Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Költöztök?Honnan hova ha meg lehet kérdezni. :-)
Ügyes vagy! Én általában be tudom tartani a pontokat, de van, hogy bűnözök.Ez a súlyomon is gyönyörűen meglátszik.Alapvetően azért csökken.Mivel gyalog járok, a mozgással sincs gond, plusz a torna.
Én úgy érzem lassan nem is nagyon kell nézegetni a pontokat. Egyrészt általában az alacsony pontértéküek közzül választok meg ha esetleg nem akkor a mozgás helyrebillenti a pontjaimat :-)
És neked?
Sziasztok!Hogy megy a WW?
Jó reggelt mindenkinek. Legyen egy pontmentes, szép napunk:)
szia jó hogy benéztél :) az evés is fontos azért a mozgás melett. A honlapról meg lehet tudni valamit bövebben ? köszi :)
igazad van nem nyersen eszed :))
Sziasztok!
Hogy vagytok? Én kezdek egész jól lenni.Nemrég regisztráltam egy honlapon ahol az edzéseket lehet rögzíteni és olyan jó érzés végignézni az eddig végigcsinált edzéseken. Nem akarom elkiabálni de talán most sikerül beépíteni a mozgást a mindennapjaimba :-D
Ebben nektek is nagy szerepetek van mert mindíg erőt nyerek tőletek. Köszönet érte :-*
Köszi! a rizs főzve volt 10 dkg, és a csirke, mell volt, ezért voltam elnézőbb a pontokkal
Jó reggelt, sziasztok. Nos, a héten nincs rántott husi:) De van nyuszi, lerben sütve, lecsóval a tetején. Még a körítést nem döntöttem el.
10 dkg rizs nyersen 6 pont
a hus ha mell 2 pont ha comb 4 pont
plusz az olaj ( 1 kk 1 pont )!!
jól érzed én 10/12 pontt adnék neki :((
hát az tényleg nehéz lehet ugy, de a torna az bizti jó. Ha ott lakom majd elmehetek veled uyge :))?
szerintem használhat´to a fözéshez. A sütést elszúrtam tök lapos és kemény lett a tésztám.A piskótától messze volt.De nem adom fel megcsinálom mégeygszer, mert most olvasom a Norbi könyvét is , és ebben a finomitott dolgokban lehet valami. Majd a naplómba teszek képet róla :)
Eddig nagyon pozitív voltam de most nem hogy lefele még felfele megy a mérleg nyelve :-( mi lesz akkor karácsony után.
A Fittarénán megmérték a testzsírszázalékomat és nem voltam azzal megelégedve ahogy az a csávó méregette a hátsómat a szemével.
Nagyon lassan alakulgatok, szinte csak 10 -20 dkg-kat. Az igazság az,hogy egy kicsi élelmiszer üzletem van és itt nagy a kísértés a nasira.
Igen a mozgás, hát az kevés mert hetente egy alakalommal járok az öreg csajok tornájára. egyébként ez elég kemény, ötvözve van a pilates és az aerobik, na meg a klasszikus torna, de sajnos nincs több időm.
Sziasztok lányok!
Mik a tapasztalataitok a kilófaló liszttel? Ugyan úgy lehet vele készíteni dolgokat mint a hétköznapi fehér liszttel?
Sajnos nincs receptem. De a sütőtökkrémnek határozottan sáfrányos íze volt, az alma meg félbe vágva megsütve és a krám utólag belehalmozva. Finom volt nagyon.
Curris csirke rizzel hány p szerintetek? (10 dkg rizs, 10 dkg csirke) 6p jó lesz neki? Én keveslem.
Köszi! Mostanában barátom a mérleg! Beindult a fogyás, és az anyagcsere is helyreállt.Szupi! Jó hétvégét mindenkinek!
jobbulást neked ! minden rosszban van valami jó :)
anyám ez aztán a menü. A sütökrémmel töltött almát
azt azért kipróbánám.Olyan ww-ésnek hangzik.Van recepted ?
szia Wirgi ! Igaz a rántott dolgok nagyon hizlalnak.
Neked hogy megy a soványkodás? Jársz valahova tornázni?
Nálunk a tanfolyamvezető kimérte a rántott hús által felvett panírt, olajat és keményen egy kis szelet hús 12 pontos volt . Most akkor számold ki ha 20-22 pont körül szeretnél enni mi jut a hús mellett egész napra
Sziasztok! Mi újság?Megint itt a hétvége, én jól megfáztam, és étvágyam se sok van :)
Azt viszont nem tudom, hogy ez jó-e, vagy rossz? (mármint ha egyáltalán nem éhezünk:))
De legalább a jövő évben biztos nem éheztek majd :-D
Nos, megvolt a libavacsora. Ettem ennél jobbat is:) Az előétel finom volt, fetasajtos husikockák palacsintabatyuban, póréhagymás mártással, a leves eszméletlen zsíros volt, ráadásul ezt a tepertőgombócot nem is szeretem. Aztán volt még konyakmártásos libamell libamájjal töltve, sütőtökkrémmel töltött sült almával és burgonyás rétessel. A körítés nagyon finom volt, a husi nagyon rágós. És gesztenyekrémes tekercs csokifagyival. Ennyit a pontokról röviden...
További ajánlott fórumok: