Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Oké!!! - fény post megy - mint Mézgáknál. Helló szia!
De azért van kis örömem is mert már csak 2 kg van a tervezett karácsonyig való fogyásomhoz
:) Oda hát. El kéne raktározni, hátha később nem lesz elég:) Vagy küldheted ide nekem nyugodtan:)
Havat szeretnél? Én szívesen postáznék a miénkből. Kb 50 cm-es hó van az utcánkba és nem jár a hótoló. Napjában 5x6 szor havat lapátolunk. Ma reggel 5 órakor ástuk ki a kocsit, mert munkába kellett menni. Egyébként tök röhej, mert a helyi rádió bemondta, hogy mindenkit megkérnek, hogy takarítson de a havat ne az úttestre lapátolja, hát kérdem én hova? - tán vigyem be a lépcsőházba.
Örülök, hogy jól sikerült az út.Biztos nagyon szép volt minden.Ügyes vagy!
Torna szempontjából én is nagyon ügyes voltam a hétvégén, de kaja szempontjából egyáltalán nem:)
Sziasztok lányok!
Mindenkinél járt a mikulás?:-D
Igazatok lett csodálatos volt Bécsben már csak azért is mert jól szórakoztunk az anyukámmal. Amúgy álmomban nem gondoltam volna hogy ennyi ember lesz ott. A punccsal vigyáztam :-) de azért megkóstoltam egy párat. Meg is nézem a receptjét.
Pusszantás mindenkinek.
Ja tegnap tornáztam egy órát nehogy azt higgyétek hogy csak dőzsölök.
Pénteken volt az utolsó napom a gyártó cégnél!!! Yeeeeeeeeeeeee hurrráááááááááá petárda petárda petárda kereplő kereplő...
Ez viszon igaz....szerintem azert nallatok hamarabb fog hullani mint nallunk....
Én nagyon szerettem volna már mikulásra is. Korcsolyázni szeretnék, szánkózni, síelni... Így be vagyunk zárva a házba:(
Minek ,addig jo meg nincs...azert Karacsonyra jo lenne!!
Kérek szépen havat. Csak egy picikét!!!!!!!!!
igen Neked is és mindenkinek !!
:-D
Köszönöm a jó kívánságokat és remélem jó lesz.
èrezzétek jól magatokat ! hohoho :)))
Én is kicsit irigykedem Bécs miatt, de érezzétek jól magatokat és vigyázz a punccsal :).Egyébként nagyon meg tudlak érteni , mert én amikor böjtöltem, másnap az egész hűtőt fölfaltam.
Akkor én is szorítok neked Wesztellaw:)
De jó nektek, én sose jártam Bécsben adventi vásáron. Mi akkor vásárolunk ott, mikor síelésből jövünk hazafele, de akkor nincs ünnep.
Most egy-két napig élvezd, hogy tudsz enni, aztán állj vissza a mértékletes életmódra:)
Lányok! Ma rombadőlt több hét munkája :-S
4 héten keresztül jártam fogászatra gyökérkezeléssel és addig sokkal könnyebb volt nem enni míg nem tudtam de tegnap betömte a beteg fogamat, eltünt az evéssel járó kínlódás és inkább nem is gondolom végig mi mindent ettem ma.Úgy hogy a szombatot kivéve újból szigorúnak kell lennem magamhoz. Szombaton azért nem mert az anyukámmal Bécsbe megyünk az adventi vásárra ott pedig tuti lesz eszem iszom. Egy ilyen csajos napon az elengedhetetlen :-)
narancs banán / savanyukáposzta a hordóból huh de megkivántam
az utolsó bobot vettem ma meg , de alig találtam ki a shoppingból Zuhog a hó . Majd ott is fog ne féj egyet se :))
Nyáron evidens volt ugye , de most drága és nincs szezonja a legtöbbnek.
Sziasztok!
Errefelé nem voltunk valami szerencsések hó szempontjából.Tegnap elkezdett esni a hó majd egy kis idő múlva a jeges eső úgy hogy semmi sem maradt belőle :-(
Ja és ha lehet szurkoljatok nekem a héten és a jövő héten cserébe amint választ kapok elárulom miért szurkoltatok, addig nem akarom nagy dobra verni :-).
Szép napot nektek!!
De jó neked! Úgy szeretnék én is havat. Szeretném ha már lehetne síelni, szánkózni:(
hallo lányok! ma szánkóval kéne menni dolgozni két kis lovacskával (annyi talán el is birna )csilingelö csengövel a nyakukban. :D
mért nem ?? én a tejadaggal vagyok inkább gondban .
Sziasztok! Sajnos nem tudom tartani a napi zöldség-gyümölcs adagot.Nyáron ezzel nem volt gond.Ti tudjátok?
Ma nem megy az ügyeskedés. Szabadok vagyunk ma, így itthon eszek, ami ugyebár nagy kísértés:)
Pölö, most szemezek egy adag tejberizzsel.
legyetek ügyesek picinyeim :P
További ajánlott fórumok: