100 kilósok fogjunk össze! (beszélgetés)
Inzulinrezisztencia-diétával.
A lényege, hogy teljeskiőrlésű kenyér fehér helyett, (amiben legalaább 50%-a tk liszt), barnarizs,durumtészta.
Napi ötszöri evés, ( ezt én sem hittem el, hogy működni fog, de igen),meghatározott szénhidrátmennyiségben.
Fehér cukor, liszt,tészta, teljes kerülése-gyümölcsöt is csak uzsira.
Kicsit azért kell számolgatni is, de én sem vittem túlzásba.
És április óta heti két zumba.
Sziasztok!
Olvasgatom ezt a fórumot, és ha nem baj, elmondanám, hogy nekem mivel sikerült.
Évek óta, minden próbálkozás kudarcot vallott, és már nagyon el voltam keseredve.
Aztán tavaly novemberben elkezdtem egy diétát, de inkább életmódváltásnak mondanám, és lement azóta 20 kiló.
Még tízet szeretnék, és kb. a súlyomnál leszek újra.
Hozzátartozik a lényeghez az is, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, és inzulinrezisztenciám.
Ez a kettő így együtt teljesen megakadályozta a fogyást.
Nem akarok tolakodni...de ismerem azt az érzést, amikor a végletekig el van az ember keseredve a súlya miatt, de azt is, amikor sír örömében a mérlegen állva.
Vagy amikor régen hordott ruhák újra jók lesznek...
Becsatlakozom én is, bár már nem igen tudok visszaolvasni, van élet a fórumon :) Szóval életemben először 100 kiló felett vagyok (most úgy hat kilóval)az év eleje óta 12 kilót híztam. A sok szép rucim lóg a szekrényben (egy részét dühösen elajándékoztam vagy elboltoltam a teszveszen), az összes bugyim korca legurul a hasamon. Tehát most már tényleg elég.
Ki mire esküszik hátapasztás, formálódás terén? Már van akciótervem, de nyitott vagyok minden újdonságra :)
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok, bár nem vagyok 100 kg, de már 95-nél tartok, ami nagyon elkeserít, mert szeretnék lassan kisbabát, de így nem merek belevágni.
Ha van pár tippetek, hogy hogyan fogyhatok, légyszi segítsetek.
Még egy kérdés: Van itt olyan, aki vmilyen betegség miatt hízott meg?
További ajánlott fórumok:
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Nagyon ducik fogjunk össze, gyertek beszélgetni!
- Egyedülálló anyák fogjunk össze!
- Fogjunk össze az olyanok ellen, akik csak azért szörföznek itt a Hoxán a naplók között, hogy másokat megbántsanak!
- Fogjunk össze és segítsünk egymáson
- Holnap sztrájkol a MÁV, viszont vizsgaidőszak van! Van valaki, aki Békéscsabáról Bp-re menne holnap kocsival? Fogjunk össze!