarítani, vagy esetleg másikat venni. Ráadásul egy-két megébredés éjjelente, a korai kelés.... Majd meglátjuk, lehet, hogy magától csökkenti az elvitelt. Legalábbis én bízom a kislányom nyughatatlanságában, makacsságában:))))

2921. csillu77
2009. febr. 11. 18:48
Szerintem a pampers nyugodtan okozhat ilyen pöttyöket. Egyébként a múltkor kellemes meglepetés ért, a tescoban vettünk Lacinak a lila saját márkás pelusból és simán veri minőségben a kétszer drágábbakat. Eddig az olcsóbbat vettük, mert abban reménykedem, hogy ha vackot hord, előbb leszokunk, de akkor épp a másik volt jobban leárazva. Nekünk eddig senkinek se volt gondja egyikkel se, de már sok ilyen sztorit hallottam.
2920. csillu77
2009. febr. 11. 18:43

Sziasztok!


Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Aranyos lehet a leendő apuka. Ebből is látszik, milyen zizi a világ, a kisfiúk épp olyan érzelemgazdagok, mint a lányok, csak ők megtanítjuk elkendőzni...


Zsu, sokat gondolkoztam a múltkori kifakadásodon és őszintén megértelek. Annyi bíztatót tudok mondani hogy a gyerekek sok esetben maguk ragaszkodnak a szabályokhoz, még akkor is, amikor esetleg irracionálisak. Biztosan nehéz lesz majd egy apjával töltött hét után visszarázni Esztert a hétköznapokba, de ez pont így lenne egy gondos nagymama után is. Viszont az első napokban ott is ragaszkodni fog az otthoni szokásokhoz, ebben bízhatsz.:-) Persze, csábító, ha mindent lehet, de egy gyereket ez éppúgy nehéz, mintha tele lenne tilalmakkal.


Nálunk a mindkét oldali nagyszülőknél töltött napok annyira leszívják a gyerekeket, hogy csak na. És persze a mamákat-papákat is, csak azért mert nem mondanak nemet, igyekeznek az unokák minden igényét, szeszélyét kielégíteni... Anyósomék a múltkor másfél nap után teljesen kivoltak, mondták is, hogy nem tudják, hogy bírok én egyedül a három gyerekkel, amikor ők ketten a két naggyal se bírtak...:-)

Remélem érthető, amit itt össszehordtam. Szóval fel a fejjel és bízz a lányodban! :-)

2919. Zsu77
2009. febr. 4. 15:41
Fönököméknél minden rendben van. Elkaphattak egy kis vírust és mivel az első trimeszterben van, gyengébb. Kapott sóoldatot, pihent, most már otthon van. Jó látni, hogy a minden érzelmektől mentes férfi fejét körbevigyorogva majd kiugrik a bőréből boldogságában:D Persze ezt csak egy pillanatra mutatja és már ismét komoly arccal néz:))))))
2918. Zsu77
2009. febr. 4. 15:36
Szerintetek lehet, hogy Eszter a Pamperstől lett ilyen pöttyös? A múltkor (december közepén) vettem 2 cs 6-s méretet. Olyat amelyik támogatja a tetanusz oltást. Több, mint a felét eldobáltam, mert valami nagyon kemény műanyag szerű volt a pelus belsejében. Márcsak pár darab van, de tegnap előtt vettem neki egy másik fajtát. Azért aggódok, mert a pöttyök már nem gyuladásosak, de csúnya lilás-pirosas nyomok maradtak utána. Főleg reggel és fürdés után. Éjjel még pelust hord. Megvallom nem akarok kórházba menni vele, voltunk már épp eleget, de a dokinéni már nem tud semmi okosat mondani. Remélem, hogy ez a baj és a végére érünk a pöttyös időszaknak, de akkor irgalmazzon az ég a pelusgyártónak:P
2917. Zsu77
2009. febr. 2. 14:33

Sziasztok!

Ma ismét elkezdődött a hét, itt az új helyemen. Eddig még nem történt semmi olyan rossz dolog amiért utálnék itt lenni, de a vidéki munka soha nem esett nehezemre. Most más a helyzet. Remélem amint beindulnak a munkák jobb lesz.

Eszter jól van, amióta otthon vagyunk és nem ingázunk szeret kimenni az udvarra, nyugodtabban eszik, nincsenek azok a kezelhetetlen hisztik. Eleven és makacs, de hát én sem vagyok más:)))

Apuka teljes erőbedobással dolgozik az ellenem nevelésen. Szombaton megkértem, hogy ne menjenek messzire sétálni, mert nincs vastagon öltözve a Csöppike és már majdnem 2 órája a napos udvarban voltunk. Kint az utcán pedig elég nagy huzat volt. Az utcánkban lévő játszótér egy életveszélyes terep még felnőtt számára is, így mindig megkérem apukát ne vigye oda (persze ebben benne van az is, hogy ő általában telefonálgat és nem a kicsire figyel.) Természetesen több, mint fél óra múlva már nekem kellett szólnom, hogy ugyan hozza már be a gyereket. Eszter keze úgy elfagyott, hogy a hideg vizet forrónak érezte és a lábán már vörös foltok jelentek meg.

Vasárnap délelőtt Eszterke elmesélte, hogy milyen jó volt köveket gyűjteni apával és úgy ment fel a mászótoronyba, hogy egy csomó üvegszilánk volt alatta. Aztán hirtelen csendben marad és közölte, hogy ez egy vicc volt, mert ezt anyának nem szabad megtudnia, mert anya mérges lesz Eszterkére. Micsoda??????

Berágtam és felhívtam az apák gyöngyét. Normálisan, felnőtt inteligen emberhez méltón kezdtem mondandómhoz és erre amit kaptam, még most sem térek magamhoz. Szóval nem elég, hogy bunkó vagyok, a szüleim szenilisek, a tesómék infantilis család, de még rossz anya is vagyok. Minek kell nevelni egy 2 éves gyereket? Frappáns válaszom: Eszter már 2,5 éves is elmúlt, azért.

Teljesen kiakadtam, hogy mi lesz velünk, ha a nyáron elviheti. Nála nincsenek szabályok, nincs napirend, nincs olyan, hogy nem szabad, nincs aggódás, nincs féltés és arra végképp nem számíthatok, hogy ugyanolyan tiszteletre neveli velem szemben, mint ahogy én ezt EDDIG tettem vele szemben. Ennek vége, mert az anya-lánya kapcsolatot teszem kockára azért, hogy nekik jó kapcsolatuk legyen.

Na most jól kidühöngtem magamat. Csúnya dolog, mert a lányom apja, de ez az ember, mintha a megtestesül gonosz lenne. Az általános emberi normákat semmibe veszi és sajnos a kislányom is örökölt ebből egy jó adagot. Tehetek bármit, jártathatom a számat, lehozhatom a csillagokat, mégis az lesz a jó amit apuka ad. Nincs annál vonzóbb, hogy nincsenek szabályok. Nagyon elkeseredtem.

2916. csillu77
2009. febr. 1. 17:09

chrisné, nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Majd csak megszokja Krisz az ovit, bár mifelénk is folyton van valamilyen járvány... Így azért talán egyszerűbb, hogy otthon próbálsz dolgozni.


Zsu, beleborzongtam, amikor olvastam a hsz-odat. Remélem minden rendben lesz velük és a lakást is sikerül megnézned hamarosan.


Mi most végre rendben vagyunk, itt jókora hó van, rengetegt voltunk kint, van már 3 hóemberünk.:-) És ezerrel készülünk a farsangra, álarcokat, jelmezeket barkácsolok és fánkot sütök.:-)

2915. Zsu77
2009. jan. 28. 15:14

Végzett a főnököm és mivel iszonyat éhesek voltunk leugrottunk ide az iroda alá enni egyet. Már a végefelé jártunk, amikor kapott egy telefont és szinte kiszaladt a vér belőle. A felesége 10 hetes kismama, rosszul lett bent van a kórházban infúziót kap. Így egy pillanat alatt kaptuk magunkat és jöttünk ki. Úgy rohant, hogy mire a sarokra értem már tolatott ki a parkolóból és csak kiintett, hogy majd beszélünk. A Balcsi mellett laknak, úgyhogy nem kis út várt rá innen a belvárosból. Csak bízom benne, hogy nincs semmi komoly baja a kismamának és a babának.

Szóval ma ismét elmaradt a lakásnézés, de most ez a legkisebb probléma:(((

2914. csehe (válaszként erre: 2912. - Zsu77)
2009. jan. 28. 13:10
Kíváncsi vagyok milyen lesz a lakás, és nagy drukk, hogy jót, jó áron, jó helyen tudj venni. :)
2913. Zsu77 (válaszként erre: 2911. - Chrisné)
2009. jan. 28. 10:43

Úgy örülök, hogy jelentkeztél! Egyenlőre tényleg jobb, ha otthon dolgozol. Egy munkahelyen sem örülnek, ha 2 hetente otthon maradsz a beteg kicsivel.

Nagyon ügyes kisfiad van! Ilyen hamar teljesen szobatisztának lenni! Esztert is idegesíti, amikor este pelust adok rá, de reggel amikor leveszem róla, mindig van benne egy kis pisi. Hiába csücsül lefekvés előtt a bilin és még produkál is, álmában mégis becsurrint:))

2912. Zsu77 (válaszként erre: 2909. - Csillu77)
2009. jan. 28. 10:21

Az orvosok "csak" egy eszközt látnak a betegben. Ezt én is tapasztaltam. Utálom amikor egy túlreagáló anyaként néznek rám. Mindenkinek a saját gyereke problémája a legnagyobb. Persze látom én is, hogy van máshol is és jóval nagyobb, mint a miénk, de nekünk a sajáté a legnagyobb.

Talán egy lánynál nem olyan vészes a tyúkmell. Kamasz korában, ahogy cicisedni kezd egész szépen korrigálódik. Ez persze csak egy nyugtatás, mert én is nagyon aggódnék azok miatt amit Te is felsoroltál.

Az úszás nagyon jó, erősödik a hátizma. Esztert is hordanom kell úszni, de majdcsak tavasszal. Ő nagyon nmagas gyerkőc, gyorsan nől és a súlya is nagy. A csontjai és az izmai nem tudnak ilyen roham ütemben nőlni. Szegénykém hasból tartja magát, ennek következtében jó kinyomja a kis pociját, így olyan, mintha sörhasa lenne.

Remélem alakul majd.

Ma ér rá a főnököm megmutatni a lakást. Most egy értekezleten van, amikor végez elmegyünk megnézni. Van egy másik lakás is, de az panel, viszont jó helyen van és az ára is jó. Ráadásul a középiskolai osztályfőnökömé.

Télen nincs annyi munkánk, így az utálatos papírmunkákat gyűrjük. Nagyon furcsa itt a központban. Mindenki mindenkit figyel, mindeki magába zárkózik. 10 évig vidéken dolgoztam, szinte családias környezetben, a kollegáim voltak a 2. család és a jó barátok. Ezek nagyon hiányoznak, de ezt kompenzálja, hogy végre nem cuccoskodunk, otthon lakhatunk és Eszter is sokkal kiegyensúlyozottabb.

2911. chrisné
2009. jan. 28. 08:00

Helló Csajok!

Elnézést kérek mindenkitől, de olyan lusta vagyok leülni írni. Elég sok dolgom van mostanában, jó, ha 5 percre leülök a géphez.

Krisz oviba jár, bár eddig többet volt itthon, mint az óvodában. Most is beteg. Próbálok dolgozni, amikor csak tudok, egyelőre itthon varrok, van is munkám, de jó lenne egy rendes munkahely is. Mondjuk most ez így a legjobb, mert itthon tudok maradni Krisszel, ha beteg.

Amúgy imádja az ovit, csak az alvással vannak gondok, van amikor esze ágában nincs aludni, de ez legyen csak az óvónéni gondja. :)))


Krisz már teljesen szobatiszta, éjszakára sincs már pelusa, nagyon utálta, így gyorsan leszokott róla. Én egyébként nem kezdeményeztem sosem, ő magától lett ilyen. Csillu, ne aggódj, majd alakul nálatok is. Egyébként is egy hős vagy három kicsivel. :))


Jobbulást mindenkinek! Puszi

2910. csillu77
2009. jan. 27. 21:39
Most nézem, Cinka decemberben járt itt, chrisné novemerben... Talán már ovis lett Krisztián, ő meg dolgozik? Tudtok róluk valamit?
2909. csillu77 (válaszként erre: 2908. - Zsu77)
2009. jan. 27. 21:35

Hát, a kedv nem hiányzik, csak az idő. :-(((


Mi szerencsére jól vagyunk, Ági kivételével mind köhögünk, de nincs semmi komolyabb. Laci náthás is, nem hajlandó kifújni, kiporszívózni és se tudom egyedül, ezért félek, hogy megint rámegy a fülére. A bilizéssel sem jutottunk előbbre, bár legalább már sikerült bilibe kakilnia.


Annának nem légzőszervi baja van, hanem tyúkmelle. A páromnak is volt gyerekkorában, de mire felnőtt, szépen eltűnt a mellizmok alatt. De egy 5 éves csontkollekció kislányon rendesen látszik... Ráadásul pár hét alatt fejlődött ki láthatóan. Előszőr nagyon elkeseredtem, féltem a gyereket, nehogy csúfolják, stb.. Egyébként is elég magánakvaló, csendes mintagyerek közösségben. Persze a gyerekorvos és az ortopédus is nagyon lazán vette a problémát, vigyük úszni és kész. Hát most hetente visszük, szerencsére eddig nem kapott el semmit, imádja, alig várja azokat a napokat.


Remélem most már rendbe jön Eszterke, nem irigyellek Benneteket. Lacival néha úgy is iszonyat nehéz, hogy egészséges. Zsu, ne foglalkozz apjával, úgyse tartja be amit ígérget. Bízz Eszterke antennáiban, ha nagyobb lesz, jobban megérti majd a dolgokat.


Hogy áll a lakásprojekt? Milyen a munkád Bp-en?

2908. Zsu77
2009. jan. 26. 13:03
Gondoltam írok már egy hosszabb (na jó, iszonyat hosszú) hozzászólást, hátha kedvet kaptok Ti is egy kis regényíráshoz:)))))))
2907. Zsu77
2009. jan. 26. 13:02

Sziasztok!

Eszterke jobban és a pöttyök is halványulnak. Abár még mindig lilás foltok vannak helyein, de legalább a folyadékkal telt közepük eltünt. Torka nem fáj (kopp-kopp-kopp), de még elég náthás. Az a baj, hogy a víz kijött, de a lerakódás bent maradt, kifújni nem tudja és az orrszívó-porszívót nem használhatom. Iszonyatosan ordít tőle és a mama-papa intézmény legszívesebben boszorkány kivégzést hajtana végre rajtam "rossz-gonosz" anyán. Mivel egyedül nem tudom lefogni, így marad a lerakódás:((((

Nekem megint szörnyen fáj a fülem és a fejem jobb alsó része. Amióta szültem és Eszter apja megnyomta ott és tenyér nagyságú véraláfutás lett, azóta rendszeresen előjön. Minden félévben járok MR-re, ellenőrizni nincs érelzáródás.

Apuka újabb húzása: nem kötötte le Eszter nevére a pénzt, pedig a szerződésben szerepel, hanem mégegy lakást vett magának és hiányzott ez a pénz. Tenni nem tehetek semmit, közöm nincs a pénzhet, majdcsak a kislány szólhat, de ő is csak 18 éves korában.

Aztán megjegyezte, hogy jó példával kell mutatni Eszterkének, el kell járni tornászni. Ja és egy 2,5 éves gyerek ebből mit lát: Anya egész nap dolgozik, aztán hazajön és még elrobog min. másfél órára. Tényleg jó példa lenne. Na az is igaz, hogy egy kicsit meggömbölyödtem, de ez nem függ össze Eszterke gömbölyűségével.

Elárult egy titkot, miután meglátta a tepsiben a 2 db sörben sült csülköt: ő mindig hentesnél vásárol hús. Persze én: Jó neked, mi a zöldségesnél vesszük.

Természetesen nem kérdezte, hogy mit mondott a dokinéni, mi az a gyógyszer amit adok neki stb., stb.

Telebeszélte Esztert, hogy nemsokára elviszi és majd ott milyen jó lesz, ott nagyon klassz dolgokat lehet csinálni, egész nap csak játék lesz és persze milyen aranyos lány a Vivi(nem tudom ő ki, csak sejtésem van). Így Eszter nagyon várja ezt az időt, mert anya mindig dolgozik és nem mindig velem játszik. No comment.

2906. csehe (válaszként erre: 2905. - Zsu77)
2009. jan. 24. 14:41
Szegényke! Jobbulást minden kis betegnek!
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook