Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2005. nyári babák fórum

2005. nyári babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
1120. mtt80
2009. ápr. 23. 15:58

Sziasztok!

Még mindig senki??? Úgy látom már 1 hete csak magammal beszélgetek! :)) Na mindegy, azért remélem mindenki jól van!

Szerencsére Robika azóta is jól van és jár oviba. A húsvéti megfázásból is gyorsan felépült. Az új képeket sajna még mindig nem sikerült feltennem, de ami késik, az nem múlik! :)

Talán a héten én is elkezdem a napló írását. :) Majd kiderül, mi lesz belőle.

1119. mtt80
2009. ápr. 17. 15:08

Sziasztok!


Nagyon el van tűnve mindenki! Remélem jól vagytok!

Megkaptuk végre az oviban készült fényképeket, 4 hét után! Elég jól sikerültek, bár nem annyira, mint a karácsonyiak. Meglátszik, hogy akkor én is ott voltam vele, és akkor olyan szépen mosolygott. Na mindegy!

Tennék is fel belőle, ha végre hajlandó lenne beszkennelni a gép, de nagyon nem akaródzik neki. Szóval ha megjavul, akkor teszek fel egyet-kettőt.

Nálatok milyen árak vannak? Nálunk a 10x15-ös 250 Ft-ba kerül.


Képzeljétek szerdán megszületett az egyik barátnőm kislánya! 3910 g és 52 cm, szép nagy baba! Igaz, hogy túl is hordta majdnem 2 héttel. :) Jázmin Lívia lett a neve. Szerintem nagyon szép neve van. Majd megyünk is látogatni! :)

1118. mtt80
2009. ápr. 15. 15:26

Sziasztok!


Hogy vagytok? Hogy telt a húsvét? Nálunk elég tűrhetően leszámítva, hogy Robika egy kicsit megfázott. Nincs komolyabb baj, csak folyik egy kicsit az orra és volt egy kis hőemelkedése is. Nem tudom holnap megy-e oviba, de ha nem lesz láza, akkor viszem, mert nekem meg mennem kellene dolgozni. Egyébként ügyesen elmondta mindenhol a versikét (Zöld erdőben jártam...) és kapott is érte sokmindent. :)


Amit tőlünk kapott, azt hétfőn reggel kivittem az udvarra és a fűbe dugtam el. Amikor meglocsolt, mondtam neki, hogy nézzük már meg járt-e már nálunk a nyuszi és hozott-e valamit. :) Persze nagy volt az öröm, bár először kicsit be volt kavarodva Manó, hogy akkor hogy tette oda a nyuszi az ajándékot, mivel hogy nekünk vannak igazi nyuszijaink, csak hát azok ugye ketrecben vannak. :)

Ja, és képzeljétek van egy kacsánk is, a férjem találta valahol az országúton. Valószínű leesett egy autóról, ő meg megsajnálta és hazahozta. Azóta kacsánk is van, csak az a baj, hogy a kutyák miatt nem lehet szabadon, csak amikor mi is kint vagyunk.

Így húsvét előtt már volt nyuszi is, kacsa is, mondtam is Robinak, hogy most már csak egy bárány hiányzik. :)


Igen Márti, bizony jobban örültem volna neki, ha végre nem egyedül vártam volna a locsolókat, de hát talán majd jövőre. :)

1117. malacka33
2009. ápr. 11. 12:45

Sziasztok!


Nálunk még mindig minden rendben van. Locsolókat én sem nagyon várok.


De viszont mindenikinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

2009. ápr. 11. 07:24

Sziasztok!


Igen, Anna mindenképp menni szeretett volna a utolsó nap. Tojást kerestek az udvaron, kis díszeket készítettek, jól érezte magát.


Mindenkinek Kellemes ünnepeket, kevés locsolót és jó pihenést kívánok!

1115. pesmár (válaszként erre: 1114. - Mtt80)
2009. ápr. 10. 20:38

Szia Tündi!

Szoktak menni locsolkodni,mert apjuk is szeret menni,és akkor hozzám is jönnek,ahová ők mennek.Mi is vasárnap megyünk anyósékhoz,meg sógorékhoz mennénk,de Dávidka kereszanyja kismama,és ha ők is ott lesznek,hát nem tudom.Itt helyben hétfőn anyut,a két dédit,Danika keresztanyját,és 1-2 barát lenne meglocsolva,és ebből van aki már volt himlős.

Én se vagyok odáig a húsvétért,de a gyerekek miatt még ez van.Mondjuk jobb lenne,ha nem egyedül várnám a locsolókat,de ezzel te is így vagy gondolom Tündi.(egy kislányra gondoltam)

De mivel alig vannak apjukkal,így legalább akkor.

A fiúk is nagyon szeretnek kint lenni,örülnek a jó időnek.

A stodál szirupot nekem is sokan ajánlották,legközelebb kipróbálom,ha beteg lesz Dávidka.

Hát akkor Robikának is sok nyuszit,tojást,akkor inkább locsolkodót nem kívánok sokat!Jó???

1114. mtt80
2009. ápr. 10. 18:53

Sziasztok!


Szegény Dávidka! Bár legalább túl lesz rajta. Én is örültem volna, ha Robika elkapja most, mert nálunk is az oviban járvány volt, de eddig még sajna nem sikerült. Na mindegy, majd legközelebb. :) Így akkor nem is megy Dávidka locsolkodni? Vagy nem szoktak menni?


Akkor Anna örült, hogy legalább az utolsó napra mehetett oviba! :) A Stodal szirupot már mi is használtuk, de akkor nekünk semmi nem használt, amikor ezt is kipróbáltuk. Pedig én is csupa jót hallottam róla. Örülök, hogy nektek használt.

Robika is egyfolytában kint van az udvaron és homokozik. Be sem akar jönni, az alvásról meg hallani sem akar. Persze muszáj.


Mi itthon leszünk húsvétkor, vagyis vasárnap kimegyünk anyósomhoz és a dédikhez, utána pedig apához. Hétfőn mennek a fiúk locsolkodni, én meg itthon várom a locsolkodókat. (Remélem nem jön senki!) :))


Kriszti, még mindig gondolkodom a naplón, de hamarosan elkezdem. Majd talán a szülinapom környékén, csak hogy legyen mihez kötni és mire fogni. :)

Babanaplót én is írtam, de azt is csak finoman.


Rózsa, hogy vagytok?


Ha addig már nem írnék, akkor mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, a lányoknak sok locsolkodót, a fiúknak pedig sok piros tojást!

1113. pesmár
2009. ápr. 10. 11:53

Sziasztok!

Na Dávidka csak elkapta a bárányhimlőt!Gondoltam,hogy nem ússza meg,mert az oviban rengetegen elkapták.De nembaj,legalább ezen is túlesik.Csak pont húsvétra!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

1112. b59d693a46 (válaszként erre: 1110. - Mtt80)
2009. ápr. 9. 13:09

Sziasztok!


Megvagyunk, olvastalak is benneteket, csak nem volt időm írni.

Most már jobban vagyunk, de Anna megint beteg lett, vmi vírust szedett össze megint. :( Ismét antibiotikumot kapott, meg köhögésre Stodal nevű homeopátiás szirupot. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek, ha ilyen baj van, jó felszakítja a lerakódott nyákot. Felnőttek is használhatják.

Nem járt oviba egy hétig, de tegnap - utolsó nap - mehetett.

Most élvezi újra a játszóterezést, állandóan oda kell mennünk. Séta szóba sem jöhet, csak hintázás, homokozás.


Ki hogy tölti a húsvétot? Mi szombaton Anyuékhoz megyünk és csak kedden jövünk haza.

1111. 244ed1c739 (válaszként erre: 1110. - Mtt80)
2009. ápr. 6. 18:56

Vágj bele a napló írásba mert nagyon jó kiírni magunkból a történéseket.És milyen jó lesz késöbb visszaolvasni!

Nagyon bánom hogy a várandós napjaimat és a gyerkőcök első éveit nem írtam meg így egy naplóban.

Igaz vezettem a babanaplójukat még kézzel írva.Az is szép emlék.

1110. mtt80
2009. ápr. 5. 09:24

Sziasztok!


Márti, jobbulást neked és Dávidkának is! Remélem azért már jobban vagytok! Tegnap és ma reggel Robikának is volt egy kis hasmenése, de nagyon remélem, hogy nem vírus, csak valami olyat evett esetleg. Bár most nem tudnám megmondani, hogy mitől lehet. A jövő héten csak 2 napot mennek oviba, utána szünet, úgy hogy remélem azt a 2 napot már csak kibírja valahogy. Jó lenne, mert mennem kellene dolgozni.

Most épp oda vannak az apjával horgászni! Nagy lázban égett már! Úgy várta! Bár szerintem fogni nem fognak semmit, na de hát majd meglátjuk. :)


Kriszti, én szoktam olvasni a naplódat, sőt én voltam az, aki bejelöltem kedvencnek. :) Remélem nem baj! Én is gondolkodom rajta, hogy írjak, csak hát szerintem a kezdeti lelkesedés után, alig írnék bele. Na de azért még gyűjtöm az erőt, és utána elkezdem.

Örülök, hogy nem vagytok betegek! Már mi is 3 hete bírjuk! :)

Jövő héten nálunk is megkezdődik a nagytakarítás! :( Pedig nagyon nem szeretem!


Rózsa, Dari, veletek mi újság? Nagyon el vagytok veszve!

2009. ápr. 4. 18:07

Sziasztok!


Végre itt a jó ídő!!

Mi újság veletek?


Mostanában nem fórumozok hanem elkezdtem a naplóm írását.Már bánom,hogy nem indítottam el egy naplót sokkal régebben.

Ha gondoljátok olvassatok néha bele.


Rólunk röviden:már 3 hete nem betegek a gyerkőcök(gyorsan le is kopogom), nagyon fáradt vagyok, tavaszi fáradtság vagy mi. Végre itt a húsvéti-tavaszi szünet és akkor lehet pihenni és persze nagytakarítani is. Munkahely bizonytalan, politikai helyzet elkeserítő.

Autó hitelünk egyre csak emelkedik.

De végre itt a jó ídő!!Lehet menni a szabadba sokat.


puszi mkinek!

1108. pesmár
2009. ápr. 3. 14:39

Szia Tündi!

Hát mi megint lebetegedtünk!Megint a két leggyengébb láncszem,én és Dávidka.Nekem a torkom nagyon fáj,Dávidka meg most hasmenéses nyavalyát szedett össze az oviban,köhögött is,de most meg inkább a köptető köhögteti nagyon szegényt-pedig csak 1-szer adtam neki,de többet nem adok.Most a lándzsásat adom neki,remélem az segít.De egésznap kint van,tegnap is,mert olyan jó idő van itt is.

Még nemtudom,mikor lesz szünet.

Mi tavaly voltunk a természettudományi múzeumban,igaz ott nem élő állatok voltak,de szépek voltak,csak még akkor Dávidkát nemnagyon kötötte le.Nálunk az oviskirándulásra csak úgy mehet valaki,ha 1 szülő is megy vele,de szerintem ez így van jól.

Nálunk apa nem szeret,és nem is szokott horgászni.

Beindult neki a munka (festő),úgyhogy ritkán fogjuk látni.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

1107. mtt80
2009. ápr. 3. 14:00

Sziasztok!


Hogy vagytok ebben a jó időben? Remélem nem betegeskedtek! Robika már 3 hete! bírja betegség nélkül! Ez nagy szó! Jövő héten pedig szerdától tavaszi szünet lesz.

Nálatok hogy van a szünet? Nálunk szerdától szerdáig tart.


Tegnap hüllő kiállításon voltak az ovival. Nagyon tetszett Robikának, kivéve a kígyókat. :) Azok annyira nem szimpik neki, bár azoktól sem félt szerencsére.


Robika már nagyon várta a hétvégét, mert ha minden igaz, holnap mennek az apjával végre horgászni. Nagyon odáig van érte! :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!

1106. malacka33
2009. márc. 31. 10:46

Sziasztok!


Azt mondták, hogy nem kell segíteni majd ők megoldják.

Képzeljétek most pénteken lesz fotózás, olyan amire a fényképész hozz jelmez. Kiváncsi vagyok, hogy felveszi e a kislány. Ha igen akkor majd rakok fel róla képeket.

Örülök, hogy Robika ilyen jól meggyógyult.

Hál istennek már nálunkis jó idő van.

Holnap nekünk kifújt tojást kell vinni. Én még életemben nem fújtam ki tojást.

De majd legfeljebb estére mindenki rántotát eszik.


További szép napot mindenkinek.

1105. mtt80
2009. márc. 31. 09:37

Sziasztok!


Végre itt a jó idő! Legalábbis nálunk jó idő van. Tegnap már le is vettük a téli kabátot és átváltottunk a tavaszira. :)) Remélem ilyen is marad! Vagy inkább még jobb! Már nagyon vártuk!


Nálunk nem tudok róla, hogy lenne nyílt nap. Legalábbis olyan ahova mi is bemehetünk. Csak olyan szokott lenni, amikor a jövőbeni ovisok bemehetnek szétnézni a szülővel. Mi is voltunk tavaly ilyenkor. Emlékszem alig lehetett hazahozni Robikát.


Még mindig bírjuk az ovit, ez már a 3. hét lesz! Még nem kapta el a bárányhimlőt sem. Pedig lehet, hogy jobb lenne most túlesni rajta. Na mindegy!


Rózsa, miért nem mehetnek a szülők az állatkertbe?

1104. malacka33
2009. márc. 30. 13:00

Sziasztok!


Végre talán mától már szép időnk lesz.


Remélem mindenki bírja a gyűrűdést. Nálunk jövőhéten szerdán lesz nyílt nap. Kiváncsi leszek mit fog csinálni, ha én is ott leszek.

Áprilisban meg külön busszal mennek az állatkertbe. Oda szívesen elmennék én is, de nem engedik az óvo nénik.


Velünk röviden ennyi, nem sok a változás.


Mindenkinek szép napot és hetet.

1103. mtt80
2009. márc. 28. 16:26

Sziasztok!


Kellemes hétvégét mindenkinek!


Nekem meg lesz, mert végre moshatok ezerrel. :) Kész lett a mosógépem, úgy hogy most kb. 1 hétig folyamatosan menni is fog! :) Nem volt olcsó, de hát muszáj volt.


Ki hogy van? Remélem nem betegek a gyerekek sehol! Robika is már 2 hetet bírt az oviban! Ezt már fel is kell írni, mert ilyen utoljára karácsony előtt volt. Remélem a jövő hetet is bírni fogja.


Talán a jövő héten végre készen lesznek a fényképek, amiket a múltkor készítettek róluk az oviban.

Márti, ha gondolod te is tegyél fel a farsangi képekből egy párat az adatlapodra. Majd megnézzük. :) Ha készen lesznek a képek én is teszek fel egyet-kettőt.

1102. pesmár (válaszként erre: 1101. - Mtt80)
2009. márc. 25. 19:06

Szia Tündi!

Igen,voltam,2 órás kis bemutató volt a szülőknek,igaz nem sokan voltunk,mert megint sokan betegek.Már reggelente Dávidka is köhög.De volt,aki mégjobban köhögött,és mégis vitték.Na mindegy,ez van.Mondókákat énekeltek,körbe-körbe jártak közben,utána egy megrajzolt fára(akinek volt szülő,az rajzolta meg,akinek nem az ovónéni)ragasztgattak leveleket,és virágokat,és nyomdáztak állatokat-szépek lettek.Majd mindenki játszhatott azzal,amivel akart-hát volt veszekedés.

Már láttam az ovis képeket a farsangról,lehet rendelni,de mi is rengeteget csináltunk.Majd dvd-t akarok rendelni róla.

Hát akkor jól megjártátok a mosógéppel!Szegény!Kézzel elég rossz lehet.Én mondtam a férjemnek,mikor megvettük az automatát,hogy nehogy el-vagy átadjuk valakinek a hagyományos mosógépet,mert sose tudhatjuk,mikor lesz rá szükségünk.

Nálunk sincs valami jó idő,fúj a szél,és hideg van.Már én is nagyon unom!

1101. mtt80
2009. márc. 25. 16:21

Sziasztok!


Jelentem mi még mindig bírjuk a kiképzést. Robika már lassan 2 hete jár oviba! :)) Ha még kibírja ezt a 2 napot, akkor meg lesz a 2 hét. Egy kicsit már majdnem hogy unja, hogy állandóan oviba kell mennie. :) Nincs ehhez ő hozzászokva! :)


Biztosan aranyos volt Dávidka a farsangon! Én is biztosan el fogom sírni magam Robika első szereplésénél! :) Nálunk ez még odébb van, mert azt mondták kiscsoportban nem csinálnak ilyen ünnepségeket, ahol szerepelniük kell.

Márti, voltál a nyíltnapon? Milyen volt?


Képzeljétek elromlott a mosógépünk! :(( Most épp a szerelőnél van, de valószínű elég sokba fog kerülni. Gondolkodunk, hogy nem-e inkább újat kellene venni, de sajna most arra sincs pénzünk. Már 1 hete nem tudok mosni, csak kézzel amit nagyon muszáj. Szóval már nagyon várom a mosógépet!!!


Nem tudom nálatok milyen az idő, de itt nálunk már 3 napja nagyon erősen fúj a szél! Már nagyon elegem van belőle, és már tényleg jöhetne végre a jó idő! Hétvégére jó időt mondanak, remélem úgy is lesz!


Remélem sehol nem betegek a gyerekek!

1100. pesmár
2009. márc. 23. 19:01

Sziasztok!Hogy vagytok?Dávidka is egy hete jár oviba!De ne szóljam el magam,nehogy beteg legyen!

Szombaton megvolt a jelmezbálunk,nagyon ügyes volt!

Pedig még délelőtt,mikor ráakartam adni a jelmezt,nem akart benne lenni,azt mondta nem jó,de szerencsére ott már örömmel vette fel.Az előtte lévő kislány elsírta magát a színpadon,és azt hittük,majd ő is,de nem,inkább még a verset is mondta.Hát,megkönnyeztem a kis aranyost.

Szerdán nyílt nap lesz,be lehet menni szülőknek,be is akarok majd menni,remélem nem lesz addig beteg.Még mindíg van nálunk járvány,egyik kisbarátnőjének is mandulagyulladása lett.De a jó idő nemnagyon akar jönni,sajnos.

1099. mtt80
2009. márc. 19. 15:41

Sziasztok!


Örülök, hogy mindenkinél meggyógyultak a gyerekek és járnak oviba. Mi is már lassan 1 hete bírjuk! :) Remélem jövő hétre sem lesz beteg!

Most nálunk megint a bárányhimlő a divat!


Ma megvolt a fényképezés az oviban, kíváncsi leszek a képekre. Nem tudom, hogy sikerült, mert most nem tudtam ott lenni, mivel dolgoztam. Azt mondta az óvónéni, hogy nem nagyon akart mosolyogni. Pedig a múltkor, amikor én is ott voltam, semmi ilyen probléma nem volt. Na mindegy, majd meglátjuk!

2009. márc. 17. 23:41

Sziasztok!


Kicsit el vagyok veszve mostanság, alig van időm. Gyors helyzetjelentés: Anna tegnap ment oviba, szerencsére meggyógyult.


Örülök, hogy nálatok is minden rendben. :)

1097. pesmár
2009. márc. 17. 19:20

Sziasztok!

Végre Dávidka is ment ma oviba!Nagy volt az öröm neki is,és az ovónénik is örültek.Ja,és mivel az elmaradt farsang most szombaton lesz,ma voltak is próbálni a művelődési házban,mert ott lesz majd.Állítólag mondta is a verset,amit itthon tanultunk(pedig itthon nemnagyon akarta mondani),de majd szombaton mi lesz,nemtudom.Remélem,addig nem lesz beteg.Már nagyon várjuk,ő is,és mi is.Végülis az első farsangja lesz,és nálunk sokan szoktak lenni a műv.házban,mi is sokan leszünk-anyum,ha jobban lesz,anyósomék,tesómék,és mi.Nemsoká kezdhetek rá sütkérezni is.

1096. mtt80 (válaszként erre: 1095. - Borsi :-))
2009. márc. 17. 15:40

Sziasztok!

Én is azt várom, hogy végre igazán tavasz legyen, és eltűnjön ez a beteges időszak! Szeretném már én is, ha nem csak 1 hetet járna egyszerre oviba. Majd most kiderül meddig bírja. Tegnap óta jár újra. :) Eddig minden ok!

Csütörtökön lesz a fényképezkedés, remélem addig sem lesz semmi gond!


Mi igen, rászoktunk csapni a kezére vagy fenekére, ha valami olyat csinál, amit nem szabad, vagy nem fogad szót. Természetesen nem verjük agyon :)) ,de azért ez a minimális szigor szerintem kell. Mert ha mindent ráhagyunk, akkor nem tanulja meg a dolgokat.

Van olyan is, hogy nem is kell rácsapnom, elég ha felemelem a hangom. Ez van többségben szerencsére, bár kiabálni sem szeretek, de néha muszáj.


Meg volt a vérvételed? Milyen az a tejes-zsömlés vérvétel? Nekem még csak olyan volt, hogy cukros vizet kellett inni, és előtte is, utána is vettek vért.

Az integrált tesztben mi van benne?

1095. Borsi :-) (válaszként erre: 1093. - Mtt80)
2009. márc. 16. 18:04

Hahó!

Ez helyes!Akkor ideje nekiállni a dolgoknak!:o)

Most jöttek össze így a vérvételek,mert 12.héten megcsináltattam az integrált tesztet,holnap tejes-zsömlés vérvétel,aztán 16.héten AFP és az integrált teszt második részéhez kell levetetni,de az utolsó már egy vérvétel keretében történik.

Tomcsi aranyos,érdeklődik állandóan.Múltkor azt kérdezte,hogy hogyan jön majd ki a hasamból?Kikaparja magát...?Meg hát simogatja a hasamat,neki is feltűnt,hogy elég nagy lett hirtelen.

Most már jól van,de nem viszem még a héten,megvárom hogy 100%-os legyen.Remélem aztán bírni fogja,csak elmennek ezek a bacik mostmár.

Remélem jól vagytok!

Lenne egy kérdésem.Ti rászoktatok csapni a kicsi fenekére vagy a kis kezére,ha nem fogad szót vagy rossz?

1094. mtt80 (válaszként erre: 1092. - Malacka33)
2009. márc. 16. 16:28

Szia!

Ti tényleg jól bírjátok! Reméljük nem is lesztek betegek!

Szegény apukád, hogy bírja a vizsgálatokat és a várakozást? Reméljük minden rendben lesz vele!


Boldog szülinapot így utólag is, nagyfiadnak pedig boldog névnapot kívánok!


Mi Robika 2 éves korában voltunk cirkuszban és nagyon élvezte! Csak annyi volt a probléma, hogy ment volna mindig oda az állatokhoz. :)

1093. mtt80 (válaszként erre: 1091. - Borsi :-))
2009. márc. 16. 16:24

Sziasztok!

Örülök, hogy jól vagy és hogy minden rendben van a babóval is! Miért vesznek ilyen sűrűn vért tőled? Kisfiad várja már nagyon? Meggyógyult már? Ez ismerős, nálunk is ugyanez volt, hogy több mint 1 hónapig itthon volt, utána 1 hétig sem bírta.

Képzeld Robika is a múltkorában már elhintette az oviban, hogy neki kistestvére lesz. Egy lány és egy fiú. :) Én meg utána nem győztem magyarázkodni az óvónéniknek, amikor rákérdeztek. :) Szóval ő is szeretne már nagyon egy kistesót.

1092. malacka33
2009. márc. 14. 21:44

Sziasztok!


Mindenkinek jobbulást kívánok!!!!!!!!!!!!!

Mi még mindig nem vagyunk betegek, bár ma mintha egy kicsit elkezdet volna folyni az orra.

Apukámat még vizsgálják az utolsó vizsgálat március 31-én lesz, utána derül ki, hogy tudják-e műteni vagy nem.

Elég sokat dologzok mostanában, közben nyakamba vettem, hogy áruljuk a telkünket is Dányon egy hórgász tópartján.

De azért olvaslak titeket.

Ma ünnepeltük a nagy fiam névnapját, és az én szülinapomat.

A múlthéten voltunk a picivel báb színházban, és nagyon jól érezte magát és minden további nélkül végig ülték az egy órát. Most áprilisban a cirkuszt vettük célul. Kiváncsi vagyok az hogy fog neki tetszeni.

Ti voltatok már valami hosszabb előadáson?


Röviden ennyi van velünk. Mindenkinek további szép hétvégét.

1091. Borsi :-)
2009. márc. 14. 18:20

HAHÓ!

Mi is betegek vagyunk,pontosabban a kicsi.Egy hónapig itthon volt,aztán 4 napig bírta az oviban és elkapott vmi fertőzést,mert köhög és az orra folyik.Magától gyógyul,nem vittem dokihoz,mert nem lázas és Ő sem tudna mit adni erre.Vagyis lehet,hogy tudna,de minek,ha meggyógyul gyógyszerek nélkül.

Én is jól vagyok a babóval,szépen nő,13hetes ma,legutóbb a 12 hetes uh-n 5cm volt.Járt keze-lába.Vért is vettek,azóta egy hatlmas lila folt van az alkaromon és kedden mehetek a követhezőre,utána meg 1-én is vesznek vért.ÁÁÁÁ....de nem baj kibírom,nem panaszkodom.

További szép hétvégét!

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook