100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
olvastam hmmm. ari a kisgyerkőc a képen...
Én is csoki imádó vagyok... talán ez olyan lehet mint az alkoholizmus :P kb fél éve nem ettem csokit, de nem merek enni egy ici-picit sem mert félek hgoy visszaesnék..
gondoltam:D
láttam a naplódban a sapid:) képzeld hasonló sityakom van mint neked,fazon és anyag talán tuti olyan... csak az enyém mély bordó színű
:DDD
:DD
mond meg nekem Te hova nem mennél el?
Oksiii!! ;)
puszi :*
Írj majd,hogy mi volt,
Kéz és lábtörést!!!!! :))))
jav.:
FELHÍVOM, EBBE :)
Tényleg tele a nadrágom, 2 óra múlva állásinterjú.
Ma felhíom őket, és beadagolom! Utána átadom a terepet, és döntötök.
Egyébként szervezek majd fogyókúrás hétvégéket. Talán ebe is belevonom a F.E.-t. Egy kedves ismerősömnek van a Tisza partján lovardája. Hétvégi program (2 éj, 2 nappal). 15000.-: szállás, csónaktúra, lovaglás, bowling, és asszem csatlakoznék egy kis túravezetésre, no meg némi kis beszélgetésre, mit, hogyan együnk, mivel, és kivel:D:D:D TERV.
még nem fogyasztottam, többször nézegettem a menüt,..... gondolkodtam már rajta...
miért kérded?
Köszönöm doryka, nagyon kedves tőled!!:-)
Örülök!!:-)
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?