Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
bocs 8 !! amit minden nap be kell(ene) iktatni az evésbe:
1 mennyiség ellenörzés
2 5x gyümi és zöldség naponta
3 2/3 adag tejadag (sajt nem !)
4 teljes kiörlésümagvak müzli volkorn 1 adag
5 fehérje
6 redukálni a zsirt cukrot alkoholt
7 viz viz !!!
8 mozgás.
Ha ezt összehozod minden nap akkor nics farkaséhség...egy idö utan be lehet saccolni, de érdemes magad mindig kontrolálni. Kicsi dolgokon tudok én is még mindig elcsúszni :)
7
Pontosan ezt érzem én is. Egy fél marhát és egy egész disznót feltudnék most falni. Egy napja csinálom. Szégyen. De most megyek jógázni, azután meglátjuk.
Pontosan mi az az 5 főszabály? Lehet hogy már találkoztam vele, de most kihagy az agyam :) Talán az éhség (?!)
Ti nem érzitek néha, hogy zabálhatnékotok van?
Olyan rossz érzés.Ti mit csináltok olyankor?Vagy csak nálam van?
Hát az én anyagcserém nem fog leállni a kajahiány miatt, és anorexiás sem leszek soha. Ahhoz túlságosan szeretek ENNI:)
Kaptam én is egy oldalt ahol lehet kalóriat számolni a kajákra. kaloriaszamologep.hu
Lehet hogy ismerős már valakiknek, én szakácskönyveket töltöttem le innen.
Sziasztok!
Szeretném elújságolni hogy a joghurtkészítő gépem megcsinálta az első 6 adag joghurtját most hűl egy kicsit és mehet is a hűtőbe :-)
A magazinra visszatérve mivel most készülnöm kell az angol írásbeli nyelvvizsgára ezért lassacskán lefordítom a recepteket szórakozás és gyakorlás képp remélem tudok ezzel segíteni nektek.
Köszöntelek közöttünk!!
Megnéztem én is a magazint, de sajna már nem fogok megtanulni angolul, így maradnak a magyar nyelvű WW-s receptkönyvek
Sziasztok!Cukiba voltunk és betoltam egy gesztenyepürét a ponját csak saccolni tudom, mert csak 10 dg gesztenyemassza pontom van 4p . Hát én a pürét kb 5 dkg- nak számoltam mert nem vitték túlzásba + a tejszínhab. Az egész kb. 5-6 pont.
Szerintetek?
Nagyon örülök ennek az információnak és örülönk hogy minket választottál segítőtársnak. Majd meglátod ez nem diéta hanem egy egészségesebb életmód. Mióta ehhez a csapathoz tartozom sikerült rendszeresen tornáznom és rendszert vinni az életembe. Ezek a lányok nem csak az étkezésem megváltoztatásában segítettek hanem a mindennapjaim is kiegyensúlyozottabbak lettek.
Tehát szeretettel várjuk az írásaidat.
Sziasztok!
Hamarosan el fogom kezdeni ezt a diétát :) Pár napja, kb. egy hete olvasom a fórumokat -és szívom magamba az infókat- és mindenkinek szeretnék gratulálni, aki egy kis eredményt is elért :)
Többször olvastam a fórumon, hogy receptek híján vannak néhányan, keresgéltem és találtam egy holnapot ahonnan le lehet tölteni az idei év teljes Weight Watchers magazinjait. Tele vannak receptekkel, sztorikkal. Csak gondoltam elmondom nektek.
magazinesdownload.com
Ha esetleg már találkoztatok vele, akkor vegyétek csak egy kis bemelegítő üzenetnek ezt :)