Zsibbadt lábujj! SOS! (beszélgetés)
Neurológus a fejjel foglalkozik!
Nem értem miért oda küldöd a lábujj zsibbadással?!
Ha nem tudok biztosat, akkor nem adok tanácsot!
Szegényt jól kinevetné az orvos!
próbálj meg kevés gerinctornát végezni és ha érzékeled utána, akkor érdemes orvoshoz fordulni, lehet becsípődés, vagy meszesedés :(
egyszer az egyik idegsebész prof nyilatkozta, hogy nem figyelnek az emberek, főleg a nők a lábujjaik érzéketlenségére, zsibbadására, pedig már előre jelzi, hogy valami nincs rendben.
szóval hosszú lé után, orvos :D
Ennyi erővel idegsebész is lehetne, mert lehet, hogy csak egy idegről van szó...de szerintem egy szimpla, normál háziorvos is megteszi :)
Amúgy rengeteg minden lehet, akár alagút syndroma, akár egy kisebb trombózis is.
Nem szedsz valamire gyógyszert?
Sajnos lehetnek ilyen mellékhatások. Főleg a vérnyomásosaknál.
Szia.
A diagnozis felállításához neurológushoz fordulj, háziorvosi beutalóval keresheted fel.
Kezelést utána tudsz keresni az általad elfogadott területeken, legyen az hagyományos orvoslás, vagy valamely alternatív terápia.
Sziasztok!
Már 3 napja folyamatosan zsibbad a kislábujjam! Alig érzem, ha megszúrom sem fáj, mert nincs benne vérkeringés és ez már 3 napja folyamatosan így van! Először csak annyit éreztem, hogy a talpam fáj, főleg a szélén, a kislábujjam alatt.
Szerintetek mitől lehet ez? Már masszíroztam is a talpam, hogy meginduljon a keringés, de úgy érzem egyre rosszabb!
Ha valaki már tapasztalt közületek ilyet, kérem írja meg, hogyan szüntette meg, és hogy mi lehet a baj...
Előre is köszönöm! :(
További ajánlott fórumok:
- Kislányom 20 hónapos és a nagylábujj melletti lábujja egyre jobban ráfekszik a nagylábujjára. Mit tehetek?
- Begyulladt lábujj: Lehet más megoldás is
- Hetek óta begyulladt lábujjal mit csináljak? Segítsetek!
- Miért kékülnek, már majdnem feketék a lábujjaim?
- Volt-e már nektek, vagy ismerősötöknek olyan, hogy zsibbadt keze-lába, esetleg arca is!? Mitől lehet ez?
- Fogtömés másnapján is zsibbadt a nyelvem, elmúlik még?