12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe? (beszélgetés)
Nagyon sajnálom ami történik Veled/Veletek!
Nagyon sok erőt kívánok a következő hetekhez, hónapokhoz, hogy újult erővel és bizakodva tekinthessetek a jövőbe!
Köszönöm lányok! :'(
Igyekszem nem beleőrülni.. néha felnézek, hisz sok erőt adtok nekünk! :'(
Mindenkinek puszi!
Őszintén sajnálom! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek hogy fel tudjátok dolgozni!
Ha jól esik majd beszélgetni, gyere fel, biztos mindig találsz itt valakit, és hátha néha az is segít ha kibeszéled magadból.
Szia!
Nagyon sajnálom hogy rossz lett az eredmény. Persze meg lehet érteni amiért tegnap nem jöttél!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!
Szia! Priviben írtam neked:-((((((
sok erőt kívánok!!!!!!
Szio draga!!!Nagyon izgultam erted pedig!Nagyon-nagyon sajnalom!Remelem mielobb ujra babas leszel!
Ha elfogadsz egy jo tanacsot akkor ne varjatok utana nagyon sokat (max.3 honap),mert akkor nagyobb az eselye,hogy konnyebben megtapad a kovetkezo kismano.
Sziasztok lányok! :'(
Visszaolvastalak benneteket!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire aggódtatok értünk! :'( Sajnos semmi jó hírt nem kaptunk tegnap.. Csak megerősítették a rosszakat! :'( Az angliai műtétnek sincs sok esélye, mivel kismanóm még nagyon nagyon pici és így bizonyos szervei a rendellenesség miatt nem tudnak fejlődni addig míg meg lehetne műteni az anyaméhben :'(
Reggel 7-re értünk oda, és 14 után értünk haza, nem messze kellett menni kb 50 km..
De nem bírtam géphez jönni, egyrészt a testi és lelki bánattól, fájdalomtól, másrészt egész délután hánytam, és fájt a fejem, a vizsgálat is fájdalmas volt, nem magzatvíz, hanem méhlepény mintavétel volt ami kicsit fájdalmasabb, utána össze is estem, már annyira kivoltam készülve.. :'(
Ne haragudjatok, amiért várattalak benneteket :'(
Ma felhívom az orvosom, és még nem tudom mikor és hogyan, de úgy néz ki, hogy meg kell szülnöm, aztán altatásban befejezezik :'(((
Nem sok esélyt látnak az orvosok arra sem, hogy végig tudjam hordani a terhességet, nagy az esély arra is, hogy már a méhemben.. tudjátok,leírni is szörnyű :'(
És ennek a rendellenességnek a kísérő betegségei a down és az edwards-kór :'(
Az eredmények három hét múlva lesznek meg.. de addig el kell búcsúznom Kismanómtól :'( Addigra már nem lesz velem.. :'((((
Ezt nem lehet felfogni ép ésszel :'((
Jó reggelt és semmi hír..... :(
Ha a hír rossz,lehet még nem akar ide feljönni....lehet később fog.
én is így gondolom:-(((((
Imátkozom értük:-(
ja értem... :)
szóval akkor Gyöngyös kilőve...
de én már nagyon aggódok.. de szerintem otthon vannak, fáradtak, így lefeküdtek aludni, és holnap jönnek a jó hírekkel. :)
Én is holnap jövök, sziasztok. :)
Bocsánat Lányok!
Egyszerre olvastam tegnap a "Derült égből..." cikket és ezt a fórumot, és ezeket kevertem.
Ne haragudjatok! Teljesen felzaklatott mindkettő :(
te hol láttad, én nem látok semmit:-)
amúgy gyöngyöst nem én írtam:-9
a térkép nem az erősségem:-))))
Pedig 5 voltam föciből, bár nem tom hogyan:-)))
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Akad olyan, aki a terhessége alatt volt veszélyeztetve birányhimlővel, valamint átesett rajta? Milyen kezelést kapott?
- Hogyan étkezzünk a terhesség alatt, ha már úgy estünk teherbe hogy nagy súlyfeleslegünk van?
- Ha valaki határozott idejű szerződés alatt esik teherbe, a munkáltató köteles meghosszabbítani a szerződését a terhessége miatt?
- Volt valakinek korai terhességnél haematómája? Ha igen kinek mekkora volt és megmaradt a babája egészségesen?Valamint mit csináltatok?