18 éves budapesti és környéki lányok (beszélgetés)
itt :P
uhh, na láttam a filmet szombaton :(...hát mit mondjak..felejthetetlen, kihagyhatatlan, nagyszerű, stb., stb...111perces...én kb 100 percet végig sírtam belőle :( én is le fogom tölteni az biztos...még meg akarom nézni..de moziba tényleg érdemes...na veletek mizujs?
itt vagyok itt vagyok, nem vesztem el:)
velem nem történik semmi említésre méltó mostanában, vagy 10perce keltem fel.:D
jaja Fati, a sok milliomos pasi, mit milliomos, milliárdos pasik futnak Ella után:P:D jó, ha van egy két ilyen tartalék:$:D
:D:D:D na Ella, csak ugy futnak utánad a pasik :D
jaja, Brigi te merre jársz? :O
nálunk ma nagytakarítás volt :S :/ és még nem végeztünk az emeleten sem :S de hnap megyek tesómmal dolgozni :D meg még nem tudom mikor..aztán szombaton moziba megyek..de az még soká' lesz :P
na sziasztok
Brigi, én meg épp magassarkú csizmát keresek:D ma el is megyek nézni.
éés végre szünet van:) eddig nem nagyon jutottam géphez, telik a szünet:) tegnap találkoztam a vidámparkosékkal, valami 60 milliárdos jaguárral jöttek értem:DD átmentünk a régi lakásba, mert van ott kiscicánk és elvitték:) amúgy ennyit róluk:D mit csináltok ma? holnap?
jajj na sziasztok...hát nekem jó volt a hétvégém..szombaton voltunk a láthatatlan kiállításon, aztán hazafelé beugrottunk kajálni arénába, ott még 1 bnőm csatlakozott, aztán jöttünk haza vonattal...hát az a kocsi elég gyorsan ürült ki, mert egyik bnőm meg én végig énekeltünk kurva hangosan, kurva hamisan az úton :D meg röhögtünk :D
aztán nem volt a vonathoz buszunk, ugyh elindultunk gyalog, meg stoppoltunk :D...aztán itthon voltunk, itt aludt másik bnőm, aztán vasárnap hazament..hétfőn máv-sztrájk volt (H) ugyh nem voltam suliba...kedden meg késtem ugyh pont lemaradtam a dolgozatról :D (milyen érdekes h pont akkor késtem amikor dogát irtunk xD) ma meg projekt nap volt, első 4 órába..és az 5., 6. volt csak megtartva, mindekktőn kaptam 2-2 ötöst :D ugyh jó nap volt..hnap első 2 óra lesz megtartva, matek meg fizika :S és írunk mindkettőből... :S de aztán moziba megyünk ééééé szünet (H) :D
Ügyes vagy nagyon;):P
jaja, ma már voltam, megérte, kaptam 5öst németből és és fizikából is:O:D. amúgy nem történt semmi, lapos talpú csizma után kutakodok épp. magassarkúak már vannak, kéne valami szaladós is. Egyelőre sikertelenül, de ami késik nem múlik.:P
veletek mizu? Fati, merre vagy?
én meg ma nem voltam suliban, viszooont *dobpergés* sikerült az elsősegély vizsga:D mert jóarc volt a vizsgáztató:D
amúgy állítólag 20 fok is lehet! remélem is. és hétvégére is maradjon meg a jó idő. vasárnap subscribe dürerben:)
és ma voltál suliban, Brigi?
terv még semmi, felesleges is tervezgetni, ki tudja megélem e.:D ja és igen, ki van készítve a holnapi ruhám.:D harisnya, két zokni(persze térd:D), 1póló, 2garbó, +3 vastag pulcsi, 1télikabát:D:D.
mit fogsz dolgozni Fati?:)
az a kiállítás engem is érdekelne, de messze van..:D
nem haltam éhen^^
ma voltam vezetni, de jaj ez az időőő, borzasztó. és holnap bemutató jáj:D és meg ne fagyjál ám! hat pulcsi, három kabát, öt sál:D
nem si tudtam mikortól lesz a szönet, de akkor jó, hogy mondod:D van már tervetek a szünetre?
Éhen ne halj.:P:)
holnap már péntek, de most nem olyan jajj de nagyon jó, mert egész hétvégén fagyoskodás szürettel egybekötve.:D
de jöv. hét csütörtök utáán szünet jajjjdááájjjó:D
jaj Brigi, nem semmi ez az autós sztori. ez a baj sok friss jogsissal, hogy rögtön játssza az eszét, amikor még semmit sem tud és ebből lesznek ezek az elmebetegek.
én ma írtam matek dogát:)
és nem engem tetováltak, hanem anyámat:D de szép lett amúgy nagyon, most irigykedek:)
én 3 éve voltam egy ilyen milkás ölelős napi cuccon és az októberben volt:D de voltam 2 éve egy ugyanilyen ölelős milkás izén márciusban is :DD régi szép idők:) és szereztem milkás sapkát is ám:D
jaj de nagyon hideg volt ma, agyonfagytam/áztam/fújódtam a szél által. de aztán coffeeshopban felmelegedtem^^ legjobb hely. Fati, mondtam én, hogy vissza fogod még sírni a 40 fokokat:D
nagyoooon fáradt vagyok és holnapután bemutató és nagyon korán kell kelni és jaj de jaj. brr fázom, és holnap vezetés és nagyon nem akarok. és enni akarok finom pizzákat meg mindenféléket. éhező gyermek vagyok.
neten okt. 15.-ét találtam:)
gyááá holnap megölelek mindenkit aki az utamba kerül.:D najó, annyira azért nem:P. amúgy még sosenem hallottam erről, ki találta ki?:D
hát úgy ahogy....:D majd kiderül.
jajj nagyon hideg van itt is...hát igen, visszasírjuk a meleget, gondolom te a medencézést is..:D :)
jó volt nagyon, most pont egy mindenki számára új táncot kezdtünk tanulni:D
képzeljétek. szombaton belementem barátom tesójának a kocsijába, úgy hogy ő egyáltalán nem volt hibás, csupán a pakolóban állt. Elvileg 50-nel jött és úgy lassított le csak eltájolta magát, de kamu duma, mert ha 50ről fékez le nem pakol odébb két autót..Egy peugeotnak ment először neki, csak az meg nekicsapódott Balázs(barátom tesója) kocsijának. De ehhez komolyan mondom már tudomány kell, hogy álló autóba menjen bele... friss jogsis a srác, ismerem is..egy idióta. Szerencsére az ő vagyis a szülei autója tört össze a legjobban, de azért Balázsé se semmi...
Holnap tz-t írok matekból, szorítsatok.:P
Amúgy nincsen semmi, uncsi egy hét lesz, hétvégén meg mind a két nap szüret, uh bulizás nem igen lesz, max. beülünk egy-két helyre, vagy elmegyünk bowlingozni.
ja meg nov-6gólyabál ruhát kéne nézni...:D
nekem sincs hangom, de számít az?:D nem hát!
ma volt megint divatbemutatós próba, igazán nagyszerű volt:D és épp fiúk a klubbólt nézek, imádom:) holnap lesz anyu szülinapja, ajándék már megvan, megyek vele tetováltatni is, meg fodráász és festés:D jajajj. nektek program? valami érdekes történés mostanában?
További ajánlott fórumok:
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?
- Mondjatok jó Budapesti vagy környéki kirándulóhelyeket!
- Melyik budapesti kerületben (vagy környéki városban/faluban) élsz, és mi a környékeden a legjobb/legrosszabb hely lakhatás szempontjából?
- Tudnátok nekem ajánlani olyan budapesti, vagy Budapest környéki református papot, aki rugalmas keresztelő terén?
- Budapesti anyukák! Városliget környéki programokat keresek!
- Szívesen barátkoznék budapesti lányokkal