100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Én terhesen voltam cukros! Nahát azt senkinek sem kívánom! Nyáron amikor mindenki nyalta a fagyit és kétpofára ette a jó hideg dinnyét,nekem meg csak 3 db korpovit keksz jutott,elkapott a sírógörcs. Végig betartottam amit a dietetikus mondott.De a végére belefáradtam és már annyira ki voltam éhezve,hogy emlékszem szombati nap volt,a férjem sem bírta már nézni mennyire szenvedek és elhívott pizzázni,na nekem sem kellett több,benyomtam egy fél pizzát és egy fél liter kólát,na és képzeld beindult a szülés másnap hajnalban:)))
Nállunk mindenki édess szájú. A férjem cukorbeteg, de enk ellenére muszáj itthon lenni mindig valaminek. Ő együltő helyében néha felfal egy tábla csokit, ha nincs itthon édesség, akkor mindig ideges.
szia, fényképet nem akarsz feltenni magadról?
:)
Na háj, zsír, koleszterin! Na milyen jól ledobtad a kilókat, de még van egy kevés rajtad, azt is ledobod? Vagy már ledobtad?
Én előbb utóbb átlépem, ha így haladok!! A laza 98 kg-os pehelysúlyommal már nincs is messze az 1 mázsa elérése!! Hi hi!
Na ez már haladás, megtetted az első lépéseket a sikeres fogyókúra felé. Csak kitartás, én szurkolok neked!!
ha tényleg hiányzik, akkor tudsz inni. light-os is kapható, pár napja a kezembe volt egy ilyen,ha jól emlékszem a Hell energia italból van energia mentes (fekete és piros láng/tűz van a dobozon)
Én kiiktattam az összes édességforrást itthonról.Nekem az energiaital nagyon hiányzik,mert én minden nap megittam egyet,és nagyon szerettem,de azt is elhagytam. A kávét meg édesítővel iszom.Hát nem valami jó. De a cél érdekében mindent...:)))))
itt Hoxázok:)... hallom apa meg beinditotta a porszivot:-
"lehet, hogy mennem kéne segíteni" :D
Jobban haladsz, mint én!! Én is szivesen fallabdáznék, de bezárták itt a fallabda pályát!:( Az édességről pedig nem tudok lemondani. Jővő héten , megint gyloglós hetem lesz!:)) Ilyenkor legalább van mozgásom!:))
nagyon jó:)...csak így tovább és jönnek a -kg
Szia! Egyenlőre az a sikrélményem,hogy tudok parancsolni magamnak,és nem eszem se kenyeret,se cukrot,se rizst, lisztet,tésztát. Próbálok zöldségeket,gyümiket enni főleg. A húst nagyon szeretem.
Fallabdázni járok,és itthon is próbálok tornázni. Egyenlőre ennyi telik tőlem.
Nem baj lányok!! Előbb utobb csak sikerül átlépni azt a százast!:))
Na háj! Az van nekem is! Én is nyomom ám a százat úgy hogy nem vagy egyedül. Amúgy azóta sikerült fogynod, és van sikerélményed?
Nevetni??? Hát én nem nevetek,inkább irígykedek. Már 100x leírtam de leírom 101x is. LE A KALAPPAL.És minden tiszteletem a tiéd.
Szép jó reggelt! Sziasztok!
szia de de én vagyok.. itt melóba azt írták mint ha az apja lenék saját magamnak :D
szia,...meg néztem a feltett képet, hihetetlen mintha nem is te lennél:)
azaz bocsánat csak egy képet raktam fel.. a többit nem rakom.. :DDD kizárt dolog.. azok már télleg szégyen!
hölgyeim raktam fel új képeket,mármint tektek új nekem már régi :D 2 éve készűltek és most találtam meg őket..beszkenneltem,és felraktam nektek.. DE NEM ÉR NEVETNI!!
az fontos :P Megyünk Apával kirúgni a hámból :)))))))
Nem baj Mona! Sziívesen látunk itt a fórumon!! Tudod jól, nem te lennél az első "tudathasadásos"!:)) Mi itt a fórumon, lassan megtanuljuk kezelni ezeket az embereket!:)) De, a lényeg, hogy legyél magaddal beszélő viszonyba!:))
jóvanna szeretem magam és... :)
Legalább nem kapok magamtól visszautasítást...
Akkor bújok ágyba mikor én akarok... :P
Kezd átcsapni skizoba :DDDD
Csak vicc volt!!Te!
Csak annyira passzolt a multkori Mono kontra Katona összecsapáshoz:))))
:))) stimmel, csak még nem vagyok középkorú :P
"Egy középkorú nő bevallja a gyóntatópapnak hogy hiú lett.
-Miből gondolod leányom?-kérdezi a pap.
-Abból,hogy ahányszor tükörbe nézek,mindig elámulok a szépségemen- feleli a nő.
-Ne aggódj-így pap-,ez nem bűn,csak tévedés!"
Lehet téged nem szeretni ,MOno:))))
Oké, csak azt hittem nem bírsz Engem és az Egóm :DDD
További ajánlott fórumok: