Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ma ráálltam a mérlegre és 60-at mutatott nem igazán tetszik ez a kerek szám. De az izom nehezebb :-D
Sziasztok!Találtam egy jó oldalt a házipatika.com/tools/ ahol az élelmiszerek tápanyagtáblázata van és ennek alapján könnyen ki lehet számolni a pontértékeket
a kaloria/50+zsir/12-rost/5 = x pont
több élelmiszerre kipróbáltam és a könyvben lévő pontértékekkel egyezett a számitás/ persze kerekitve.nem tudom ti ezt ismertétek?
:-)
Nagyon szépen köszönöm.
Szép napot nektek.
Tényleg csini vagy, és szerintem most is az lehetsz.
Most már tudjuk kihez beszélünk:)
Nos tettem fel egy kb 2 évvel ezelőtti képet ehhez lehet még hozzágondolni pár kg pluszt.
Mostanság nem készült rólam kép ezért tettem ezt fel ahol jól nézek ki :-P
Ha ww-zel mellette biztos hatékony.Nekem anno nem jött be, de nem is diétáztam azon kívül.
ja! És pontokat is számolgatok mellé az utóbbi hetekbe.
szia! én a wmix.-et iszom szeptember eleje óta, minden reggel a capuccinosat.Most kezd hatása lenni ugy gondolom, mert az utóbbi 3 hétben sikerül81-82 közötti sulyról lemenni 79,9 re.
Így biztosan hatékony lesz. Mellette számolod a pontokat?
Én is azt iszom remélem lesz haszna ha csak az nem hogy leszokok a késői vacsizásról.
Az íze elég jó és teljesen eltelít este. Azt hiszem így szobabicózás mellé elég jó kiegészítés.
Megkérdezhetem, milyen turmixot iszol? Reklám nélkül valahogy.Én ittam , amíg el nem fogyott a Ross******os turmixot, de semmi hatása nem volt nekem.A vacsikat hagytam ki.Remélem , neked jobban bejön.
Megkérünk rá szépen:) Mert könnyebb úgy beszélgetni valakivel, ha magunk elé képzeljük őt:)
Legutóbb nyáron a nyaralás alkalmával készültek rólam képek akkor még nem volt rajtam az a plusz 5 kg. Bár már akkor is mondta valaki hogy jó masszív vagyok de nem foglalkoztam vele.Most viszont nem kell leülnöm ahhoz hogy lássam hízott a hasam.Majd csinálok egy pár képet ha lesz bátorságom.
Az a baj, hogy mi nem látunk téged. Nem kérhetünk képet?
sziasztok csajok! jó hogy reggel 6kor már világos van tudok futni menni. Ma egy könnyü napot bedobok leves gyümi yoghurt. Szép napot nektek !
Én majd pénteken mérlegelek.Remélem addig még megy le pád dkg. Nem akarom elkiabálni de úgy tünik sikerül magam rávenni a rendszeres morgásra a héten még minden nap felpattantam a szobabicóra és kezdem frissebbnek érezni magam. Plusz a vacsit lecseréltem egy fogyiturmixra.
Azért eszközöltem eme változásokat mert a hétvégén egy ismerősöm megjegyezte hogy látszik jól vagyok tartva :-(
Mondanom sem kell nayon rosszul esett. Kislány koromban elég dagi voltam és mikor lefogytam megfogadtam hogy soha többet nem dagiz le seni erre most megint itt tartunk.
Sziasztok ! Megjöttem. Nem volt könnyű diéta szempontjából ez a pár nap, mert anyuéknál mindenféle finomságokat csináltunk. Holnap mérlegelek. Remélem nem kapok szívrohamot :)
Sziasztok, mindenkinek szép napot kívánok én is!
Sziasztok, jó reggelt. Hogy van ma a csipet csapat?
Várjuk izgatottan a beszámolódat.
nem tudom piskótát akarok sütni holnap. Nem volt fruktózom, azt kellett még ma vennem. 6.50€ ba került. :(( Nem egy olcsó mulatság. Majd beszámolok holnap.
krisztinucika! Remélem jól érezted magad a kiránduláson.
editta16, milyen lett a lisztkeverék? alkalmas kenyérsütésre?
Sziasztok, nem vesztem el én sem, csak kicsit átléptem a határokat az utóbbi napokban. De mától megint nagyon számolok. Ha kell kétszer is megszámolom azokat a fránya pontokat:)
s milyen lett ?? Nekem a töltött paprika finom nem érzek semmi más izt .
én is!A mult hétem vásároltam több fajta lisztet, néztem a szénhidrát tartalmukat.Vettem teljes kiőrlésüt és graham lisztet is. Most ezekből csináltam nokedlit.
Nagyon remélem hogy nem lesz belöle gond mert kiváncsian várjuk :-)
szia!! dehogy én most olvastam róla egy forumon Szoo Judit könyve épp szidta valaki, én meg kiváncsi lettem kit is szidnak ennyire. Na azt megtetszett s megvettem a könyvét. (a rossz reklam is jobb mint a semmilyen )Ebben leirja a keveréket,én meg megcsináltam. Nem tudok sokat mondani róla, most készülök kipróbálni egy piskótát vele.Ha beválik átveszek töle egy-két ötletet. Szerintem senki nem szólhat semmit, ha leirom a receptgyüjtemányembe a keveréket Ugye ??
További ajánlott fórumok: