17 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy viselitek ezt a meleget? Picurka mocorog már? (beszélgetés)
Én is sokat híztam,így a 26.hétre,bár elég véknyan kezdtem :) Meg jó nagy pocim is van,mindig megkérdezik h ikreket várok e? :D
De nem zavar,anno a fiammal is hamar lefogytam.
Nemsokára készülünk az uhra! Nagyon kíváncsiak vagyunk már!
sziasztok! szombatra kaptunk időpontot 4dre,már nagyon kíváncsian várjuk h a kisfiam kisöcsit vagy kisugit kap :)
Tegnap töltöttük be a 26.hetet. Azért telik az idő. Ma kell mennem tanácsadásra is.
Ki mennyit hízott eddig?
Hivatalosan január 12, de tuti november vége, december eleje lesz belőle doki szerint.
Te mikorra vagy kiírva?
Gratulálok!Ikrek,nem semmi!:)
Mikorra várod a fiúkat?
Sziasztok Lányok!
Ma voltam uh-n,és minden rendben van.Tökéletes a szívhang és mozog is.Úgy látszik h még egy kicsit várnom kell a rugdalózásra.De most végre megnyugodtam.3 hét múlva megyek 20hetesre,és akkor már bíztosan fog mozogni.
Szerintem jól teszed! Majd írd meg hogy mi volt.
Biztos minden rendben lesz! :)
Voltam ma védőnőnél,de sajna a szívhangot nem találta,még nagyon kicsi a baba.De mozgás volt és a köldökzsinór is pulzált.
Minden esetre felhívtam az orvost,azt mondta ne aggódjak,ez normális ilyenkor,de ha akarok menjek be uh-ra és megnéz.Csütörtökön megnézetem.
Ha nagyon aggaszt,simán megkérheted a védőnőt h nézzen neked egy szívhangot!
Amikor én ennyi idős terhes voltam én is kevesebbet éreztem,mint most 25 hetesen :)
szia. ne aggódj,még jó sok helye van,nem feltétlen kell minden nap érezned még.
Nemsokára mész majd uh-ra úgyis,és biztos minden rendben lesz!
Sziasztok!
Ma regisztráltam erre a fórumra,mert tele vagyok aggódalommal.16-17 hetes kismama vagyok és nem nagyon akar mozogni a babám.Már a 11.héten éreztem először és azóta kb hetente 1szer.Félek h esetleg valami baj van.Nem az első terhességem és ezelött már a 14.héttől mozgott rendszeresen a kisfiam.Meg is látszik,mert egy örökmozgó.
Szóval szerintetek normális ez?Ti hogy voltatok ezzel,mennyit mozgott a babátok az elején?Félek h valami baja van.
Itt 24-27 hét között kell menni most fogok még csak időpontot kérni ráérősen.
Veszprémi kórház amúgy ahol szintén vegyes érzelmeket táplálnak a mellszívó iránt.Egyik nővér ajánlja másik elől meg el kell rejteni.Nem baj én tuti viszem majd.
További ajánlott fórumok:
- 30-31 hetes kismamák, hogy vagytok?
- Hogy vagytok és milyen érzéseitek vannak Kismamaként?
- Szívinfarktuson átesettek, hogy viselitek a nagy meleget? Milyen a közérzetetek?
- Inzulinrezisztenciás, pcos kismamák, vagy már anyukák, ti mennyire vagytok/voltatok rosszul a várandóság alatt?
- Nyitott méhszáj miatt fekvő kismamák, mit tapasztaltok, hogy vagytok?
- Gödi kismamák hol vagytok?