Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
:-)
Az nagyon megköszönnénk. Amúgy hogy vagytok lányok? Én tegnap estem túl az első osztálytalálkozómon. Egész jó volt.
Sziasztok!Visszakaptam a ww. receptkönyveimet, ha lesz időm írok ki néhány karácsonyi kaját és édességet
Megtaláltam:) 1 ek. 1 pont:)
Csajok, tarhonyára van pontotok?
Köszi! Nálam leginkább a szaloncuki aktuális.
Még néhány .
negró cukor 10 dkg 8p
desszert szalon 10 dkg 9,5 p
konyakos meggy 10 dkg 9,5 p
szaloncukor konzum 10 dkg 7,5p
pezsgők /több fajta/1 dl száraz 1, édes 1,5 pont között vannak
vermutok:
cinzano édes 3p, száraz 2,5p
Martini édes 3p, száraz 2p
Sziasztok!
néhány aktuális pont
Véres hurka 10 dkg. 8 p
Májas hurka 10 dkg 8 p
szaloncukor krémes 10 dkg 7,5 p /kb 7 db/
Nekem arra olyan adatom van, hogy egy szelet 9 pont.
Sziasztok! pizzára 12 pontot találtam, de mekkora adag ez? Én 20 dekát ettem, az mennyi lehet? Help!
Csak a pácoláshoz kellett egy kis olaj, egyébként alufólia alatt sült.
Jó reggelt mindenkinek. A három natúron sütött (tepsiben, lerben) szárnyamra számoltam 8 pontot. Remélem az úgy jól van.
jó reggelt lányok ! mi az a szenya ??
Megnéztem a képet a sütiről. Nekem van mikor alapból így néz ki :-D. Nagyon szép lett.
Most ettem meg egy pohár tejfölt. Farmer 20%, rajt volt a kalória táblázat és nagyon meglepődtem mert az egy pohár /175 gr./ 3 pont. Ebből a fajtából az egy pohár kefir is csak 1,5 pont
nyersen 10 dkg csirkecomb 3 pont
10 dkg cs.mell 2 pont
gondolom a kettő között, mondjuk 2,5 pont attól függ mennyi dkg egy szárny, na és + a zsiradék
Nem tudja valaki hány pont a csirkeszárny? Panír nélkül, lerben sütve.
ezt nem fogják!!! a legtöbb amit eddig ettem száraz volt mint a fürészpor ez meg szaftos.ès nagyon sárga , pedig nincs benne kukoricaliszt !!! na rohanok csóközön nektek
majd legközelebb én is kipróbálom ezt a keveréket. Az a gond, hogy olyan fránya érzékenye a család, hogy mindig kiszúrják, ha valamibe nem fehér lisztet teszek. De nem adom fel, egyszer mégiscsak átverem őket:)
de drága vagy nagyon nagyon fincsi nem jött föl magasra, mert sztem túl gyorsan sült meg de magában minden töltelék nélkül is szupi.olyan pillekönnyü . Naplómban talalsz képet :)
Milyen lett a süti? Egésznap izgatott voltam miatta :-D
igazából nem is tudok válaszolni..ugy 10 evente költözni szoktunk valahogy igy alakult eddig szinte mindig. Adódott itt egy jó lehetöség s ennyi. Ez azonban végleges lesz .
Meg szabad kérdezni hogy miért?
Örülök a sikernek :-)
Akkor ma nézegetjük a képeidet és várjuk a pontos véleményezést a kóstolás után is
szép napot csajok...sül a piskótám kilofalóból
ha kesz f´nykép a naplómban elöre csak annyit hogy állagra nagyon jól néz ki, s a legjobb hogy egybe lehet belevágni a tojásokat s tényleg müködik.
Hú de irigy vagyok. én is szivesen laknék ott, vagy még egy kicsit nyugatabbra a hegyek között.
persze Sopronba megyünk , ha minden jól alakul akkor tavasszal legkésöbb nyáron költözünk.
valószinüleg tavasszal ...
További ajánlott fórumok: