Yasminelle és a többi fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok (beszélgetés)
Tényleg nem azt akartam mondani, hogy az a bajod, mint nekem, ahogy írtam is, csak mindenféleképpen figyelj magadra, és ne halogasd az orvos meglátogatását. Kismedencei gyulladás esetén nagyon komoly fájdalmaid lennének, szóval tuti nem az van, de ha én is az enyhe kis hasszurkánál orvoshoz mentem volna, akkor jobban jártam volna.
És a nagy hír: megjött!!! Épp reggeliztünk, amikor tök rosszul kezdtem magam érezni, a kajára gyanakodtam, aztán elkezdett nagyon görcsölni a hasam. Jelenleg szédelgek és görcsölök, de örülök, hogy végre megjött. Jó lenne, ha szépen beállna mostmár.
Hát nem mondom hogy megnyugtattál :) még várok egy pár napot hogy milyen lesz,meg fog-e még fájni,és ha igen,akkor elmegyek.
De remélem hogy elfog múlni...
Írtad, hogy a petefészked is fáj. Lehet, neked is gyulladásban van valami odabent.
Nekem a petefészek gyulladásom úgy kezdődött, hogy menzi előtt fáhdogált, de ráfogtam a menzeszre. Aztán megjött, még mindig fájdogált, akkor bejelentkeztem a nődokimhoz, de csak 2 hétre rá kaptam időpontot, mostmár belátom, nem kellett volna annyit várnom, hanem ki kellett volna harcoljak időpontot előbb. A végén már úgy fájt a petefészkem, hogy nem bírtam se ülni, se állni, még a biztonsági öv, meg a gatya is nyomta, pedig nem volt szűk. Aztán kiderült, hogy p.f. gyulladásom van, meg3Xozódott a pf-em, és átment a gyulladás a méhkürtre is valamilyen bacillus miatt. Csüt-ön voltam dokinál, pénteken kórház, vérvétel, vizelet, pisim barna volt a vértől, csípett, a húgyutamra is átterjedt a dolog. Hazamentem, este elkezdtem puffadni, de olyan szinten, hogy elmentem volna 5 hónapos terhesnek, és nagyon-nagyon fájt, már sírtam fájdalmamban éjjel, mert sehogy nem volt jó, ha meg megmozdultam, iszonyú kínjaim voltak. Másnap megint hívtam dokim, mondta, azonnal kórház. Kiderült, hogy pf.gyulladás át tud menni a belekre, ott vmi gondot okoz, ami puffadást és bélfájdalmat. Szó mi szó, ne hanyagold el, menj el jövő héten, nem azt mondom, hogy az a bajod, ami nekem volt, de ha én is határozottabb vagyok, akkor tuti nem fajul el idáig.
MA még mindig nem jött meg, de tudom, hogy most már nem is fog megjönni, szóval csütörtökre mindenféleképpen kérek időpontot, most nem halasztgatok semmit.
Lehet nekem is menni kell :(
2 napja fáj a hasam,szurkál,és olyan mintha fel lennék puffadva.Először csak azt hittem megettem valamit,és az bántja a gyomromat,de aztán éreztem hogy bizony ez nem az,mert lent fáj,de nem tudom mi lehet vagy hogy normális e ez?
Szerinted?
Értem.
Ha azt mondta nincs ok aggodalomra,akkor biztos úgy is van.
Van már valami "fejlemény" ? :D
Hát ez jó kérdés,nem tudom.
Én nem aggódnék a helyedben a babavállalás miatt,hiszen hányan estek úgy teherbe hogy össze-vissza jött meg nekik?
Biztos be fog állni magától is,csak addig lesz kemény,míg helyre nem rázódik minden.
Szerintem lehet a peteérés miatt, talán most növöget a pete.
Remélem, hogy helyre fog jönni a ciklusom a következő 4 hónapban, jó lenne, ha ez nem görgetne akadályt a babavállalás elé. Azt nem értem, hogy miért szűntek meg a menzis tünetek is, hiszen hétfőn-kedden rémes görcseim voltak, aztán meg égett odabent minden. Most meg semmi.
Szia!
Tegnap nekem is érdekes érzéseim voltak.Görcsölt a jobb petefészkem,de nem is kicsit.Nem sokáig egyébként.Lehetséges hogy máris peteérésem lenne?A ciklusom 9.napján??? :o vagy mi lehetett ez?
Ne légy elkeseredve,sajnos mivel buták voltunk,ez valahol várható volt.Én most csak meg vagyok könnyebbülve hogy elmúlt,és jól vagyok,de nem tudom a mensimet mikorra várjam,várjam e egyáltalán? :D 5 nap késés amúgy még nem olyan sok,pláne az előzmények alapján.
:D Már akartam kérdezni :D
Kitartás...bár nem értem hol késlekedik már :)
Nem, még mindig semmi. Lehet, hogy a Szentléleknek köze van a dologhoz? :-D
Hú, tegnap annyira elkapott a kajálhatnék, ez is a hormonok miatt van. Összeettem minden vackot, így ma nagyon lájtosan kajálok, mert a tegnap esti kaja nagyon-nagyon gáz volt. :-S És persze folyton azt érzem, hogy na most jött meg, de semmi.
Sajnos tényleg sokaknak van ezzel problémája,de reméljük nálatok minden rendben megy majd. :)
Megjött amúgy?
Volt, amikor én is így éreztem. 5 gyereke van a két tesómnak, ebből 2 kétéves. Keresztlányom nemrég nálunk volt 5 napig (ő kétéves), akkor éreztem először úgy Isten igazán, hogy mostmár én is vágyom sajátra. Férjem meg már régóta vágyik rá, szóval nálunk eljött az ideje a dolognak.
Remélem, nemsokára lesz, bízom benne, hogy minden stimmel velünk, olyan sok nőről lehet itt olvasni, akinek nem jön össze. De persze én pozitívan állok hozzá, össze fogjuk mi hozni akár elsőre is! ;-)
:D Na igen,az tényleg érdekes lenne :D
Akkor nemsokára babó lesz? :)Na nálunk még nem lesz,annyit babáztunk mostanában a másokéval hogy rájöttünk bőven elég majd 3-4 év múlva.
Akkor az valami csoda volt, ugyanis a betegségem miatt 3 hétig el voltunk tiltva a szextől, plusz 2 hetes volt az előző menstruációm...:-)))
Én már biztos nem sírom vissza a bogyót, véglegesen elhatároztuk, hogy december végétől, januártól próbálkozunk babaügyben. Holnap kapom meg a bárányhimlő elleni védőoltást.
Hát igen, napallergiám nincs, viszont a kemény leégések ismerősek. Ezért kezdtem én el a 3 perces szolizással, az első két alkalommal még az is megkapott. Tök sokáig csak 3 percre jártam, aztán emeltem fel 6 percre, akkor is leégett a lapockámnál a bőr, máshol nem. Szóval én nagyon fokozatosan jártam szoliba, és sokáig jártam ugyanarra az időre, így legalább a horvát napsütést már jól viseltem. De most kezdhetném előlről, és nincs hozzá kedvem, meg erre költeni sem akarok, inkább veszek egy jó könyvet azon a pénzen.
Az előbb úgy begörcsöltem, azt hittem, na most megjött, de nem...:-( És most hívtak, hogy este lesz még egy plusz órám, ami anyagilag jó, de gy fél nyolcig tanítok...
Hát remélem, hogy megjön, mert még mindig nem jött meg. Most már folyamatosan görcsölök, délután pedig muszáj autóba ülnöm, jó lett volna, ha tegnap megjön, mert akkor a mai napom már nem lenne valószínűleg ennyire vacak.
Bőrömre továbbra sincs hatással, pedig már leálltam a szolizással, így most olyan fehér vagyok megint, mint hófehérke. :-)
Én is előtte már 3 nappal azt gondoltam,és nekem is elhúzódott a megjövetel.
Én nagyon kiváncsi leszek hogy nekem a következő rendben lesz-e,bár az arcom szépen letisztult ahhoz képest.
De nézzük a jó oldalát,legalább megjön :D Nem?
További ajánlott fórumok:
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- A fogamzásgátló abbahagyása
- Akik fogytak a fogamzásgátló abbahagyása után!
- 3 hete szedem a yasminelle fogamzásgátlót és kb két hete folyton úgy érzem mintha pisilnem kellene, mi lehet a baj?
- Yadin fogamzásgátló tabletta abbahagyása
- 1 évvel a fogamzásgátló abbahagyása után normális a gumiszerű folyás peteéréskor? Ha nem, mitől lehet?