12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe? (beszélgetés)
Köszönöm lányok a gyors reagálásokat!
Dinuss!
Két napja derült ki, a 12. heti kombinált teszten pozitív eredményt kaptunk, és az orvos újra megnézett uh-on, akkor látták, hogy rekeszizomsérve van kismanónak, ami élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség, bár Angliában már csinálnak a méhen belül műtétet ilyen esetben is.. Viszont a down kórra is 1:150-hez jött ki.. Hétfőn megyek amniocentézisre, újabb vérvételre és uh-ra egy genetikai központba.
Szóval azt mondjátok, ha el is kell veszítenem a babámat, utána van rá esély, hogy hamar újra teherbe essem? Bárcsak így lenne, de én még bízok a hétfőben! ha csak kicsi is az esély a csodára, akkor is bízok..
Szia!
Nagyon sajnálom ami veletek történik.
Egy ismerôsömnek volt betegség miatt terhességmegszakítása,nem emlékszem pontosan,de kb.14-15 hetes terhes lehetett.Nyitott hátgerinccel született volna a baba.:(
Ez 2006-ban történt(július),2008 jan.-ban született egy kislánya,idén januárban meg egy kisfia.Mindkét gyerek egészséges!
Részleteket arról nem tudok,hogy ô mennyire nehezen esett teherbe a legelsô alkalommal.
Azért remélem tudtam segíteni!
Szia!Nagyon szoritok,hogy ne legyen igaz!!!!DE ha megis igaz akkor kivanok neked sok erot es kitartas!Ez a rendellenesseg mikor derult ki?Milyen tesztet csinaltak?
Az en baratnom is elvetelt sajnos a 10. heten es kovetkezo honapban ujra terhes lett.Azt mondjak,hogy utana konnyebb teherbe esni.
Szia!
Nagyon sajnálom!!!! Húúú, de nehéz lehet!
Nekünk az első kisbabánk 11 hetesen halt el, 6 hónapot mondtak, hogy várjunk a következőre. 4 hónap múlva terhes lettem.
Sziasztok!
Kétségbe esett kismama vagyok, a 14. héten járok, egy súlyos rendellenesség miatt úgy néz ki, hogy meg kell szakítani a terhességemet :'(
Négy évet vártunk a kismanóra.. :'(
Kinek volt már ehhez hasonló ilyen terhességi korban? Kinek mik a tapasztalatai? Hogyan zajlanak az események ilyenkor? és utána kinek mennyi időre rá sikerült újra teherbe esnie?
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Akad olyan, aki a terhessége alatt volt veszélyeztetve birányhimlővel, valamint átesett rajta? Milyen kezelést kapott?
- Hogyan étkezzünk a terhesség alatt, ha már úgy estünk teherbe hogy nagy súlyfeleslegünk van?
- Ha valaki határozott idejű szerződés alatt esik teherbe, a munkáltató köteles meghosszabbítani a szerződését a terhessége miatt?
- Volt valakinek korai terhességnél haematómája? Ha igen kinek mekkora volt és megmaradt a babája egészségesen?Valamint mit csináltatok?