Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Elkezdtem komolyan venni a diétázást gondolva a közelgő ünnepekre . Tegnap is tornáztam és ma is akarok mellette pedig kacérkodok az update módszerrel mert a rubint réka magazint megvettem és gondoltam hatásosabb úgy. Megírom hogy mire jutottam az tuti hogy eltűnt az evés utáni kajakóma.
Szép napot mindenkinek!
Remélem ti fittebbek vagytok mint én
Jó reggelt mindnekinek, pontmentes szép napot nektek:)
gondolom elkéstem.. de legközelebbre 2 ek 2 pont nem olyan vészes negyed l.tej 3 pont
jó ötletet adtál reggelire fahéjas tejbegríz nyamm :)
Asszem ma már nem számolom a pontokat.Ma ilyen napom van.
Ma olyan csokis meggyes kakaós sütit sütöttem, hogy nem is merek rá pontot számolni. Homokba dugjuk a fejünk és gyorsan megesszük:)
Na, ezt se kellett volna :(
tejberizsre van csak adatom. Az 1 ek. 1 pont. Szerintem a gríz sem lehet sokkal jobb:S
Sziasztok tejbegrízre tud valaki pontot?
Croissant tiltólistán a fornettis cuccok mellett!
a ww. talin szinte elsöként emlitették elrettentö pédaként. Tele van zsiradékkal. Szerintem is gáz, de néha lehet rá spórolni. Nekem neméri meg ha belegondolok, hogy 3 gombóc fagyit ehetek helyette :D
Én pedig elkezrtem az alakreform magazin gyakorlatsorát és már látom a változásokat magamon. Plusz tegnap kényeztettem magam és infraszaunáztam egyet.
Én nem próbáltam még soha. Kondigépekre esküszöm:)
Sziasztok! épp info. versenyen felügyelek, onnan írok. He-he.
Ti használtok hullahopp karikát? Érdekelne, hogy érdemes-e venni.
Igen ez tényleg elég lehangoló én is imádom őket
Hűha, ez nagyon szomorú. Ezek a péksütik nagyon "drágák", nagyon sok pontba kerülnek. Pedig annyira szeretem őket:(
Nem akartalak elkeseríteni. Bocsi
Az én táblázatomban ilyen pontozás van a croassant-ra:
Croissant kicsi 50 g 6,5 p
Croissant közepes 70 g 9,5 p
Croissant nagy 90 g 12 p
Egy db sajtos croissant tényleg 6p?Le vagyok sújtva.
Hát nem vitatom, hogy drága a méz, de nagyon jó. Nálunk itt könnyű biomézet kapni, sok a termelő, mi direktbe tőlük vesszük. Átszámítva kb 1000 Ft/kg, de nagyon sokáig elég, ha csak kávéba, esetleg teába használod.
Köszönöma válaszaitokat sokat segítettetek.
Vagy mézet, de az is drága már sajna.A mesterséges édesítőktől engem is kiráz a hideg.
Én xilitet használok, de csak kicsit egyszerre mert nagyon drága.Ez természetes édesítő,a legalacsonyabb a GI-je, fele annyi kalória van benne, mint a cukorban, és nincs mellékíze.
Én általában mézet használok. Még a kávéba is. Kalória abban is van, de legalább egészséges:)
Nekem már csak egy bajom van hogy a cukorról nem tudok átszokni az édesítőre mert rosszul vagyok tőle. Nem tudtok esetleg valami jófajtát?
Én azt vettem észre, hogy ha van valami étel, amit nagyon szeretek, de ritkán vagy hetente csak egyszer eszem/iszom azt, akkor megsokszorozódik az élvezet indexe :)Mivel fogyni szeretnél és tudod hogy sok pont a kakaó, ez megtanít önmérsékletre is. És szerintem ez a valódi célja a WW.-nek :)
Szóval csak ügyesen, és ritkán :) Hidd el, attól lesz még finomabb :)
Az a gondom a tejjel, hogy mi házi tejet hozatunk és az ugyebár jó zsíros. Én nagyon szeretem a kakaót, de csak ritkán merek inni, mert elég sok pont jön ki egy csésze kakaóra:(
ez jó !! csak elkezdeni kell
További ajánlott fórumok: